o nasıl olucak ? ama genelde oyun konsolu alıp monitör alıyorlar yanına pc olmadığı halde oynuyorBir ucu monitör diğeri xbox sonra monitörden taktığın girişi seç
peki dp kablosu ile pc ye bağlı monitör onu çıkarcak mıyımmonitöre hdmi kablosu ile.
PC ile hiçbir alakası yok?o nasıl olucak ? ama genelde oyun konsolu alıp monitör alıyorlar yanına pc olmadığı halde oynuyor
çıkarmana gerek yok. monitörün tuşlarından girişi değiştireceksin. hdmidan görüntü verecek.peki dp kablosu ile pc ye bağlı monitör onu çıkarcak mıyım
Xbox için girişin varsa gerek yok çıkarmana
peki knk takınca herhangi bişey yapıcam mı yoksa xboxsın güç düğmesine basınca direk ekran gelcek miPC ile hiçbir alakası yok?
Doğrudan XBOX'tan çıkan HDMI kabloyu Monitör'e bağlayacaksınız. Arada PC olması şart değil.
anladım teşekkürlerçıkarmana gerek yok. monitörün tuşlarından girişi değiştireceksin. hdmidan görüntü verecek.
@Psyduck 'in dediği gibi monitörün giriş seçeneklerinden değiştireceksin. Örneğin PC'yi display port'la bağladıysan display port'u seçince Windows masaüstün görünecek. HDMI'ı seçince XBOX'ın ekranı gelecek.peki knk takınca herhangi bişey yapıcam mı yoksa xboxsın güç düğmesine basınca direk ekran gelcek mi
anladım teşekkürler baktım monitörün tuşlarından biraz oynadım araştırdım buldum seçenekleri teşekkürler hepinize@Psyduck 'in dediği gibi monitörün giriş seçeneklerinden değiştireceksin. Örneğin PC'yi display port'la bağladıysan display port'u seçince Windows masaüstün görünecek. HDMI'ı seçince XBOX'ın ekranı gelecek.