Arama sonuçları: *

• Users: habbassaka
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. habbassaka

Xbox Game Pass üyeliğim bitti ama FC24'e girebiliyorum.

sunucu senkronizasyonu sürekli değil belli saatlerde yapılıyordur. ea sunucularına, üyelik bittiğine dair respond gittiği an giremezsin
  2. habbassaka

Xbox'ın Yeni Konsolu Ultra Güçlü Olacak

Microsoftun konsol tarafını komple bırakması iddiaları kulağa çok saçma gelmişti zaten. Sony tarafnda exclusive saçmalığının sona ermesi tam yerinde bir karar olmuş. Satış sayısını sadece ps cihazlarla sınıflandırmak çok saçma zaten. PS rahatlığını seven zaten gider yine ps alır, bir oyun için...
  3. habbassaka

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

hahaha koskoca microsoft yapamadın mı kendi mağazanda %100 indirim isteyen girsin microsoft store 1aylık game pass alsın ne kodla uğraştırdın insanları yazık tam bir fiyasko.. ahahahaa teknoloji devi sözde bu markalar.. ama zevk alıyorlar insanları kendi sistemlerinde böyle sıraya sokmaktan...
  4. habbassaka

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

WORLDWIDE KOD BÜYÜK İHTİMAL BUNLAR, DİKKAT EDERSENİZ TÜRKİYE HESABINDA PAYLAŞTIKLARI VİDEODA SAAT 2024'E 5 KALAYI GÖSTERİYOR VE HER HESAPTAN KULLANILACAK. CRRDC-7JPY3-KJHDD-HXY7C-X4WCZ 3FWGP-4RJ3R-VPGGT-6RCFM-RHRTZ hızlı yazmakla uğraşmayın 1 aylık game pass büyük ihtimal.
  5. habbassaka

xbox 9.nesil kol nerden alınır

Sayfayı buldum, https://www.xbox.com/tr-TR/where-to-buy#accessory İtopya resmi satıcı değilmiş. Ben yakın zamanda nethouse' un kendi web sitesinden almıştım hem uygun hem orjinal resmi satıcı
  6. habbassaka

xbox 9.nesil kol nerden alınır

Orjinal anlamında soruyorsanız microsoftun kendi sayfasına göz atın orada resmi türkiye satıcıları sayfasını görürsünüz itopya da bunlardan biri diye hatırlıyorum
  7. habbassaka

Starfield Balonu Patladı

Arkadaşlar konudan bağımsız bir yorum yapıp çıkacağım. Bethesda nedir? kimdir? Açın bakın yaptığı oyunların hepsine. Kendini geliştirmekten aciz. Öğrendikleri 3-4 kodlama diliyle her oyunu yapabileceklerini sanan. İnovasyonu yerlerde bir yapım şirketi. Evet dönemine göre baktığınızda fallout...
  8. habbassaka

Xbox Series X|S Alanlar Dolandırıldıklarını Düşünüyorlar Mı ?

beklentinize göre değişir mesela xbox bir konsol alacağıma gider pc alırdım. konsol tarafı hala tekel sony için.
Top Bottom