Arama sonuçları: *

1. TheCommander

2.el'den series s veya ps4 almak.

Satış yasak değil diye biliyorum. Series S düşünürsen elimde var, sıfır ayarında. Forumdan birine gitsin madem, fiyatta yardımcı olurum.
  2. TheCommander

XBOX Şarj kiti alınır mı ?

Genelde gördüğüm kadarıyla bunun yerine şarj edilebilir piller tercih ediliyor bu kol için. Ben de aynı şeyi tercih ettim, gayet rahat oluyor hocam arkadaşımızın da dediği gibi 4 pil olunca. Bence XBOX kollarında bu attığınız şey artık dahili olarak olmalı, yani dualshock gibi şarj edebilmeliyiz...
  3. TheCommander

XBOX Gamepass bedava mı oluyor?

Doğrudur hocam, bekleyip göreceğiz böyle bir şey uygulamaya konursa tabii.
  4. TheCommander

Kazanırlar ancak 2 saatte tek reklamla kütüphanedeki istediğin oyunu oyna derlerse mevcut üyeliği olanların çoğu yenilemeyecek ya da almayı düşünen çoğu insan almayacaktır. Satış yüzdeleride düşecektir diye düşünüyorum. Bu şirketi nasıl etkiler bilemem tabi. Şahsen ben üyeliğimi yenilemem. 2...
  5. TheCommander

İmkansız bence. Ücretsiz kısmının oyun kütüphanesi daha daraltılıp belki sunulabilir. Ayrıca reklam konusunda 2 saatte tek reklam bana mantıklı gelmedi. Youtube ya da twitch vb. platformlarda bile 5-10 dakikada bir reklam fırlıyor bir yerlerden.
  6. TheCommander

xbox series s alıınırmı?

Ben de Series S var. Depolama yönünden ben sıkıntı çekmedim. Aynı anda çok sayıda oyun yüklemedim ama hiç, yüklerseniz sorun olur tabii ki. Performans yönünden memnundum cihazdan. Memnundum diyorum çünkü şu an fişi çekik masanın üstünde süs gibi duruyor. Benim oyunlardaki altyazıları vs...
Top Bottom