Neler Yeni

Neden XBOX Series S Almalıyım ?

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,714
İsim
rada
Çok sağol kral da, benim sıkıntım o değil. Yani bende korsan oyun indiriyorum. Fakat iyi bir bilgisayar aldığım zaman paralı oyunları oynamak isteyeceğim. Online olduğu için korsanda işe yaramayacak. Para isteyeceğim, vermeyecekler. En azından Xbox'ta harçlık biriktirerek alabilirim Gamepass. Baya ucuz çünkü.
Kardeşim steam crack denen bir şey var online oyunlarıda korsan oynarız biz senle canını sıkma sen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@BaşaramadıkAbi kooşş senin tahtını sallamaya çalışıyorlar !!
Ben kızmak:mad:

er3nyldz

80+
Bence biraz haklı. PC daha iyi olur (benim fikrim). Ama mağazadan alma konusunda haklı değil.
Bari izin verse, 2.elden düzgün bir şey toplayacağım. Yok ona da karışıyor. Neymiş eski mala para vermezmiş. O kadar çok kazıklanmalarını istiyorum ki. Fakat olan bana olacağı için istemiyorum :D Yüksek ihtimal PC'yi upgrade etmeme de karışacaklar. ''Bu bilgisayar kötüyse neden 6000TL para verdik. Sen hem nasıl yapacaksın. Öyle bir şey mi olur. Gider yeni bilgisayar alırım.'' Bunu diyeceklerine o kadar eminim ki.
Xboxta edge tarayıcısısı var pc gibi kullanıyosun konsolu zaten :D

HoYeon Jung

80+ Gold
Çok haklısın. Mesela bizde ailede birisi bir pc veya pc parçası almaya kalksa ilk bana sorarlar bana sormadan alınmaz (yaş 14 :D).

yO buranın korsan ustası @BaşaramadıkAbi 'dir.
Çok şanslısın. Babam uzun süredir PC'lerle ilgilenmiyor fakat bir geçmişi olduğu için babamın her konuda bilgili olduğunu düşünüyor. Ona babamdan daha çok bilgim olduğunu söylesem de inanmıyor. Hatta o lanet satıcıya ilk inanan kişi babam olacak.

En İyi Cevap
7
yO bak buna kendine gelirsin
42538.png

Alfha13

80+ Silver
Toplayamıyorsan PC alma zaten, her şey gereğinden pahalıya satılıyor. Şu an konsol almak mantıklı olsa da bir Xbox Series S'in ömrü ile bir PC'nin ömrü bir değil.

HoYeon Jung

80+ Gold
Kardeşim steam crack denen bir şey var online oyunlarıda korsan oynarız biz senle canını sıkma sen.

Ben kızmak:mad:
O zaman eyvallah. Ben PC isterim de, gidip en kötü PC'yi alacaklar. Bundan o kadar çok eminim ki. 6000TL bütçeleri var, 1650/R3 1200'lü hatta belki 1050Tİ/R3 1200'lü bir sistem bile alabilirler.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,714
İsim
rada
O zaman eyvallah. Ben PC isterim de, gidip en kötü PC'yi alacaklar. Bundan o kadar çok eminim ki. 6000TL bütçeleri var, 1650/R3 1200'lü hatta belki 1050Tİ/R3 1200'lü bir sistem bile alabilirler.
Sakın o paraya 1050ti'lı sistem aldırtma AAA oyunların hiçbirinden zevk alamazsın.

HoYeon Jung

80+ Gold
Toplayamıyorsan PC alma zaten, her şey gereğinden pahalıya satılıyor. Şu an konsol almak mantıklı olsa da bir Xbox Series S'in ömrü ile bir PC'nin ömrü bir değil.
Anlatamıyorum. Olsun diyor. Çıldıracağım bu kadın sayesinde. Çok sinirlendiriyor ve ''Ya o zaman yürü git paranı sokağa at.'' diye bağırıyorum. İnanmıyor stok sorununa. Keşke birisi çıkıp düzgün bir şekilde anlatsa. Beni dinlemiyor. Dinlese anlatabiliyorum açıkçası.

Forumuye

80+ Bronze
Arkadaşlar annem tutturdu illa PC alacağız. Diyorum ya yok şu bu falan anlamıyor. Çok mantıklı bir açıklamada bulunmak istiyorum ama aklıma bir şey gelmiyor. Diyorum 4.3K'ya taksitle alacağız hem. Diyor ki üstüne 6K koyar düzgün PC alırım :D :D. Bir türlü anlatamadım şu stok sorununu. Diyorum mağazalarda çok pahalı, bir şey olmaz diyor. Diyorum işte PC'de derslerimi yapıyorum, XBOX'dan da kardeşimle beraber oyun oynarız. Diyor yok şu bu işte PC alacağım şu bu. Diyorum ya internetten alalım, ben güvenemem diyor :D :D. Anlatıyorum, anne 10 binlerce PC satışı yapılmış biz mi dolandırılacağız. Ben elimle dokunmadığım malı almam diyor. Laptop var bende, artık öldü ama derslerde falan idare ediyor. Xbox alalım, piyasa leş gibi çok pahalı diyorum. Olmaz, neden Xbox alıyoruz, gene de alırım diyor. Diyor ki benim sana hem Xbox hem de PC alacak param yok. Diyorum alma zaten, sadece PC al. 2-3 sene sonra fiyatlar düşer, daha iyi bir şey alırız diyorum. Ya yok şu bu falan filan. Bu kadına ben nasıl kolay bir şekilde anlatırım? Burnumdan getiriyor benim ya. Zaten PC alsam oyun oynayacağım. PC aldığım zaman oyunlara para vermeyecek. Bu sefer onun kavgasını yapacağız. Diyorum Xbox'ta Game Pass var işte 50TL veriyorsun, 1 ay boyunca bütün oyunları bedava oynuyorsun. Sesi çıkmıyor. İlla da PC. Üstelik şu piyasada. Yani bayramdan sonra alacağım diyor. Nasıl durduracağım arkadaşlar şu kadını lütfen yardım edin :(
10K PC alacağına 7K civarına Series X alırsın üstüne 3K civarına APU sistem toplarsın hem bilgisayarla yapılacak her işi yaparsın hem güncel oyunları 4K 60FPS oynarsın. Nasıl PC daha mantıklı diyor hala anlamadım 😀

HoYeon Jung

80+ Gold
Sakın o paraya 1050ti'lı sistem aldırtma AAA oyunların hiçbirinden zevk alamazsın.
Gelin anlatın hocam işte. Dinlemiyorlar ki. Diyorum ki insan gibi ''Anne bak şimdi PC alırsam yalan yok çok fazla oyun oynayacağım. Derslerimi bu bilgisayarda yapabiliyorum, ders konusu bahane. Xbox'a çok daha uygun para vererek çok daha iyi oyunlar oynayabilirim. Hem PC alırsam oyunlara para vereceğiz, Xbox'ta böyle bir durum yok. Aylık 50TL veriyoruz, bütün oyunları ücretsiz oynuyoruz. Hem kardeşimle de kavga etmeden oyun oynarız rahatça. Şuan stok sorunu var. PC'ler 3 katı fiyata satılıyor.'' bunları diyorum. Cevabı ne biliyor musunuz :D ''Olsun ben PC alacağım, hem o zaman derslerini nasıl yapacaksın.''

Top Bottom