Neden XBOX Series S Almalıyım ?

sırasıyla okurken mesajları bende yükselmeye başlamıştım bunu görünce bildiğin marshmallow kıvamına geldim :D
1620912308246.png

10K PC alacağına 7K civarına Series X alırsın üstüne 3K civarına APU sistem toplarsın hem bilgisayarla yapılacak her işi yaparsın hem güncel oyunları 4K 60FPS oynarsın. Nasıl PC daha mantıklı diyor hala anlamadım 😀
Ona da razı değil. Benim o kadar param yok diyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

10K PC alacağına 7K civarına Series X alırsın üstüne 3K civarına APU sistem toplarsın hem bilgisayarla yapılacak her işi yaparsın hem güncel oyunları 4K 60FPS oynarsın. Nasıl PC daha mantıklı diyor hala anlamadım 😀
Fakat en komiği ne biliyor musun? 10K'ya PC alır isterse. Hem internetten bir şey almaya da çok karşı. Anlamıyorum, elbise aldık İnstagram'daki sayfalardan. Bedenleri farklı ve yollamıştılar. Geri dönüş yapmadılar, herkesi dolandırıcı sanıyor.

Ben yıllardır oyunlara 20 liradan fazla vermiyorum korsan oynuyorum bi zararını görmedim. İlerde virüssüz korsan linkine ihtiyacın olursa senin bu forumda Rıdvan abin var yazman yeter kardeşim.
Ben varken sen ?
:)

Ona da razı değil. Benim o kadar param yok diyor.

Fakat en komiği ne biliyor musun? 10K'ya PC alır isterse. Hem internetten bir şey almaya da çok karşı. Anlamıyorum, elbise aldık İnstagram'daki sayfalardan. Bedenleri farklı ve yollamıştılar. Geri dönüş yapmadılar, herkesi dolandırıcı sanıyor.
Evet onu fark ettim mesajlarından. Şimdi gider vatandan 10K GTX 1650 sistem toplar falan aman dikkat et 😀

Çok ısrarcıysa PC al o kadar sorun değil de vatanda falan kazıklanmayın internete ikna et onları 😀

Annenin hatası değil kapitalist virüsün hatası.
Aaa özür dilerim. R3 1200/1650 bile değil.
Bunlardan birisini alacaklar.

Evet onu fark ettim mesajlarından. Şimdi gider vatandan 10K GTX 1650 sistem toplar falan aman dikkat et 😀

Çok ısrarcıysa PC al o kadar sorun değil de vatanda falan kazıklanmayın internete ikna et onları 😀
Yok. İnternet asla. Ölseler almazlar.

Ben de PC istiyorum. Sıkıntı yok onda. Fakat onlar o fiyatlara öyle PC'ler alacağından dolayı istiyorum konsolu.

Arkadaşlar annem tutturdu illa PC alacağız. Diyorum ya yok şu bu falan anlamıyor. Çok mantıklı bir açıklamada bulunmak istiyorum ama aklıma bir şey gelmiyor. Diyorum 4.3K'ya taksitle alacağız hem. Diyor ki üstüne 6K koyar düzgün PC alırım :D :D. Bir türlü anlatamadım şu stok sorununu. Diyorum mağazalarda çok pahalı, bir şey olmaz diyor. Diyorum işte PC'de derslerimi yapıyorum, XBOX'dan da kardeşimle beraber oyun oynarız. Diyor yok şu bu işte PC alacağım şu bu. Diyorum ya internetten alalım, ben güvenemem diyor :D :D. Anlatıyorum, anne 10 binlerce PC satışı yapılmış biz mi dolandırılacağız. Ben elimle dokunmadığım malı almam diyor. Laptop var bende, artık öldü ama derslerde falan idare ediyor. Xbox alalım, piyasa leş gibi çok pahalı diyorum. Olmaz, neden Xbox alıyoruz, gene de alırım diyor. Diyor ki benim sana hem Xbox hem de PC alacak param yok. Diyorum alma zaten, sadece PC al. 2-3 sene sonra fiyatlar düşer, daha iyi bir şey alırız diyorum. Ya yok şu bu falan filan. Bu kadına ben nasıl kolay bir şekilde anlatırım? Burnumdan getiriyor benim ya. Zaten PC alsam oyun oynayacağım. PC aldığım zaman oyunlara para vermeyecek. Bu sefer onun kavgasını yapacağız. Diyorum Xbox'ta Game Pass var işte 50TL veriyorsun, 1 ay boyunca bütün oyunları bedava oynuyorsun. Sesi çıkmıyor. İlla da PC. Üstelik şu piyasada. Yani bayramdan sonra alacağım diyor. Nasıl durduracağım arkadaşlar şu kadını lütfen yardım edin :(
Normal de game pass uzun yıllar oyun garantisi felan derim de anneyi ikna etmekmiş zor edilir hocam.

Dostum hatırladığım kadarıyla bunlar normal zamanda da alınmayacak sistemler oluyordu genelde. İtopya veya İncehesap gibi sitelere güvenmiyor mu annen?
Güvenmiyor hocam. Anlatamıyorum. Diyorum itopya'dan alalım en azından 2 tane bayisi var. Adamların ne olduğu belli, belki milyonlarca kişi alışveriş yapıyor. Fakat yok, anlamıyor.

Normal de game pass uzun yıllar oyun garantisi felan derim de anneyi ikna etmekmiş zor edilir hocam.
Anlamıyor ki işte. Bir yandan çok fena kazıklanmalarını istiyorum. Hem de öyle böyle değil, belki 4-5 katı fiyata alırlarda akılları başına gelir.

6 k pc alacağına taksitle series s ve apu sistem al
Alsalar, baş göz üstüne. Hem bu mağazalarda da düzgün APU yok. GameGaraj'dan alacağız mecbur, ona da razı değil. Çok fazla sinirleniyorum ya.

Geri