yaklaşık 20 gün önce arkadaşlarım bir sistem olduğunu ve hiçbir şey yapmadan sadece tuşa basarak 1 ay sonunda yatırdığım parayı ikiye katladığını söyleyen bi sistem olduğundan bahsetti hatta 2 ay öncesinde de söylediler dedim ki ya bi gidin böyle bişi olur mu uğraş yok bir şey yok sonrasında bütün çevrem dahil olunca ben de bi 100 dolar para bağlıyim dedim ve beni davet eden kişi de 20 dolar benim adıma para attı sisteme 120 dolar ile girdim şuan 20 gün falan bi süre oluyor ve sistem de 200 dolarlık bi param var araştırmalarım sonucu sistemin ponzi sistemi olduğunu öğrendim sistem 4 aydır aktifmiş ve her gün kullanıcı çekmeye devam ediyor illaki bir yerde patlak vericek ve benim sizden fikir almak istediğim konu şu site diyor ki ilk 1 ay para çekersen ben senden %5 komisyon alırım fakat 1 ay sonunda çekmezsen almam ve benim 10 günüm kaldı ve param 2 ye katlandı bu 10 günü bekleyip 250-300 dolar arası para çekmek mi komisyonsuz şuan 190 dolar çekip çıkmak mı ne zaman patlar bi bilgimiz yok ama elinde sonunda patlıcak siz napardınız?