Arama sonuçları: *

• Users: arifdgc
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. arifdgc

Gamepass-Xbox ZAM :D

Artık alınmaz 209 çok 3 ay gamepass alsan güzel bir oyun alabilirsin
  2. arifdgc

8000 TL ye 2. El Xbox Series S alınır mı ?

Neden olmasın hocam bende kullandım 3 ay kadar güzel konsol 4k tekevizyonda oynayacaksanız upscale yaparak 4k yapıyoer görüntüyü çakma 4k ama kötü değil
  3. arifdgc

8000 TL ye 2. El Xbox Series S alınır mı ?

Alınır
  4. arifdgc

Xbox series s hakkında yardım

15k ya ikinci el x zorlasan bulursun ki var 16 yazanlar pazarlıkla 15 e gelecektir aşşa yukarı yoksa da bütçe varsa x alınır kesinlikle piyasası yok diyenlere vs aldırma her malın alıcısı vardır yeterki piyasa şartlarına uygun olsun series s i 1 haftada sattım ilgili siteden
  5. arifdgc

Xbox series s hakkında yardım

sorun çıkarmaz televizyon 4kya upscale yapıyor yani çakma 4k oluyor ama yine de güzel performans modu 1080/60 kalite modu 2k/30 konsol 30 fpsi cidden farklı bilgisayardaki gibi kasmıyor
  6. arifdgc

Xbox Series S tavsiyesi.

kullanmış birisi olarak monitörün 1080 ise series s almalısın işini görür quıck resume olması ssd bulunması artıları. 4 k monitörün varsa series x kesinlikle alınmalı ben 4k monitörde series s kullandım upscale yaparak yine fena değildi ama bi series x değildi tabii ki. xbox çok keyifli cihaz :d
  7. arifdgc

Xbox Series S vs PC hangisi tercih edilmeli?

Anladım 1080 p olması sorun olabilir,haklısınız.
  8. arifdgc

Xbox Series S vs PC hangisi tercih edilmeli?

Hocam kullanmış biri olarak söyleyeyim bence series x alın keyfinize bakın grafik anlamında baya fark var s ile. Hem de daha güçlü. İkinci el de temiz series xler var hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama sarı siteden ucuza almak mümkün. Series s 13 bin kesinlikle etmez illa alacaksanız 8 9...
  9. arifdgc

Series x mi almalıyım series s mi?

Gidiyor ben kullandım upscale ile çakma 4k oluyor ama o kadar da kötü değil. Oynanıyor forza vs gayet güzel duruyor.
  10. arifdgc

FIFA İçin Xbox Series S Alınır Mı?

Hocam sistem iyi yine de koltuğa geçip televizyondan oynamanın keyfi çok başka. Bu arada televizyonunuz 4k ise 4k upscale edilmiş şekilde oynayabilirsiniz ben bizzat oynadım o gamepadin titremesi tvdeki soundbarın evi inletmesi vs çok keyifli bir deneyim bekliyor sizi. Bence ikinci elde ucuz...
  11. arifdgc

Sahibindende Xbox Series S alınır mı?

Hocam bende aynı bu şekilde aldım il dışından adam güvenilirse kendini belli ediyo zaten ama yine de test etmek en garanti yöntem. Test edemiyorsanız video isteyin herhangi bir ses tıkırtı bozukluk farkederseniz almazsınız veya param güvende ile alın iade edebilirsiniz
  12. arifdgc

Xbox Series S Yavaş İndirme Problemi

Yok hocam kablo ile bağlıyım aynı porta pcyi bağlayınca sorunsuz alıyorum hızı, dns ile oynamadım
  13. arifdgc

Xbox Series S Yavaş İndirme Problemi

Merhabalar xbox series s aldım ve oyun indirmeye başladım. 500 mbpslik internette max 270 gördüm yapmayı unuttuğum bir ayar veya sizin tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı çok can sıkıcı durum özellikle de warzone indirirken.
  14. arifdgc

XBOX SERİES S NASILDIR?

Hocam series s almaya karar verdim teşekkürler ps bana göre değil onu anladım 😁
  15. arifdgc

XBOX SERİES S NASILDIR?

Hocam o nasıl oluyor ücret olarak nasıl oyunlar tüm oyunlar var mı araştırdım da pek bulamadım size zahmet anlatırsanız gamepassten artısı eksisi nedir
  16. arifdgc

XBOX SERİES S NASILDIR?

Hocam birazcık da bütçeyle alakalı ikisini de alacak param var ama ps alınca oyun da almam gerekiyor ve fiyatları ortada. Xbox tarafında gamepass baya öne geçiriyor orda bence. Düşündüğüm oyunlar gears 5 fh 5 rdr2 ( görüntü çok kötü olursa oynamam bakacağım geldiğinde) kısacası çok da özel...
  17. arifdgc

XBOX SERİES S NASILDIR?

Hocam şöyle söyleyeyim karşılaştırma izliyorum sürekli xbox ın 15 snde geçtiği perde kısım dediğimiz sahneyi ps4 pro 60 70 sn rahatlıkla sürüyor. Konsolda yeni neslin en önemli özelliği bence grafiklerden ziyade bu yüklenme süreleri. 60 70 sn geçtikten sonra oyunu unuturum ben nerde kaldığımı 😂...
  18. arifdgc

XBOX SERİES S NASILDIR?

Saolun hocam çamur gibi olmasında 4k varsa sorun değil teşekkürler
  19. arifdgc

XBOX SERİES S NASILDIR?

Hocam selamlar bende 4k tvde kullanacağım 1080 de mi kullanıyosunuz 4k ya upscale mi yapıyor ? Ps4 harddisk var nasıl tahammül ediyolar anlamıyorum 1.5 2 dakika yüklenme süresine.
  20. arifdgc

Xbls series s kendi kendine kapatıyor

Teşekkürler hocam microsoft garantili garantisi 3 ay kalmış sorunsuz cihaz 6400 istiyor pazarlıkla 6200 civarına alırım diye düşünüyorum alınır mı sizce
Top Bottom