2. el olunca satıcı bulmak için uyguna fiyat vermen gerekiyor ama dediğim gibi 500-800 arası alan olur.Birçok AAA ve AA oyun var. Sırf hesap doldurmak için alınmış küçük oyunlar da max 1k eder.
Yeni gelen oyunların da anında Game Passe gelmesi çok çekici geliyor gerçekten.Game passde Forza Horizon 5 bile olacak. Üstelik game pass beraberinde EA Play'i de getiriyor.
Üstelik çoğu da hiç de hafife alınacak oyunlar değil.Yeni gelen oyunların da anında Game Passe gelmesi çok çekici geliyor gerçekten.
Bende yeni Ps4 aldım genelde 40-80 TL arası kalıplaşmış oyunları bulabiliyorum kardeşlik ile fln dahada düşer bu sayı genede sana kalmış tercih.@mericcerbay ın da dediği gibi oyunları indirim ve kardeşlik ile beraber ucuza getirebiliyoruz aslında ama bi Gamepass değil gibi.
Ben mouse klavye kulaklık parasına oyun asla almazdım.PS'e yeni gelen bir oyunu oynamak için 1-2 yıl beklemek çok can sıkıcı bir durum.
Konsolu aldıktan bir süre sonra Arctic Camo controller almayı düşünüyorum. Aralarından en sevdiğim o oldu.Ben mouse klavye kulaklık parasına oyun asla almazdım.
Galiba Xbox'u ballandıra ballandıra anlata seni gaza getirdim Xbox alman içinSanırım Tercihimi Xbox Series S üzerine kullanacağım. Teşekkürler cevaplarınız için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konsolu aldıktan bir süre sonra Arctic Camo controller almayı düşünüyorum. Aralarından en sevdiğim o oldu.
Son darbeyi yeni oyunları anında oynayabildiğimizi söyleyerek vurdun. PS'da bu yok işte, aradığım tat bu.Galiba Xbox'u ballandıra ballandıra anlata seni gaza getirdim Xbox alman için
Ama her oyun da gelmiyor ona göre. Ama çoğu geliyor.Son darbeyi yeni oyunları anında oynayabildiğimizi söyleyerek vurdun. PS'da bu yok işte, aradığım tat bu.
Ps4 de şuan bu dediğiniz oyun 500 TL.Xbox tarafındada aynı fiyattan çıkıyor gamepass'e gelmediği sürece örnek vereyim Tlou 42 TL Gow 56 TL uncharted 72 TL bu oyunlar hep yılın oyunu ödülleri aldı ve dahası sana en baba Tlou 2'yi gösterebilirim oda 250 TL daha yeni çıktığı için.