Konuyla alakasız ama Steam Controllerdan memnun musun?Yeni nesil konsol almak daha mantıklı series s al bence. Hem oyunları da daha ucuza oynayabilirsin böylece
İndirim? tam fiyattan bahsetmiyorum zaten.Gamepass e bir bak orda da yeterinden fazla hikayeli oyun var.Oyunlara göz gezdirdikten sonra karar ver.Konsol oyunlarının fiyatları pc den katbe kat fazla 3a oyunlar minimum 400 TL den çıkış yapıyor.Bende 2 adet ps4 var 4-5 yıldan fazladır bende ikiside sorsan toplam 1000 TL harcamısımdır ki bunun en büyük payı division 2 delux sürümüydü 600 TL Gerisini hatırlamıyorum.100ü aşkın oyun var hesabımda ama en fazla 5 oyun satın almısımdır.Çünkü pahalı
Ps4 de şuan bu dediğiniz oyun 500 TL.
Aynı fiyattan çıkıyor demissin indirim değil o yüzden söyledim.İndirim? tam fiyattan bahsetmiyorum zaten.
Xbox Series S Güncel ama Ps4 Pro alacaksanda 1TB Sata SSD alıp takabilirsin oyunların açılış hızlarını hızlandırmak için.1-2 ay sonra konsol alacağım, PC kovalamaktan yoruldum artık. Sizce Xbox Series S mi yoksa PlayStation 4 Pro mu almalıyım?
Açık dünya oyunlarında çok memnunum touchpad şeklinde olan kısmı kullanmak aşırı rahatlatıyor.Ulan hiçbiriniz de demedi bunda geriye uyumluluk var diye. Bunu bilsem bu konuyu bile açmadan Xbox alırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuyla alakasız ama Steam Controllerdan memnun musun?