hola
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 325
- İsim
- hola
God of War'ın yapımcısı David'e o kimmiş yahu ne biliyor diyen sensin rezil oldun işte şimdi de bana varsayım yapıyorsun diyorsun sektörün öncüleri oyun yapımcıları söylüyor yine de kesmiyor seni daha kimi getirelim kimi istersin abisi ağlayacaksan yazma buraya bu kadar basit!Ulan 5-10 yıl sonra konsol kalmayacak diyerek varsayım yapan sensin (XBox'un rezilliğini gizleme çabası) burada ağlaya ağlaya XBox'un rezilliğini savunmaya çalışan sensin, ben şuraya geleli 2 gün olmuş olmamış. Ben mi ağlıyorum? Yav hadi bak işine Elindeki konsol yakında çöp olacak açık açık bunu hazmedemiyorsun sen. Rezil olmuşsun zaten olacağın kadar, ben sana gülüyorum burada haline üzülüyorum adamların sizi düşürdüğü duruma bak diyorum. Çıkmış bana ağlayacaksan girme diyorsun
Uzaya çıkmak tabi ki çok daha gerçekçi çünkü oyunda yıl 2330 daha bunu bile bilmiyorsun oyun hakkında konuşuyorsun sen hatta hiçbir şey bilmiyorsun ama çok konuşuyorsun! her geçen mesajda biraz daha rezil oluyorsun lütfen susma gülmeye ihtiyacımız varAynen uzaya çıkıp gezegenleri gezdiğimiz bir oyun çok gerçekçi Daha adam akıllı savunma bile yapamıyorsun. Gerçekçilik arıyorsak niye oyun oynuyoruz? Oyun dediğimiz şeyler girip kafa dağıttığımız eğlence ürünleri. Ve bunların türleri var yani yukarıda kendinde demiştin bunu benim kendimle çeliştiğimi iddia ediyorsun bir de Neyse yaşına veriyorum belli ki küçüksün daha.
seven ve satan alan kitle senin gibi çoluk çocuk işte bende onu diyorum yaş ve zeka olarak henüz olgunlaşmamış kişiler bunlar iyi oyunlar size baltayla yaratık avına çıkan tanrıTanrı dedikleri kişiler iskandinav mitolojisinde insanüstü güce sahip olan kişiler, tanrılar bu evrenlerde yaratıcı olmuyor ki Odin veya Thor yaratıcı değil zaten. Ayrıca tanrılar kendi aralarında ayrılıyor savaş tanrısı, ölüm tanrısı, gök gürültüsü tanrısı, gibi gibi. Tanrı konsepti sana saçma geliyorsa geliyor bu kimin umurunda? Bu konsept seviliyor ve satıyor bu kadar basit sen kimsinde çıkıp buna yanlış diyorsun abisi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Microsoft birilerini rezil edecek ama emin ol yine gelip ağlayacak olan siz olursunuz biz değilAynen aynen yan hesap Bakalım Microsoft da haftaya rezil edecek mi seni?
Mesaj otomatik birleştirildi: