Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Ulan 5-10 yıl sonra konsol kalmayacak diyerek varsayım yapan sensin (XBox'un rezilliğini gizleme çabası) burada ağlaya ağlaya XBox'un rezilliğini savunmaya çalışan sensin, ben şuraya geleli 2 gün olmuş olmamış. Ben mi ağlıyorum? Yav hadi bak işine :D Elindeki konsol yakında çöp olacak açık açık bunu hazmedemiyorsun sen. Rezil olmuşsun zaten olacağın kadar, ben sana gülüyorum burada haline üzülüyorum adamların sizi düşürdüğü duruma bak diyorum. Çıkmış bana ağlayacaksan girme diyorsun :D
God of War'ın yapımcısı David'e o kimmiş yahu ne biliyor diyen sensin rezil oldun işte :D şimdi de bana varsayım yapıyorsun diyorsun sektörün öncüleri oyun yapımcıları söylüyor yine de kesmiyor seni daha kimi getirelim kimi istersin abisi :D ağlayacaksan yazma buraya bu kadar basit!
Aynen uzaya çıkıp gezegenleri gezdiğimiz bir oyun çok gerçekçi :ROFLMAO: Daha adam akıllı savunma bile yapamıyorsun. Gerçekçilik arıyorsak niye oyun oynuyoruz? Oyun dediğimiz şeyler girip kafa dağıttığımız eğlence ürünleri. Ve bunların türleri var yani yukarıda kendinde demiştin bunu benim kendimle çeliştiğimi iddia ediyorsun bir de :D Neyse yaşına veriyorum belli ki küçüksün daha.
Uzaya çıkmak tabi ki çok daha gerçekçi çünkü oyunda yıl 2330 daha bunu bile bilmiyorsun oyun hakkında konuşuyorsun sen hatta hiçbir şey bilmiyorsun ama çok konuşuyorsun! :D her geçen mesajda biraz daha rezil oluyorsun lütfen susma gülmeye ihtiyacımız var :D
Tanrı dedikleri kişiler iskandinav mitolojisinde insanüstü güce sahip olan kişiler, tanrılar bu evrenlerde yaratıcı olmuyor ki Odin veya Thor yaratıcı değil zaten. Ayrıca tanrılar kendi aralarında ayrılıyor savaş tanrısı, ölüm tanrısı, gök gürültüsü tanrısı, gibi gibi. Tanrı konsepti sana saçma geliyorsa geliyor bu kimin umurunda? Bu konsept seviliyor ve satıyor bu kadar basit sen kimsinde çıkıp buna yanlış diyorsun abisi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
seven ve satan alan kitle senin gibi çoluk çocuk işte bende onu diyorum yaş ve zeka olarak henüz olgunlaşmamış kişiler bunlar iyi oyunlar size baltayla yaratık avına çıkan tanrı :D
Aynen aynen yan hesap :ROFLMAO: Bakalım Microsoft da haftaya rezil edecek mi seni?
Microsoft birilerini rezil edecek ama emin ol yine gelip ağlayacak olan siz olursunuz biz değil :D

destrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
destrox
God of War'ın yapımcısı David'e o kimmiş yahu ne biliyor diyen sensin rezil oldun işte :D şimdi de bana varsayım yapıyorsun diyorsun sektörün öncüleri oyun yapımcıları söylüyor yine de kesmiyor seni daha kimi getirelim kimi istersin abisi :D ağlayacaksan yazma buraya bu kadar basit!
50 defa anlattığım şeyleri tekrar tekrar anlatmayacağım belli ki kafan almıyor. David > Sony aynen :D

Uzaya çıkmak tabi ki çok daha gerçekçi çünkü oyunda yıl 2330 daha bunu bile bilmiyorsun oyun hakkında konuşuyorsun sen hatta hiçbir şey bilmiyorsun ama çok konuşuyorsun! :D her geçen mesajda biraz daha rezil oluyorsun lütfen susma gülmeye ihtiyacımız var :D
Ulan rezil herif God of War 2023 yılında mı geçiyor sence? 2330 yılında geçmesi gerçekçi mi yapıyor bunu? God of War fantastik bir oyun, ki adı üstünde bir "oyun" yani sen bunu eğlenmek için oynuyorsun oyunda neyin gerçekçiliğini arıyorsun? 2330 yılında geçiyormuş bak sen ya Allah Allah :D Adamlar geleceği mi görmüş senin gibi? Hani 5-10 yıl sonra konsol devri bitiyormuş ya. Her geçen mesajda kimin rezil olduğu gayet ortada be abisi. Sırf oyun 2330 yılında geçiyor diye gerçekçi dedin ya oyuna :ROFLMAO: Bu onu fantastik bir oyun yapmıyor yani öyle mi? Geleceği görmüşler yani? Gerçekleri kabul edemeyen basit bir XBox fan-boyusun fazlası değil. Kim bilir seni şurada rezil eden kaçıncı kişiyim ben.

seven ve satan alan kitle senin gibi çoluk çocuk işte bende onu diyorum yaş ve zeka olarak henüz olgunlaşmamış kişiler bunlar iyi oyunlar size baltayla yaratık avına çıkan tanrı :D
Oyuna 10/10 veren Ign karşısında sen kimsin bana onu söyle bir? Hani zeka olarak henüz olgunlaşmamış kişiler beğeniyormuş ya bu tür oyunları?

Microsoft birilerini rezil edecek ama emin ol yine gelip ağlayacak olan siz olursunuz biz değil :D
Söylentiler doğru çıkarsa rezil olacak tek kişi sensin haberin olsun. Ben başından beri "söylentiler doğru çıkarsa" diyerek konuşuyorum sen ise 5-10 yıl sonra konsol devri bitecek diyerek kesin konuşuyorsun. 2070'de uçan arabalar olacak bu arada, hatta 2330 yılında yüzlerce gezegene seyahat edeceğiz bence :ROFLMAO:

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
50 defa anlattığım şeyleri tekrar tekrar anlatmayacağım belli ki kafan almıyor. David > Sony aynen :D
Hayır rezil olduğunu anlayınca U dönüşü yaptın ama yemezler rezil oldun bir defa :D
Ulan rezil herif God of War 2023 yılında mı geçiyor sence? 2330 yılında geçmesi gerçekçi mi yapıyor bunu? God of War fantastik bir oyun, ki adı üstünde bir "oyun" yani sen bunu eğlenmek için oynuyorsun oyunda neyin gerçekçiliğini arıyorsun? 2330 yılında geçiyormuş bak sen ya Allah Allah :D Adamlar geleceği mi görmüş senin gibi? Hani 5-10 yıl sonra konsol devri bitiyormuş ya. Her geçen mesajda kimin rezil olduğu gayet ortada be abisi. Sırf oyun 2330 yılında geçiyor diye gerçekçi dedin ya oyuna :ROFLMAO: Bu onu fantastik bir oyun yapmıyor yani öyle mi? Geleceği görmüşler yani? Gerçekleri kabul edemeyen basit bir XBox fan-boyusun fazlası değil. Kim bilir seni şurada rezil eden kaçıncı kişiyim ben.
2330 yılında uzay seyahat etmek elinde balta ile tanrı olup ormanda geyik ve yaratık avlamaktan çok daha gerçekçi bu kadar basit. oyundan keyif almak istiyorsan minecraft oyna kitlesi de sana çok uygun güzel güzel takılırsınız abisi :D beni rezil ettiğini düşünenler yok oldu ama ben buradayım! sektör hakkında zerre bilgin yok rezil olan belli :D
Oyuna 10/10 veren Ign karşısında sen kimsin bana onu söyle bir? Hani zeka olarak henüz olgunlaşmamış kişiler beğeniyormuş ya bu tür oyunları?
Ona bakarsak Starfield Metacritic sitesinde 83 puan almış oyuncuların ortalama puanı 6.9/10 neredeyse 7 olmuş. yani senin iddia ettiğin gibi o kadar berbat bir oyun değilmiş demek ki :D bir saattir konuşuyorsun ama starfield hakkında sen kimsin vasfın ne? :D siz kendinize uygun oyunalr oynayın uzay gibi kafa yormalı oyunlar sizi aşıyor olabilir minecraft Spider Man GoW bunlar size göre demek ki takılın oralarda!
Söylentiler doğru çıkarsa rezil olacak tek kişi sensin haberin olsun. Ben başından beri "söylentiler doğru çıkarsa" diyerek konuşuyorum sen ise 5-10 yıl sonra konsol devri bitecek diyerek kesin konuşuyorsun. 2070'de uçan arabalar olacak bu arada, hatta 2330 yılında yüzlerce gezegene seyahat edeceğiz bence :ROFLMAO:
hala anlamıyor sadece ben değil sektörün içinden oyun yapımcıları bile bunu söylüyor daha anlatayım mı sana :D kaçıncı defa söylersem anlayacaksın? hiçbiri zoruna gitmiyor ama 2024 yılında kazulet gibi konsoldan oyun oynamak hoşuna gidiyor öyle mi? :D

Son düzenleme:
Bu konunun moderatörler tarafından silinmesi lazım artık dünyanın en boş tartışması tamamen zaman kaybı sadece tartışması zevkli diye geliyorum o kadar mesaj varki telefonu direkt kaydırıyorum

Bu konunun moderatörler tarafından silinmesi lazım artık dünyanın en boş tartışması tamamen zaman kaybı sadece tartışması zevkli diye geliyorum o kadar mesaj varki telefonu direkt kaydırıyorum
Gene açacak yunus denen eleman

O açmasa başkası açacak

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
.
God of War evreni hakkında hiçbir şey bildiğin yok değil mi? Hatta senin hiçbir konuda bir şey bildiğin yok. Boş boş atıp tutuyon öyle rezil ediyon kendini. Bu mitolojide de böyledir, tanrılar yeryüzünde mücadele eder ki bunlar bildiğimiz düz dünyalar değil. Araştır.
Bu adam bana gow,tlou oynadım demişti. Oynadığını hiç sanmıyorum

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Er ya da geç PS oyunları Xbox'a gelecek, düzgün yeni oyun çıkmıyor, konsol satışları zaten az. Nereden para kazanabilirler? Önce PS oyunları bilgisayara geldi, bir gün de Xbox'a gelecek. Xbox oyunlarının da PS'a gitmesi gayet doğal. Fanboy muhabbetlerini de anlamıyorum, niye firmaların savunuculuğunu yapıyorsunuz ki? Maddi açıdan en karlı yolu izlemek zorunda her ikisi de. Xbox PS'a göre bir hayli az satıyor tabi oyunlarını dağıtabildiği kadar dağıtmak zorunda :)

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
.
Er ya da geç PS oyunları Xbox'a gelecek, düzgün yeni oyun çıkmıyor, konsol satışları zaten az. Nereden para kazanabilirler? Önce PS oyunları bilgisayara geldi, bir gün de Xbox'a gelecek. Xbox oyunlarının da PS'a gitmesi gayet doğal. Fanboy muhabbetlerini de anlamıyorum, niye firmaların savunuculuğunu yapıyorsunuz ki? Maddi açıdan en karlı yolu izlemek zorunda her ikisi de. Xbox PS'a göre bir hayli az satıyor tabi oyunlarını dağıtabildiği kadar dağıtmak zorunda :)
Xbox konsol işinden çekilirse PS oyunları nasıl xboxa gelicek

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,024
Üyeler
161,379
Son üye
rleggsve8