Neler Yeni

Xbox Series S Yavaş İndirme Problemi

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Arif Dağcı
Merhabalar xbox series s aldım ve oyun indirmeye başladım. 500 mbpslik internette max 270 gördüm yapmayı unuttuğum bir ayar veya sizin tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı çok can sıkıcı durum özellikle de warzone indirirken.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Merhabalar xbox series s aldım ve oyun indirmeye başladım. 500 mbpslik internette max 270 gördüm yapmayı unuttuğum bir ayar veya sizin tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı çok can sıkıcı durum özellikle de warzone indirirken.
1.Ethernet kablosu ile bağlı değilsen kablo ile bağlanmayı deneyebilirsin.
2.Eğer dns ayarları ile oynadıysan tekrar otomatiğe alabilirsin.

Eğer kablo ile bağlıysan sıkıntı şu olabilir, bazı modemlerin LAN portlarından çıkan hızlar kısıtlı oluyor. Mesela benim modem 1000 mbps destekli fakat sadece 5g üzerinden 866 mbps verebiliyor. LAN portundan 100 mbps veriyor. Senin modeminde de bu sınır 270 mbps olabilir. Özelliklerine bakmakta fayda var.

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Arif Dağcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.Ethernet kablosu ile bağlı değilsen kablo ile bağlanmayı deneyebilirsin.
2.Eğer dns ayarları ile oynadıysan tekrar otomatiğe alabilirsin.

Eğer kablo ile bağlıysan sıkıntı şu olabilir, bazı modemlerin LAN portlarından çıkan hızlar kısıtlı oluyor. Mesela benim modem 1000 mbps destekli fakat sadece 5g üzerinden 866 mbps verebiliyor. LAN portundan 100 mbps veriyor. Senin modeminde de bu sınır 270 mbps olabilir. Özelliklerine bakmakta fayda var.
Yok hocam kablo ile bağlıyım aynı porta pcyi bağlayınca sorunsuz alıyorum hızı, dns ile oynamadım

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Yok hocam kablo ile bağlıyım aynı porta pcyi bağlayınca sorunsuz alıyorum hızı, dns ile oynamadım
MS Edge browser üzerinden speedtest yapabilir misin? xbox live yoğun olabilir, xbox kısıtlama getirmiş olabilir. Eğer tarayıcı da da sıkıntı çıkarsa ya ethernet portu ya kablo sıkıntılı.

Top Bottom