Neden XBOX Series S Almalıyım ?

Aaa özür dilerim. R3 1200/1650 bile değil.
Bunlardan birisini alacaklar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok. İnternet asla. Ölseler almazlar.

Ben de PC istiyorum. Sıkıntı yok onda. Fakat onlar o fiyatlara öyle PC'ler alacağından dolayı istiyorum konsolu.
Donanımdan anlayan bir yakınınız, akrabanız varsa ona anlat derdini ailenle konuşsun. Ben öyle çözdüm sorunu şahsen.

Donanımdan anlayan bir yakınınız, akrabanız varsa ona anlat derdini ailenle konuşsun. Ben öyle çözdüm sorunu şahsen.
Dayım var. Fakat o da hani şu yeni nesilden anlamıyor. Yani yeni nesil derken bu APU'lardan falan pek anlamıyor. Dayımında ikna edeceğini pek sanmıyorum.

Güvenmiyor hocam. Anlatamıyorum. Diyorum itopya'dan alalım en azından 2 tane bayisi var. Adamların ne olduğu belli, belki milyonlarca kişi alışveriş yapıyor. Fakat yok, anlamıyor.

Anlamıyor ki işte. Bir yandan çok fena kazıklanmalarını istiyorum. Hem de öyle böyle değil, belki 4-5 katı fiyata alırlarda akılları başına gelir.

Alsalar, baş göz üstüne. Hem bu mağazalarda da düzgün APU yok. GameGaraj'dan alacağız mecbur, ona da razı değil. Çok fazla sinirleniyorum ya.
Akılları başlarına gelir ama o sırada yıllarca o sistemlerle çile çeken sen olursun. Bir arkadaşa da aynı şekilde çöp sistem aldırdılar geçen sene şuan her siteden alışveriş yapıyorlar kendileri. Olan sistemi kullanana oldu ☹️

Arkadaşlar annem tutturdu illa PC alacağız. Diyorum ya yok şu bu falan anlamıyor. Çok mantıklı bir açıklamada bulunmak istiyorum ama aklıma bir şey gelmiyor. Diyorum 4.3K'ya taksitle alacağız hem. Diyor ki üstüne 6K koyar düzgün PC alırım :D :D. Bir türlü anlatamadım şu stok sorununu. Diyorum mağazalarda çok pahalı, bir şey olmaz diyor. Diyorum işte PC'de derslerimi yapıyorum, XBOX'dan da kardeşimle beraber oyun oynarız. Diyor yok şu bu işte PC alacağım şu bu. Diyorum ya internetten alalım, ben güvenemem diyor :D :D. Anlatıyorum, anne 10 binlerce PC satışı yapılmış biz mi dolandırılacağız. Ben elimle dokunmadığım malı almam diyor. Laptop var bende, artık öldü ama derslerde falan idare ediyor. Xbox alalım, piyasa leş gibi çok pahalı diyorum. Olmaz, neden Xbox alıyoruz, gene de alırım diyor. Diyor ki benim sana hem Xbox hem de PC alacak param yok. Diyorum alma zaten, sadece PC al. 2-3 sene sonra fiyatlar düşer, daha iyi bir şey alırız diyorum. Ya yok şu bu falan filan. Bu kadına ben nasıl kolay bir şekilde anlatırım? Burnumdan getiriyor benim ya. Zaten PC alsam oyun oynayacağım. PC aldığım zaman oyunlara para vermeyecek. Bu sefer onun kavgasını yapacağız. Diyorum Xbox'ta Game Pass var işte 50TL veriyorsun, 1 ay boyunca bütün oyunları bedava oynuyorsun. Sesi çıkmıyor. İlla da PC. Üstelik şu piyasada. Yani bayramdan sonra alacağım diyor. Nasıl durduracağım arkadaşlar şu kadını lütfen yardım edin :(
Kanka benim önerim pc olurdu ama annen bu kadar titiz biri olmasaydı( Titiz dedim ama yanlış anlama yani)

Kanka benim önerim pc olurdu ama annen bu kadar titiz biri olmasaydı( Titiz dedim ama yanlış anlama yani)
Yok kanka haklısın. Nesini yanlış anlayacağım. Çok fazla şey yapıyor. Bir anlatamıyorum. Hiçbir şeye güvenmiyor. Sürekli kendisi ne diyorsa o olacak.

Akılları başlarına gelir ama o sırada yıllarca o sistemlerle çile çeken sen olursun. Bir arkadaşa da aynı şekilde çöp sistem aldırdılar geçen sene şuan her siteden alışveriş yapıyorlar kendileri. Olan sistemi kullanana oldu ☹️
Yani hocam. Olan bana olacak. Ona üzülüyorum yoksa gram umurumda değil paraları gitmiş, kalmış. Bari alıyorlar, düzgün bir şey olsun. Yok anlamıyor. İnternetten alışveriş diyorum, sanki Azrail'i görüyor. Hemen yok yok yok. Ben alışveriş yapmam oralardan. Malı görmeden almam, şu bu boş işler işte.

Güvenmiyor hocam. Anlatamıyorum. Diyorum itopya'dan alalım en azından 2 tane bayisi var. Adamların ne olduğu belli, belki milyonlarca kişi alışveriş yapıyor. Fakat yok, anlamıyor.
Ailevi meselelerin hakkında fazla bir yorum yapamayacağım ama sen gene de uzlaşmaya çalış. Umarım memnun kalacağın bir sonuç olur.

Ailevi meselelerin hakkında fazla bir yorum yapamayacağım ama sen gene de uzlaşmaya çalış. Umarım memnun kalacağın bir sonuç olur.
Ne deseniz haklısınız hocam. Annem benim iyiliğimi düşündüğünü sanarak kötülüğümü düşünüyor. Memnun kalacağım bir sonuç pek mümkün değil fakat inşallah bir gün olur. Çok teşekkür ederim.

Ne deseniz haklısınız hocam. Annem benim iyiliğimi düşündüğünü sanarak kötülüğümü düşünüyor. Memnun kalacağım bir sonuç pek mümkün değil fakat inşallah bir gün olur. Çok teşekkür ederim.
Vatan şikayetlerini falan göster belki biraz etki eder. Vatan da müşteri memnuniyetinde mükemmel bir firma falan değil 😀

Gelin anlatın hocam işte. Dinlemiyorlar ki. Diyorum ki insan gibi ''Anne bak şimdi PC alırsam yalan yok çok fazla oyun oynayacağım. Derslerimi bu bilgisayarda yapabiliyorum, ders konusu bahane. Xbox'a çok daha uygun para vererek çok daha iyi oyunlar oynayabilirim. Hem PC alırsam oyunlara para vereceğiz, Xbox'ta böyle bir durum yok. Aylık 50TL veriyoruz, bütün oyunları ücretsiz oynuyoruz. Hem kardeşimle de kavga etmeden oyun oynarız rahatça. Şuan stok sorunu var. PC'ler 3 katı fiyata satılıyor.'' bunları diyorum. Cevabı ne biliyor musunuz :D ''Olsun ben PC alacağım, hem o zaman derslerini nasıl yapacaksın.''
pc de gamepass var 6000 tl ye 1050ti alacaksiniz değmez xbox series s daha iyi

Vatan şikayetlerini falan göster belki biraz etki eder. Vatan da müşteri memnuniyetinde mükemmel bir firma falan değil 😀
Sağolun hocam. Bunu deneyeceğim.

pc de gamepass var 6000 TL ye 1050ti alacaksiniz değmez xbox series s daha iyi
1050Tİ bile alınmıyor hocam. Yukarıda paylaştığım gibi, İ5 9400F/GT710 alınıyor.

Yok kanka haklısın. Nesini yanlış anlayacağım. Çok fazla şey yapıyor. Bir anlatamıyorum. Hiçbir şeye güvenmiyor. Sürekli kendisi ne diyorsa o olacak.

Yani hocam. Olan bana olacak. Ona üzülüyorum yoksa gram umurumda değil paraları gitmiş, kalmış. Bari alıyorlar, düzgün bir şey olsun. Yok anlamıyor. İnternetten alışveriş diyorum, sanki Azrail'i görüyor. Hemen yok yok yok. Ben alışveriş yapmam oralardan. Malı görmeden almam, şu bu boş işler işte.
Knk sende ona Abdullah abinin videolarını yaptığı efsane sistemleri mesela MD2 gibi sistemleri göster.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,138
Üyeler
192,887
Son üye
SyphorseiS
Geri