Arama sonuçları: *

• Users: semre57
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. S

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

@mehmet_10 naber? Helldivers 2 steamde daha çok sattı, zira konsolla aynı gün pcye çıkış yaptı. Para neredeyse şirketler orada biter. Xboxla da anlasacaklar bir gün :D
  2. S

Niye kabul edemeyeyim Mehmet ben herhangi bir markanın savunucusu değilim, alsam Xbox değil PS alırım. Almadığım için de bilgisayarla yetiniyorum. Ancak sürdürülebilirlik için her iki markanın da oyunlarını daha geniş pazarlara sunması gerekiyor. Herhangi bir PS özel oyunun Gamepass e gelmesi...
  3. S

Evet öyle olacak Mehmet :D Microsoft bir dünya oyun formasını satın aldı, babasının hayrına vermez PS'a. Bunun dışında Sony'nin kendisi artık konsoldan istediği kârı elde edemediği için oyunların bilgisayara Xbox'a Gamepass e gelmesi abes şeyler değil. Playstation bir marka, oyunları Xbox'a...
  4. S

2400TL Ye Xbox 9.nesil gamepad alınır mı??

Almanya'dan gelecek bu ama
  5. S

Mehmet PS oyunlarını PC ve Xbox'a getirmeden kâr edebilecek bir sistem öner, Sony onu yapsın. Okey?
  6. S

Konsola oyun gelmezse öyle olur bence de çünkü eskiden insanlar PS özel oyunları için konsol tercih ediyorlardı fakat bugün bütün AAA oyunlar bilgisayara günün sonunda geliyor, neden 28 bin TL bayılayım? Kaldı ki artık AAA özel oyun neredeyse hiç çıkmamaya başladı. Xbox tarafında ise durum daha...
  7. S

Gamepass'e gelebilir, Microsoft Store'a gelebilir. Bir ton yol var ki Xbox'ın konsol işinden hemen çıkacağını sanmıyorum el konsolları cart curtlara geçerler oraya da gelebilir. Sony artık oyunlarını sadece PS özel satarak kar edemiyor, tüm firmalar için bu durum böyle.
  8. S

Er ya da geç PS oyunları Xbox'a gelecek, düzgün yeni oyun çıkmıyor, konsol satışları zaten az. Nereden para kazanabilirler? Önce PS oyunları bilgisayara geldi, bir gün de Xbox'a gelecek. Xbox oyunlarının da PS'a gitmesi gayet doğal. Fanboy muhabbetlerini de anlamıyorum, niye firmaların...
  9. S

xbox gamepad alacağım ama pil konusu hakkında bir sorunum var

2500 Mah duracell pil ve şarj aleti alırsan derdin kalmaz diye düşünüyorum. Konumu incele istersen geçtiğimiz günlerde açıp almıştım. 1704072060 https://forum.donanimarsivi.com/konu/xbox-gamepad-wireless-hakkinda-sorularim.859339/page-2#post-7966371
Top Bottom