Arama sonuçları: *

• Users: hola
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. hola

xbox series x alınır mı ?

Tüm Xbox özel oyunları PS ye gelmeyecek ama Sony Playstation özel oyunları PC ye gelecek o yüzden PC al alabiliyorsan PC alamıyorsan Xbox Store, Play Station Store'a göre çok daha ucuz Xbox Series X al. Böyle yalan yanlış bilgiler verenlere de kulak asma.
  2. hola

Xbox'ın Yeni Konsolu Ultra Güçlü Olacak

Xbox Ultra Güçlü Konsolla Yoluna Devam Edecek Microsoft'tan heyecan verici haber: Xbox konsolu "ultra güçlü" olacak ve şimdiye kadarki "en büyük teknik sıçrama" olarak nitelendiriliyor. Geçtiğimiz gece Xbox, önemli bir güncelleme duyurusu yaparak oyuncuları heyecanlandırdı. Xbox başkanı Sarah...
  3. hola

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

sana bunları soruyorum çünkü bunlar yoksa konsol ile pc farkını anlamazsın bu kadar basit. mesela neden ps5 ile PC yi karşılaştırmıyorsun çoğu PS özel oyunu PC ye çıktı ve bundan sonra ilk günden PC ye çıkacak aynı sotuyu niye PC vs PS5 için sormuyorsun?
  4. hola

Series S sana 2. el mi geliyor hayır içindeki tüm donanım sıfır olarak geliyor o yüzden her şeyi sıfır fiyatı üzerinden toplayacaksın toplama siteleri var topla hadi linkini at buraya ama çok daha iyi olacağını savundun! bak biraz iyiyi kabul etmem aynı fiyata hatta azına çok daha iyisini...
  5. hola

PC'nin temel özelliği dahi 2024 model cihazda yoksa bunu alanlar utansın üretenler utansın ne diyelim artık bunu sorgulamayanlar utansın :D
  6. hola

senin yaşın kaç hayatında sana özel TV'in oldu mu hiç? kendine ait hayatın filan? bunlar olmadıysa aradaki farkı anlamazsın boşver sen konsol ile pc farkını! 1708074348 PS5 te web search bile yok yahu quick resume bile yok bu cihaz 2010 ların cihazı gibi hiçbir farkı yok bunun neyini alacaksın
  7. hola

Sana 3 ayrı linkte sony'nin en yetkili isminin açıklamasını attım hala inkar ediyorsun play station özel oyunu diye bir kavram kalmadı hepinize geçmiş olsun :D
  8. hola

burası Xbox vs Play Station konusu play station hakkında konuşmayacaksan burada ne işin var?
  9. hola

Xbox konsol piyasasından çekiliyor derken Sony'nin 3. parti yayıncı olması şoku :D
  10. hola

artık sony nin oyunları aynı gün PC ye de çıkacakken neden millet ps5 alsın?
  11. hola

yunuscum seni ciddiye alamıyorum kusura bakma :D senin iddialarının hepsi çürüdü Xbox yeni konsol çıkartıyor sony 3. parti oyun yayıncısı oldu geçmiş olsun :D
  12. hola

hadi çok daha iyi bir sistem toplasana merak ediyorum nasıl toplayacaksın :D 1708073679 2.5 yıl da 4. dualsense i alırken şikayet etmeyeceksin ama :D
  13. hola

PC nin sahibi de Microsoft çünkü ondan olmasın hani Windows filan az biraz mantık ya çok değil hani :D
  14. hola

3 tane link attım linklerin başlığını yazdım hala nereden biliyorsun diyor :D
  15. hola

bir kaç fenomen dışında bunu yapan yok onlar da etkileşim için yaptılar dünkü açıklamalardan sonra tüm Xbox kullanıcıları övgüler yağdırdı Phil Spencer ve Microsoft'a ama sony sizi sattı artık 3. parti oyuncu oluyor :D 1708073482 2.5 yılda 4. dualsense'i alıyor insanlar bu kadar dandik bir...
  16. hola

3-4 yıl olayı yalan oldu ilk günden gelecek artık :D ayrıca dualsense den herkes şikayetçi swift olayı milleti canından bezdirdi. aradaki farkı halen anlamıyorsan o senin sorunun!
  17. hola

Seni ciddiye alamıyorum çünkü ciddiye alınacak biri değilsin! Eski mesajlarım orada duruyor Elder Scrolls'un yeni oyunu tüm platformlara gelecek Microsoft bu kadar sevilen oyundan çok para kazanmak isteyecektir demişim zaten yani senin dediğin gibi şeyler hiç demedim. Benim en arkasında olduğum...
  18. hola

Harika bir multimedya cihazı olması 180 civarı oyunda mouse klavyeyi desteklemesi ister PC gibi ister oyun konsolu gibi kullan. Sana bir soru sorucağım Play Station almanın ne mantığı kaldı artık tüm oyunlar PC ye de gelecek hem de aynı günden?
  19. hola

Senin mantığınla gidersek daha erken gelen ilk gün de çıkarır değil mi :D Biraz bozuldun sanki :D
  20. hola

Sony, PlayStation'a özel oyunlarının PC'ye daha erken gelmesini istiyor https://www.engadget.com/sony-wants-its-playstation-exclusives-to-come-to-pc-earlier-212001939.html...
Geri