hola
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 325
- İsim
- hola
bu oyunlar belirli yaşın altında olanlara henüz olgun olmayanlara güzel geliyor aklı başında kimse yeterli olgunluğa gelen kisme bu oyunları sevmez bu kadar basit.Spiderman, Gow, oynayanlar en azından ara sahne izliyor sen gidiyorsun yükleme ekranına bakıyorsun bir saat Ayrıca dediğim gibi subjektif konuşmuyorum ben Starfield balon. Sen ise 94 + 90 metası olan iki oyunu kötüleyerek farklı olduğunu düşünüyorsun, ya da bu iki yapımın tam anlamıyla XBox'un son 3-4 yılına tek atmasını yediremiyorsun. İkiside çok olası.
çocuğun tanrı olması çok mantıklı aynen hatta tanrıların yeryüzünde insan olarak mücadele etmesi falan aşırı mantıklı savunduğunuz oyunlara ve onların konularına bah yahuAyrıca vitaminsiz çocuk dediğin kişi bir tanrı ve güçleri var. Yani 14 yaşında basit bir çocuk yere devirmiyor bu devleri. Oyunu bile oynamamış daha. Zeus'un torunu la o çocuk, Kratos'un oğlu.
ben en başından beri sana sektörün geleceği yeri söylüyorum sadece ben değil herkes bunu söylüyor elinizde DVD Playerla takılırsınız artıkBen en başından beri yaparsa olacakları söylüyorum. Ki söylentiler çok iyi yerden, sadece bir yerde kesin konuşarak "Yapacak" demişim. Onun dışında her yerde açık açık belirtiyorum "Yaparsa" diye, sen görmezden geliyorsun belli ki. İşine gelmiyor
David kim oluyor diyorsun bu adam bizzat Sony'e oyun yapan biri ondan iyi mi bileceksin adam sektörün içinde ve diyor ki konsolların bir geleceği yok 5-10 yıl içinde stream sistemine geçecek herkes Microsoft buna öncü oluyor diyor bunu anlaması zor mu?"God of War yaratıcısı kimmiş" Derken bunu Sony'e kıyasla söylediğim gayet açık be abisi sen niye hiçbir şeyi anlamıyorsun ya God of War yaratıcısı David, Sony'nin kurucusu değil, veya başındaki isim değil. Zamanında Sony için çalışmış biri. O da varsayım yapıyor senin gibi. Bunu Sony'nin başındaki isimler doğrulamadığı sürece hiçbir anlamı yok. Phill içinde geçerli aynısı. Benim konuştuğum şeyin kesinleşmesine şurada 2-3 gün var sen bilmem kaç yıl sonra kesinleşecek bir şeyin tartışmasını döndürüyorsun burada. Aynı değil ikisi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rezil olan belli David kimmiş yahu? odasından çıkmayıp göbeğini kaşıyarak David kimmiş yahu diyen sensin! David kimmişHadi bakalım benden sonra kim rezil edecek seni! (Microsoft edecek gibi duruyor)