Arama sonuçları: *

• Users: radasamara
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. radasamara

Sizce hangi renk Xbox kolu daha

Cyberpunk edition. Farklı bir tasarım anlayışıyla yapıldığı için özel hissettiriyor.
  2. radasamara

Bu imzalar dolarsa ne olur?

Xbox = pc = microsoft
  3. radasamara

Bu imzalar dolarsa ne olur?

Gereksiz hayaller kuran kişilerin başlattığı kampanya. Xbox şuan ps'den çok daha başarılı, Kojima abimiz kazanan tarafta yer almak istiyor😋
  4. radasamara

X box one x ile rx570 4 gb takas etmek

Eğer arızası yoksa alınır.
  5. radasamara

Xbox series s kapanmıyor

Ayarlardan kapatma yeri vardı diye hatırlıyorum oradan kapatınca tamamen kapanıyor.
  6. radasamara

Bluetooth dongle ile Xbox a bluetooth cihaz bağlanırmı?

Konsollarda taktığın tüm cihazların konsol ile uyumlu olması gerekiyor. Uyumlu ise çalışır.
  7. radasamara

Series S yerine Series X almaya değer mi?

Ölü konsol olmaz ama belli bir süre sonra nesil ilerleyince eskir.
  8. radasamara

Xbox Bilgisayardaki arkadaşla online oynama

Cross platform destekleyen oyunları oynayabilirsin arkadaşınla birlikte.
  9. radasamara

Neden Xbox Cafe Yok?

"Bu gidişle olacak" dediğim konudur kendisi. Xbox ps'yi sollamış durumda game pass gibi özellikleri sayesinde. +Olarak maus klavye desteğini felan saymıyorum bile🤔
  10. radasamara

Xbox Series S Alınır Mı?

Al al kesinlikle memnun kalırsın. Birde eğer evinde işlemcisi yayın açmaya yetebilecek düzeyde olan bir laptop felan varsa konsolun ekranını kötü pcye yansıtıp 1080p/60fps yayın yapabilirsin.
  11. radasamara

Xbox Series S Alınır Mı?

@Banxtre abim almış, incelemesinide yaptı oyunları akıcı ve güzel grafiklerle oynattığını söylüyor. Benim şahsi fikrim, stok sorununun olduğu bu dönemde series s fiyatına o performansta pc toplamak çok çok zor belki imkansız.
  12. radasamara

Neden XBOX Series S Almalıyım ?

Sakın o paraya 1050ti'lı sistem aldırtma AAA oyunların hiçbirinden zevk alamazsın.
  13. radasamara

Ulan yine yumuşacık oldum
  14. radasamara

Kardeşim steam crack denen bir şey var online oyunlarıda korsan oynarız biz senle canını sıkma sen. 1620911915 Ben kızmak:mad:
  15. radasamara

Bak sinirlendiriyosun beni ama profil fotonu görünce yumuşacık oluyorum.
  16. radasamara

Ben yıllardır oyunlara 20 liradan fazla vermiyorum korsan oynuyorum bi zararını görmedim. İlerde virüssüz korsan linkine ihtiyacın olursa senin bu forumda Rıdvan abin var yazman yeter kardeşim.
  17. radasamara

Xbox Series S e zam gelirmi

Yukarıda bir arkadaş Türkiyede yaşıyoruz her an her şey olabilir demiş, doğru demiş yarın bir bakarsın series s 10k tl olur ağzını açıp bir şey diyemezsin.
  18. radasamara

X Box Series s Alanlar Memnun mu?

Ekran kartlarında stok sorunu varken şans verilmesi gereken bir konsol.
  19. radasamara

Xboxmu Alsam yoksa Pc den devammı etsem

Hocam gtx 1070'e yetecek sistem toplamak pahalı olmaz eğer yaklaşık 3-4k bütçeniz varsa taş gibi sisteminiz olur. (Zamanım az hepsini okuyamadım).
  20. radasamara

Xbox One X Alınır Mı

Teşhir ürünü almak mantıklı değil.
Top Bottom