Xbox ı nasıl monitöre bağlarsın ??

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,548
nasıl bağlanır hdmi kablosunu pc ye mi takcaz monitöre mi sonra nasıl aktif etcez
televizyona takınca kumandada hdmi seçeneğini seçiyorsun xbox ekranı geliyor monitörde nasıl

monitöre hdmi kablosu ile.

peki dp kablosu ile pc ye bağlı monitör onu çıkarcak mıyım
çıkarmana gerek yok. monitörün tuşlarından girişi değiştireceksin. hdmidan görüntü verecek.

Xbox için girişin varsa gerek yok çıkarmana
PC ile hiçbir alakası yok?

Doğrudan XBOX'tan çıkan HDMI kabloyu Monitör'e bağlayacaksınız. Arada PC olması şart değil.
peki knk takınca herhangi bişey yapıcam mı yoksa xboxsın güç düğmesine basınca direk ekran gelcek mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çıkarmana gerek yok. monitörün tuşlarından girişi değiştireceksin. hdmidan görüntü verecek.
anladım teşekkürler

peki knk takınca herhangi bişey yapıcam mı yoksa xboxsın güç düğmesine basınca direk ekran gelcek mi
@Psyduck 'in dediği gibi monitörün giriş seçeneklerinden değiştireceksin. Örneğin PC'yi display port'la bağladıysan display port'u seçince Windows masaüstün görünecek. HDMI'ı seçince XBOX'ın ekranı gelecek.

@Psyduck 'in dediği gibi monitörün giriş seçeneklerinden değiştireceksin. Örneğin PC'yi display port'la bağladıysan display port'u seçince Windows masaüstün görünecek. HDMI'ı seçince XBOX'ın ekranı gelecek.
anladım teşekkürler baktım monitörün tuşlarından biraz oynadım araştırdım buldum seçenekleri teşekkürler hepinize

Geri