Realhas the Great
80+ Gold
50 defa anlattığım şeyleri tekrar tekrar anlatmayacağım belli ki kafan almıyor. David > Sony aynen
Ulan rezil herif God of War 2023 yılında mı geçiyor sence? 2330 yılında geçmesi gerçekçi mi yapıyor bunu? God of War fantastik bir oyun, ki adı üstünde bir "oyun" yani sen bunu eğlenmek için oynuyorsun oyunda neyin gerçekçiliğini arıyorsun? 2330 yılında geçiyormuş bak sen ya Allah Allah Adamlar geleceği mi görmüş senin gibi? Hani 5-10 yıl sonra konsol devri bitiyormuş ya. Her geçen mesajda kimin rezil olduğu gayet ortada be abisi. Sırf oyun 2330 yılında geçiyor diye gerçekçi dedin ya oyuna Bu onu fantastik bir oyun yapmıyor yani öyle mi? Geleceği görmüşler yani? Gerçekleri kabul edemeyen basit bir XBox fan-boyusun fazlası değil. Kim bilir seni şurada rezil eden kaçıncı kişiyim ben.
Oyuna 10/10 veren Ign karşısında sen kimsin bana onu söyle bir? Hani zeka olarak henüz olgunlaşmamış kişiler beğeniyormuş ya bu tür oyunları?
Söylentiler doğru çıkarsa rezil olacak tek kişi sensin haberin olsun. Ben başından beri "söylentiler doğru çıkarsa" diyerek konuşuyorum sen ise 5-10 yıl sonra konsol devri bitecek diyerek kesin konuşuyorsun. 2070'de uçan arabalar olacak bu arada, hatta 2330 yılında yüzlerce gezegene seyahat edeceğiz bence
80+ üyelerin tartışma kalitesi basedHayır rezil olduğunu anlayınca U dönüşü yaptın ama yemezler rezil oldun bir defa
2330 yılında uzay seyahat etmek elinde balta ile tanrı olup ormanda geyik ve yaratık avlamaktan çok daha gerçekçi bu kadar basit. oyundan keyif almak istiyorsan minecraft oyna kitlesi de sana çok uygun güzel güzel takılırsınız abisi beni rezil ettiğini düşünenler yok oldu ama ben buradayım! sektör hakkında zerre bilgin yok rezil olan belli
Ona bakarsak Starfield Metacritic sitesinde 83 puan almış oyuncuların ortalama puanı 6.9/10 neredeyse 7 olmuş. yani senin iddia ettiğin gibi o kadar berbat bir oyun değilmiş demek ki bir saattir konuşuyorsun ama starfield hakkında sen kimsin vasfın ne? siz kendinize uygun oyunalr oynayın uzay gibi kafa yormalı oyunlar sizi aşıyor olabilir minecraft Spider Man GoW bunlar size göre demek ki takılın oralarda!
hala anlamıyor sadece ben değil sektörün içinden oyun yapımcıları bile bunu söylüyor daha anlatayım mı sana kaçıncı defa söylersem anlayacaksın? hiçbiri zoruna gitmiyor ama 2024 yılında kazulet gibi konsoldan oyun oynamak hoşuna gidiyor öyle mi?