Neler Yeni

Xbox Series X|S Alanlar Dolandırıldıklarını Düşünüyorlar Mı ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

99723

80+ Silver
Başlıkta okuduğunuz gibi Xbox Series X|S alanlar dolandırıldıklarını düşünüyorlar mı ? son çıkan haberlerde XBOX Series X|S fark etmez oyun performanslarının rezalet olması oyun çıkmaması verilen sözlerin tutulmaması İngiltere Rekabet Kurumu (CMA) Activision Blizzard anlaşmasını bloke etmesi gibi gibi liste uzuyor. Siz bu konsollardan birini alırken ne beklediniz beklentilerinizi karşıladı mı ? yoksa çok büyük hayal kırıklığı mı yaşadınız ?

Son düzenleme:

121709

80+ Silver
Şimdi series s'den çok bir şey beklemeyin yeni cihaz ama rakip olarak ps4 kendisine denk, ps4'de eskidi zaten. Series x'de ps5 varken alınmaz, özel yapımları plus aylık oyunları vs ps5 çok daha iyi. Ama baya abartmışsın sen.

99723

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi series s'den çok bir şey beklemeyin yeni cihaz ama rakip olarak ps4 kendisine denk, ps4'de eskidi zaten. Series x'de ps5 varken alınmaz, özel yapımları plus aylık oyunları vs ps5 çok daha iyi. Ama baya abartmışsın sen.
Ben abartmıyorum yazdıklarım her şey doğru yabancı basınlar daha çok gömüyor.
Series X her oyunda PS5 in gerisinde ve bu adamlar birde bu konsolu çıkartırken ilk başta dünyanın en güçlü konsolu diye lanse ettiler sonradan bu söylemleri ellerinde patlayınca en güçlü Xbox olarak değiştirdiler.

Son düzenleme:

121709

80+ Silver
Yok daha ben abartmıyorum yabancı basınlar daha çok gömüyor.
Evet iyi bir konsol değil, ps5 çok daha iyi. Ama alan ölmüyor. :D
Tabii cidden kötü orası net. Xbox zaten hiçbir zaman düzgün konsol üretemedi, 360'lar vardı kırmızı tık hatası falan vardı. Beceremiyorlar..

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Fazla da abartmamak lazım. Kişisel tercih meselesi ama ben PS5 tercih ederim.

99723

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fazla da abartmamak lazım. Kişisel tercih meselesi ama ben PS5 tercih ederim.
Yazımda abarttığım bir şey yok haberlerde yazanlar da böyle.
Kendi özel oyunları bile PS5 de daha iyi çalışıyor.
Zaten satışlar da oyuncular tercihini çok iyi belli ediyor Sony tarihin de ilk çeyrekte bu kadar yüksek satış başarısı yakalayan konsol PlayStation 5 oldu 6,3 Milyon Birim sevkiyatıyla TARİHTE HERHANGİ BİR konsolun ulaşmadığı En Büyük Q1 yani yılın ilk çeyreğinde en büyük satışına sahip oldu!

Xbox Series X|S satışları da tam tersine dibe çakıldı.

Son düzenleme:

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Berk
beklentinize göre değişir mesela xbox bir konsol alacağıma gider pc alırdım. konsol tarafı hala tekel sony için.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Başlıkta okuduğunuz gibi Xbox Series X|S alanlar dolandırıldıklarını düşünüyorlar mı ? son çıkan haberlerde XBOX Series X|S fark etmez oyun performanslarının rezalet olması oyun çıkmaması verilen sözlerin tutlmaması Activison anlaşmasının yanması gibi gibi liste uzuyor. Siz bu konsollardan birini alırken ne beklediniz beklentilerinizi karşıladı mı ? yoksa çok büyük hayal kırıklığı mı yaşadınız ?
dolandırrılma yok yani belki s kullanıcıları bunu yaşamış olabilir ama x kullanıcılarında bence böyle bir şey yok hala güzel kalitede oyunlarını oynuyorlar o çok sevdikleri game pass duruyor hala birde hiç kimsenin sırf activision oyunları için xbox alacağını düşünmüyorum çünkü microsoft bile sony ile anlaşmaya çalışıyordu zaten kimsenin böyle bir bahaneside yoktu
s alanlarda aslında düşük paraya düşük performans alıyorlar ama en sonunda iyi kötü oynayabiliyorlar

99723

80+ Silver
dolandırrılma yok yani belki s kullanıcıları bunu yaşamış olabilir ama x kullanıcılarında bence böyle bir şey yok hala güzel kalitede oyunlarını oynuyorlar o çok sevdikleri game pass duruyor hala birde hiç kimsenin sırf activision oyunları için xbox alacağını düşünmüyorum çünkü microsoft bile sony ile anlaşmaya çalışıyordu zaten kimsenin böyle bir bahaneside yoktu
s alanlarda aslında düşük paraya düşük performans alıyorlar ama en sonunda iyi kötü oynayabiliyorlar
Xbox Series X kullanıcısı mısınız ?
Eğer konsolu kullanmıyorsanız yazdığınız cevabın fazla önemi yok benim için o yüzden soruyorum çünkü bu yaptığınız dışarıdan yada birilerinin söylediğinden yola çıkarak eleştirme oluyor bir kere konsolu kullanıyor olsanız (hala güzel kalitede oyunlarını onuyorlar) demezsiniz Xbox neredeyse 3 yıldır oyun çıkarmıyor.

Son düzenleme:

LethaX

80+ Bronze
Xbox Series X kullanıcısı mısınız ?
Eğer konsolu kullanmıyorsanız yazdığınız cevabın fazla önemi yok benim için o yüzden soruyorum.
Dostum bu fanboyluğu bırak artık kaç tane konu açtın bu meseleyle alakalı cevap veren yok kendi kendine konuşuyorsun. X ve S ikiside güzel cihazlar özel yapımların seven X yerine PS5 alır sevmeyen Series X alır keyfine bakar. Sadece arkadaşlarla FIFA atmak için bile Series S alınır boş boş konuşmanın lüzmu yok. Adamın PC ye bütçesi yoktur alır Xbox Series S mis gibi 60 FPS Forza oynar arkadaşlarıyla FIFA atar,girer Battlefield oynar daha birsürü oyunda var. Satın alır Witcher 3 oynar RDR2 alır oynar vb.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum bu fanboyluğu bırak artık kaç tane konu açtın bu meseleyle alakalı cevap veren yok kendi kendine konuşuyorsun. X ve S ikiside güzel cihazlar özel yapımların seven X yerine PS5 alır sevmeyen Series X alır keyfine bakar. Sadece arkadaşlarla FIFA atmak için bile Series S alınır boş boş konuşmanın lüzmu yok. Adamın PC ye bütçesi yoktur alır Xbox Series S mis gibi 60 FPS Forza oynar arkadaşlarıyla FIFA atar,girer Battlefield oynar daha birsürü oyunda var. Satın alır Witcher 3 oynar RDR2 alır oynar vb.
He ayrıca Xbox ın tek hatası aynı platformda 2 konsol çıkarıp oyun yapımcılarını zorlamak yoksa Xbox Series X performans olarak PS5 i yalar yutar.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom