Neler Yeni

Xbox Series S mi PS4 Pro mu?

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Yeni nesil konsol almak daha mantıklı series s al bence. Hem oyunları da daha ucuza oynayabilirsin böylece

Prelax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ahmet Kırlıoğlu
Ulan hiçbiriniz de demedi bunda geriye uyumluluk var diye. Bunu bilsem bu konuyu bile açmadan Xbox alırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni nesil konsol almak daha mantıklı series s al bence. Hem oyunları da daha ucuza oynayabilirsin böylece
Konuyla alakasız ama Steam Controllerdan memnun musun?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Gamepass e bir bak orda da yeterinden fazla hikayeli oyun var.Oyunlara göz gezdirdikten sonra karar ver.Konsol oyunlarının fiyatları pc den katbe kat fazla 3a oyunlar minimum 400 TL den çıkış yapıyor.Bende 2 adet ps4 var 4-5 yıldan fazladır bende ikiside sorsan toplam 1000 TL harcamısımdır ki bunun en büyük payı division 2 delux sürümüydü 600 TL Gerisini hatırlamıyorum.100ü aşkın oyun var hesabımda ama en fazla 5 oyun satın almısımdır.Çünkü pahalı

Ps4 de şuan bu dediğiniz oyun 500 TL.
İndirim? tam fiyattan bahsetmiyorum zaten.

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız

Alı Yldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
ali yıldız
Instagram
PgYldz
1-2 ay sonra konsol alacağım, PC kovalamaktan yoruldum artık. Sizce Xbox Series S mi yoksa PlayStation 4 Pro mu almalıyım?
Xbox Series S Güncel ama Ps4 Pro alacaksanda 1TB Sata SSD alıp takabilirsin oyunların açılış hızlarını hızlandırmak için.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Ulan hiçbiriniz de demedi bunda geriye uyumluluk var diye. Bunu bilsem bu konuyu bile açmadan Xbox alırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyla alakasız ama Steam Controllerdan memnun musun?
Açık dünya oyunlarında çok memnunum touchpad şeklinde olan kısmı kullanmak aşırı rahatlatıyor.
Sadece Mortal kombat ve pes gibi oyunlarda rahat değil çünkü x a y b düğmeleri diğer gamepadlere göre bir tık daha küçük kalıyor.

Top Bottom