Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
50 defa anlattığım şeyleri tekrar tekrar anlatmayacağım belli ki kafan almıyor. David > Sony aynen :D

Ulan rezil herif God of War 2023 yılında mı geçiyor sence? 2330 yılında geçmesi gerçekçi mi yapıyor bunu? God of War fantastik bir oyun, ki adı üstünde bir "oyun" yani sen bunu eğlenmek için oynuyorsun oyunda neyin gerçekçiliğini arıyorsun? 2330 yılında geçiyormuş bak sen ya Allah Allah :D Adamlar geleceği mi görmüş senin gibi? Hani 5-10 yıl sonra konsol devri bitiyormuş ya. Her geçen mesajda kimin rezil olduğu gayet ortada be abisi. Sırf oyun 2330 yılında geçiyor diye gerçekçi dedin ya oyuna :ROFLMAO: Bu onu fantastik bir oyun yapmıyor yani öyle mi? Geleceği görmüşler yani? Gerçekleri kabul edemeyen basit bir XBox fan-boyusun fazlası değil. Kim bilir seni şurada rezil eden kaçıncı kişiyim ben.

Oyuna 10/10 veren Ign karşısında sen kimsin bana onu söyle bir? Hani zeka olarak henüz olgunlaşmamış kişiler beğeniyormuş ya bu tür oyunları?

Söylentiler doğru çıkarsa rezil olacak tek kişi sensin haberin olsun. Ben başından beri "söylentiler doğru çıkarsa" diyerek konuşuyorum sen ise 5-10 yıl sonra konsol devri bitecek diyerek kesin konuşuyorsun. 2070'de uçan arabalar olacak bu arada, hatta 2330 yılında yüzlerce gezegene seyahat edeceğiz bence :ROFLMAO:
Hayır rezil olduğunu anlayınca U dönüşü yaptın ama yemezler rezil oldun bir defa :D

2330 yılında uzay seyahat etmek elinde balta ile tanrı olup ormanda geyik ve yaratık avlamaktan çok daha gerçekçi bu kadar basit. oyundan keyif almak istiyorsan minecraft oyna kitlesi de sana çok uygun güzel güzel takılırsınız abisi :D beni rezil ettiğini düşünenler yok oldu ama ben buradayım! sektör hakkında zerre bilgin yok rezil olan belli :D

Ona bakarsak Starfield Metacritic sitesinde 83 puan almış oyuncuların ortalama puanı 6.9/10 neredeyse 7 olmuş. yani senin iddia ettiğin gibi o kadar berbat bir oyun değilmiş demek ki :D bir saattir konuşuyorsun ama starfield hakkında sen kimsin vasfın ne? :D siz kendinize uygun oyunalr oynayın uzay gibi kafa yormalı oyunlar sizi aşıyor olabilir minecraft Spider Man GoW bunlar size göre demek ki takılın oralarda!

hala anlamıyor sadece ben değil sektörün içinden oyun yapımcıları bile bunu söylüyor daha anlatayım mı sana :D kaçıncı defa söylersem anlayacaksın? hiçbiri zoruna gitmiyor ama 2024 yılında kazulet gibi konsoldan oyun oynamak hoşuna gidiyor öyle mi? :D
80+ üyelerin tartışma kalitesi based

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Xbox konsol işinden çekilirse PS oyunları nasıl xboxa gelicek
Gamepass'e gelebilir, Microsoft Store'a gelebilir. Bir ton yol var ki Xbox'ın konsol işinden hemen çıkacağını sanmıyorum el konsolları cart curtlara geçerler oraya da gelebilir. Sony artık oyunlarını sadece PS özel satarak kar edemiyor, tüm firmalar için bu durum böyle.

CupOk

80+ Bronze
Gamepass'e gelebilir, Microsoft Store'a gelebilir. Bir ton yol var ki Xbox'ın konsol işinden hemen çıkacağını sanmıyorum el konsolları cart curtlara geçerler oraya da gelebilir. Sony artık oyunlarını sadece PS özel satarak kar edemiyor, tüm firmalar için bu durum böyle.
Ne PS ne Xbox bu savaşın kazananı PC olacak

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Ne PS ne Xbox bu savaşın kazananı PC olacak
Konsola oyun gelmezse öyle olur bence de çünkü eskiden insanlar PS özel oyunları için konsol tercih ediyorlardı fakat bugün bütün AAA oyunlar bilgisayara günün sonunda geliyor, neden 28 bin TL bayılayım? Kaldı ki artık AAA özel oyun neredeyse hiç çıkmamaya başladı. Xbox tarafında ise durum daha kötü, adamların özel oyunları tırt zaten. Fiyatları daha avantajlı ama orada da Gamepass olayı bilgisayarda da var. Konsol almak için tüketicinin sebebi kalmadı, fantezi için para çoksa PS alınabilir :)

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Mehmet PS oyunlarını PC ve Xbox'a getirmeden kâr edebilecek bir sistem öner, Sony onu yapsın. Okey?
PC'ye getirebilir ona lafım yok ama Xbox'a asla getirmez. Zaten oyunlarından kar ediyor. Xbox özel oyunları PS'ye gelecek diye PS'nin özel oyunlarıda Xbox'a mı gelecek öyle bir dünya yok kardeşim.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
PC'ye getirebilir ona lafım yok ama Xbox'a asla getirmez. Zaten oyunlarından kar ediyor. Xbox özel oyunları PS'ye gelecek diye PS'nin özel oyunlarıda Xbox'a mı gelecek öyle bir dünya yok kardeşim.
Evet öyle olacak Mehmet :D

Microsoft bir dünya oyun formasını satın aldı, babasının hayrına vermez PS'a. Bunun dışında Sony'nin kendisi artık konsoldan istediği kârı elde edemediği için oyunların bilgisayara Xbox'a Gamepass e gelmesi abes şeyler değil. Playstation bir marka, oyunları Xbox'a gelse bile alacak olan yine PS alacaktir Xbox yerine, mesele oyun gelirini artırabilmek. Bir gün bunu yaşayacağız emin ol, başka türlü konsollar artık sürdürülebilir değil.

Dexes

80+ Bronze
Hocam ben bir şey merak ediyorum, neden direkt olarak çekilmek yerine Sony'i satın almıyorlar? Nede olsa Microsoft (tamamından bahsetmiyorum, Xbox ve oyun tarafını bilmiyorum) Sony'den daha büyük bir şirket. Neden bunu yapmak, en azından denemek yerine direkt ayrılıyorlar bu işten?

halitxct

80+ Silver
Hocam ben bir şey merak ediyorum, neden direkt olarak çekilmek yerine Sony'i satın almıyorlar? Nede olsa Microsoft (tamamından bahsetmiyorum, Xbox ve oyun tarafını bilmiyorum) Sony'den daha büyük bir şirket. Neden bunu yapmak, en azından denemek yerine direkt ayrılıyorlar bu işten?
Sonyi satın almak kolaymı sence kankam sonyden bahsediyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geldi benim psim😀

Ekler

• 20240210_170051.jpg
    20240210_170051.jpg
    3.3 MB · Hit: 39

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Microsoft aldığı şirketleri bile zor aldı. Sony’i alamazlar. Zaten Nintendo’yu almayı düşünmüşler ama sadece düşünmüşler. Yönetim kurulu tekel olacaksınız diyip satın alımı red ederdi zaten.

Evet öyle olacak Mehmet :D

Microsoft bir dünya oyun formasını satın aldı, babasının hayrına vermez PS'a. Bunun dışında Sony'nin kendisi artık konsoldan istediği kârı elde edemediği için oyunların bilgisayara Xbox'a Gamepass e gelmesi abes şeyler değil. Playstation bir marka, oyunları Xbox'a gelse bile alacak olan yine PS alacaktir Xbox yerine, mesele oyun gelirini artırabilmek. Bir gün bunu yaşayacağız emin ol, başka türlü konsollar artık sürdürülebilir değil.
Kardeşim Xbox özel oyunları bal gibi PS’ye gelecek hala kabul edemediniz durumu. PS özel oyunları Xbox’a gelmesi imkansız bir şey çok düşünme bunları.

Sonyi satın almak kolaymı sence kankam sonyden bahsediyoruz

Geldi benim psim😀
Hayırlı olsun kardeşim.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom