Arama sonuçları: *

• Users: TahaCel
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. TahaCel

Xbox 360 Replika kol alınır mı?

knk ben almıştım bir süre kullandım tabi normal olarak bir yerden sonra bolzuldu ama 1 sene felan gitti sonra bunu aldım ps4 replika hala kullanıyorum xbox koluna göre çok daha iyi geldi bana...
  2. TahaCel

Xbox series s mi x mi ?

series X tabikide hem daha güçlü 4k destekliyor hem, series s 2k destekliyor en fazla zaten xbox alıp gamepass kafan rahat olur 4k monitör ve ya tv de tv daha güzel olur büyüklüğünden felan ama ikiside çok güzel olur
  3. TahaCel

Xbox ı nasıl monitöre bağlarsın ??

anladım teşekkürler baktım monitörün tuşlarından biraz oynadım araştırdım buldum seçenekleri teşekkürler hepinize
  4. TahaCel

peki knk takınca herhangi bişey yapıcam mı yoksa xboxsın güç düğmesine basınca direk ekran gelcek mi 1625063101 anladım teşekkürler
  5. TahaCel

o nasıl olucak ? ama genelde oyun konsolu alıp monitör alıyorlar yanına pc olmadığı halde oynuyor 1625062915 peki dp kablosu ile pc ye bağlı monitör onu çıkarcak mıyım
  6. TahaCel

nasıl bağlanır hdmi kablosunu pc ye mi takcaz monitöre mi sonra nasıl aktif etcez televizyona takınca kumandada hdmi seçeneğini seçiyorsun xbox ekranı geliyor monitörde nasıl
  7. TahaCel

Xbox series s ile televizyonda 120 fps alma

iyi dimi yani televizyon için arada pcde de oynarım o zaman 120fps alırım 1624981287 60 fps alıcam heralde 60hz
  8. TahaCel

epey deki attım linkte altta yazmış adm
  9. TahaCel

xbox series s ile 2 k da 120 fps alıyorda televizyon o kadar hz gösterir mi ki ? 30 fps göstermesinde bizim televizonun özelliklerinden bir kısmını attım https://www.epey.com/televizyon/philips-55pus7805.html detaylısıda var burda 1624981119 konuyla alakasız ama altta bir arkadaş...
  10. TahaCel

Xbox series S 4k televizyonda oynama ??

55 diye hatırlıyorum
  11. TahaCel

çok kötü bir görüntü olur mu mesela televizyondan film felan izliyoz netflix veya youtubeden max 1080p videolar var onların gibi mi olur çok yakından bakmadığın sürece uzaktan iyi gözüküyor rahatsız etmiyor
  12. TahaCel

xbox series s alıcam ama 2k ya 120 fps destekliyormuş heralde bizim televizyon 4k ben televizyondan oynucam daha zevkli pc den oynucak olsam sadece kol alırdım zaten :D bide oyunu series s i televizyona bağlasam oyunu oynatırmı fps felan düşermi sorun olur mu bide görüntü kaybı olurmu çok...
  13. TahaCel

Xbox microsoft garanti hakkında ??

zaten bizimkiler gidip görüp almayı daha çok seviyorlar yapıcak bişeyok :( amazondan alsam kol direk alırdım kol doğum günüme kaldı zaten çok bişey kalmadı kasım 11 1624889911 knk itopyada 3.999TL xbox series s https://www.itopya.com/xbox-series-s-512gb-oyun-konsolu-4/
  14. TahaCel

knk işte 3700TL limit yok kartta yarısını nakit para verşice geri kalanı taksit yapcaz bu amazonda olmaz ki işte :( bende kol alıcam ama sonra doğum günümde felan bunu alıcam ben mavi olanı medimarktta 850 tl tabikide ordan almıcam 850 verilir mi şuan itopyada indirimde 700 TL...
  15. TahaCel

ama tedigrinim boşver ben en iyis medimarkttan alim içim rahat olsun sonradan sıkıntı yaşamak istemiyorum zaten yarısını nakit gerisni taksit yapcaz bunu amazonda yapamayız internet sitesinden medimarkttan alcaz her türlü
  16. TahaCel

yapıcak bişey yok napalım garanti önemli hem içimiz rahat olur 1624888896 zaten 4300TL 2k yıı nakit vericem gerisini taksit yapcam medimarktta amazonda böyle bişey yapamıcam için
  17. TahaCel

ben medimarktan alım en iyisi hem türkiye garantili
  18. TahaCel

amazondan xbox almayı düşünüyorum ama ithalat garantili diyor korkuyorum bu yüzden amazon ve xbox ile konuştum sizce amazondan alimmi amazon ile konuştum destek ile herhangi bir sıkıntı olmasında garanti haricinde heralde dediki amazon olarak 2 yıl biz garanti veriyoruz herhangi bir sıkıntı...
  19. TahaCel

Xbox şarj kiti ne işe yarıyor ??

bunları alsam iyi midir iş görür mü ? duracell şarj aleti:https://www.hepsiburada.com/duracell-cef-14-sarj-aleti-2-ser-adet-aa-ve-aaa-pil-p-HBV000005N4V0 buda pil:https://www.hepsiburada.com/duracell-sarj-edilebilir-aa-kalem-pil-2500-mah-2-li-paket-p-OFISDUR2400 link verdim bakabilirsiniz...
  20. TahaCel

Xbox şarj kiti ne işe yarıyor ??

teşekkür yardımın için
Geri