Neden XBOX Series S Almalıyım ?

Arkadaşlar önceki sayfalarda birisi Xbox series x|s de edge var demiş PC gibi kullanılıyormuş dedi nedir o tam olarak bilen varmı

Güvenmiyor hocam. Anlatamıyorum. Diyorum itopya'dan alalım en azından 2 tane bayisi var. Adamların ne olduğu belli, belki milyonlarca kişi alışveriş yapıyor. Fakat yok, anlamıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anlamıyor ki işte. Bir yandan çok fena kazıklanmalarını istiyorum. Hem de öyle böyle değil, belki 4-5 katı fiyata alırlarda akılları başına gelir.

Alsalar, baş göz üstüne. Hem bu mağazalarda da düzgün APU yok. GameGaraj'dan alacağız mecbur, ona da razı değil. Çok fazla sinirleniyorum ya.
Bayiden de mi izin vermiyorlar?

Knk sende ona Abdullah abinin videolarını yaptığı efsane sistemleri mesela MD2 gibi sistemleri göster.
Ne alaka?

Arkadaşlar önceki sayfalarda birisi Xbox series x|s de edge var demiş PC gibi kullanılıyormuş dedi nedir o tam olarak bilen varmı
Konsollar üzerinden tarayıcıya girilebiliyor yani.

Artı yönleri
1. Fiyat konusunda avantajlı. O fiyata toplayacağın PC den çok daha iyi performans veriyor.
2. Tasarımı bana göre çok güzel ve boyutu gerçekten çok küçük.
3. Güncellik konusunda ise yeni nesildeki en ucuz konsol ancak tahminimce minimum 5-6 sene yeni çıkan oyunları alır.
4. Oyun fiyatları konusunda yeni çıkan oyunlar genelde Playstation Store ile aynı oluyor ancak indirim dönemlerinde oyunlar gerçekten ucuz oluyor ve cüzdan yakmıyor diyebilirim. Fiyatlara göz atabilirsiniz.
5. Gamepass sistemi zaten bu konsolu almak için tek bir neden bile olabilir. Konsol için Gamepass gerçekten çok zengin ve ucuz. 30TL fiyata bir sürü oyun oynuyorsun.
6. Yine sanırsam istersen konsol üzerinden Twitch yayını açabiliyorsun, Tam emin olmamakla beraber daha yeni Microsoft Edge geldi.
7. Yine Steam kurucusunun yaptığı göndermede Steam ile Xbox tarafında bir iş birliği olacağı yönünde. Güzel bir şey çıkarsa bu ikisi arasında mükemmel olur.
8. Gamepad konusunda ise bence güzel. Pilli olması bana göre eksi sonradan bir batarya alırsın çok da pahalı değil.
9. Bazı oyunların klavye mouse desteği var.

Eksi Yönleri
1. Gamepad pilli olması
2. Depolama alanının az olması
3. Ön taraftaki portun USB 2.0 olması
4. Depolama arttırma seçeneğinin çok pahalı olması

Eksi yön aklıma gelmiyor.

Bayiden de mi izin vermiyorlar?

Ne alaka?

Konsollar üzerinden tarayıcıya girilebiliyor yani.
İzmir'de yaşadığım için alamıyorum bayiden.

Arkadaşlar annem tutturdu illa PC alacağız. Diyorum ya yok şu bu falan anlamıyor. Çok mantıklı bir açıklamada bulunmak istiyorum ama aklıma bir şey gelmiyor. Diyorum 4.3K'ya taksitle alacağız hem. Diyor ki üstüne 6K koyar düzgün PC alırım :D :D. Bir türlü anlatamadım şu stok sorununu. Diyorum mağazalarda çok pahalı, bir şey olmaz diyor. Diyorum işte PC'de derslerimi yapıyorum, XBOX'dan da kardeşimle beraber oyun oynarız. Diyor yok şu bu işte PC alacağım şu bu. Diyorum ya internetten alalım, ben güvenemem diyor :D :D. Anlatıyorum, anne 10 binlerce PC satışı yapılmış biz mi dolandırılacağız. Ben elimle dokunmadığım malı almam diyor. Laptop var bende, artık öldü ama derslerde falan idare ediyor. Xbox alalım, piyasa leş gibi çok pahalı diyorum. Olmaz, neden Xbox alıyoruz, gene de alırım diyor. Diyor ki benim sana hem Xbox hem de PC alacak param yok. Diyorum alma zaten, sadece PC al. 2-3 sene sonra fiyatlar düşer, daha iyi bir şey alırız diyorum. Ya yok şu bu falan filan. Bu kadına ben nasıl kolay bir şekilde anlatırım? Burnumdan getiriyor benim ya. Zaten PC alsam oyun oynayacağım. PC aldığım zaman oyunlara para vermeyecek. Bu sefer onun kavgasını yapacağız. Diyorum Xbox'ta Game Pass var işte 50TL veriyorsun, 1 ay boyunca bütün oyunları bedava oynuyorsun. Sesi çıkmıyor. İlla da PC. Üstelik şu piyasada. Yani bayramdan sonra alacağım diyor. Nasıl durduracağım arkadaşlar şu kadını lütfen yardım edin :(
Forumdaki mesajları göster.

Artı yönleri
1. Fiyat konusunda avantajlı. O fiyata toplayacağın PC den çok daha iyi performans veriyor.
2. Tasarımı bana göre çok güzel ve boyutu gerçekten çok küçük.
3. Güncellik konusunda ise yeni nesildeki en ucuz konsol ancak tahminimce minimum 5-6 sene yeni çıkan oyunları alır.
4. Oyun fiyatları konusunda yeni çıkan oyunlar genelde Playstation Store ile aynı oluyor ancak indirim dönemlerinde oyunlar gerçekten ucuz oluyor ve cüzdan yakmıyor diyebilirim. Fiyatlara göz atabilirsiniz.
5. Gamepass sistemi zaten bu konsolu almak için tek bir neden bile olabilir. Konsol için Gamepass gerçekten çok zengin ve ucuz. 30TL fiyata bir sürü oyun oynuyorsun.
6. Yine sanırsam istersen konsol üzerinden Twitch yayını açabiliyorsun, Tam emin olmamakla beraber daha yeni Microsoft Edge geldi.
7. Yine Steam kurucusunun yaptığı göndermede Steam ile Xbox tarafında bir iş birliği olacağı yönünde. Güzel bir şey çıkarsa bu ikisi arasında mükemmel olur.
8. Gamepad konusunda ise bence güzel. Pilli olması bana göre eksi sonradan bir batarya alırsın çok da pahalı değil.
9. Bazı oyunların klavye mouse desteği var.

Eksi Yönleri
1. Gamepad pilli olması
2. Depolama alanının az olması
3. Ön taraftaki portun USB 2.0 olması
4. Depolama arttırma seçeneğinin çok pahalı olması

Eksi yön aklıma gelmiyor.
Çok teşekkür ederim ancak bugün konuştum annem ve babamla. Bu yaşına gelmişsin oyun mu oynayacaksın dediler. Oyun oynamak yok, oyun için o kadar para vermem dediler. Gene de teşekkür ederim. Ben alamayacağım. Umarım Allah size istediğiniz şeyleri nasip eder.

Forumdaki mesajları göster.
Anlamadım?

Neden Xbox alman konusunda açıklama yapan kişilerin mesajlarını ailene gösterebilirsin.İkna olabilirler.
Teşekkür ederim ama almayacaklar. Artık büyüdüğümü (yaşım 12) oyunla ne yapacağımı soruyorlar. Oyun oynamam için 4.3K para vermezlermiş. 6K'ya PC alacaklarmış. İnşallah Allah sizlere daha iyilerini nasip eder :)

Aynı durumdayım benim de oyun oynamam yasak :(

Toplayamıyorsan PC alma zaten, her şey gereğinden pahalıya satılıyor. Şu an konsol almak mantıklı olsa da bir Xbox Series S'in ömrü ile bir PC'nin ömrü bir değil.
Ömrü aynı değil mi ? 7 yıllık xbox one var şuan gayet de oynanıyor o bütçede pc alırsan 2 yıl gitmez

Ömrü aynı değil mi ? 7 yıllık xbox one var şuan gayet de oynanıyor o bütçede pc alırsan 2 yıl gitmez
PC'yi yükseltebiliyorsun ya o anlamda dedim. Konsol ilk çıktığında neyse 10 sene sonra da öyle. PC'ye 1050 Ti ile başlarsın 3090 ile bitirsin(zaten o zamanlarda PC diye bir şey kalmaz:)).

"10 sene önce neyse 10 sene sonra da öyle"* düzeltme.

Teşekkür ederim ama almayacaklar. Artık büyüdüğümü (yaşım 12) oyunla ne yapacağımı soruyorlar. Oyun oynamam için 4.3K para vermezlermiş. 6K'ya PC alacaklarmış. İnşallah Allah sizlere daha iyilerini nasip eder :)
12 yaş büyümek mi?
Yeri gelince küçüksün yeri gelince büyüksün işlerine nasıl gelirse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,507
Üyeler
192,384
Son üye
hasanh
Geri