Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Spiderman, Gow, oynayanlar en azından ara sahne izliyor sen gidiyorsun yükleme ekranına bakıyorsun bir saat :ROFLMAO: Ayrıca dediğim gibi subjektif konuşmuyorum ben Starfield balon. Sen ise 94 + 90 metası olan iki oyunu kötüleyerek farklı olduğunu düşünüyorsun, ya da bu iki yapımın tam anlamıyla XBox'un son 3-4 yılına tek atmasını yediremiyorsun. İkiside çok olası.
bu oyunlar belirli yaşın altında olanlara henüz olgun olmayanlara güzel geliyor aklı başında kimse yeterli olgunluğa gelen kisme bu oyunları sevmez bu kadar basit.
Ayrıca vitaminsiz çocuk dediğin kişi bir tanrı ve güçleri var. Yani 14 yaşında basit bir çocuk yere devirmiyor bu devleri. Oyunu bile oynamamış daha. Zeus'un torunu la o çocuk, Kratos'un oğlu.
çocuğun tanrı olması çok mantıklı aynen :D hatta tanrıların yeryüzünde insan olarak mücadele etmesi falan aşırı mantıklı savunduğunuz oyunlara ve onların konularına bah yahu :D
Ben en başından beri yaparsa olacakları söylüyorum. Ki söylentiler çok iyi yerden, sadece bir yerde kesin konuşarak "Yapacak" demişim. Onun dışında her yerde açık açık belirtiyorum "Yaparsa" diye, sen görmezden geliyorsun belli ki. İşine gelmiyor :D
ben en başından beri sana sektörün geleceği yeri söylüyorum sadece ben değil herkes bunu söylüyor elinizde DVD Playerla takılırsınız artık :D
"God of War yaratıcısı kimmiş" Derken bunu Sony'e kıyasla söylediğim gayet açık be abisi sen niye hiçbir şeyi anlamıyorsun ya :D God of War yaratıcısı David, Sony'nin kurucusu değil, veya başındaki isim değil. Zamanında Sony için çalışmış biri. O da varsayım yapıyor senin gibi. Bunu Sony'nin başındaki isimler doğrulamadığı sürece hiçbir anlamı yok. Phill içinde geçerli aynısı. Benim konuştuğum şeyin kesinleşmesine şurada 2-3 gün var sen bilmem kaç yıl sonra kesinleşecek bir şeyin tartışmasını döndürüyorsun burada. Aynı değil ikisi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
David kim oluyor diyorsun bu adam bizzat Sony'e oyun yapan biri ondan iyi mi bileceksin adam sektörün içinde ve diyor ki konsolların bir geleceği yok 5-10 yıl içinde stream sistemine geçecek herkes Microsoft buna öncü oluyor diyor bunu anlaması zor mu? :D
Hadi bakalım benden sonra kim rezil edecek seni! :ROFLMAO: (Microsoft edecek gibi duruyor)
Rezil olan belli David kimmiş yahu? :D odasından çıkmayıp göbeğini kaşıyarak David kimmiş yahu diyen sensin! David kimmiş :D

destrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
destrox
bu oyunlar belirli yaşın altında olanlara henüz olgun olmayanlara güzel geliyor aklı başında kimse yeterli olgunluğa gelen kisme bu oyunları sevmez bu kadar basit.
God of War gibi bir seri hakkında şu tarz yorum yapmak senin gibi boş bir XBox Fan-boyuna yakışırdı zaten. Aynen abisi her oyunu 90+ alan bir seri güzel değil, aynen öyle. Buna karar verende -3 IQ XBox fan-boyu olan hola. Ben de sana diyorum ki şimdi, sen bu oyuna 10/10 veren Ign tarzı alanların yanında kimsin çocuk? Ne vasfın var senin burada günlerdir ağlaya ağlaya XBox savunmaya çalışıp kendini rezil etmen dışında? :ROFLMAO: Ben buraya geleli 2 gün oldu olmadı anında rezil ettim seni. Yazık sana.

çocuğun tanrı olması çok mantıklı aynen :D hatta tanrıların yeryüzünde insan olarak mücadele etmesi falan aşırı mantıklı savunduğunuz oyunlara ve onların konularına bah yahu :D
God of War evreni hakkında hiçbir şey bildiğin yok değil mi? Hatta senin hiçbir konuda bir şey bildiğin yok. Boş boş atıp tutuyon öyle rezil ediyon kendini. Bu mitolojide de böyledir, tanrılar yeryüzünde mücadele eder ki bunlar bildiğimiz düz dünyalar değil. Araştır.

ben en başından beri sana sektörün geleceği yeri söylüyorum sadece ben değil herkes bunu söylüyor elinizde DVD Playerla takılırsınız artık :D

David kim oluyor diyorsun bu adam bizzat Sony'e oyun yapan biri ondan iyi mi bileceksin adam sektörün içinde ve diyor ki konsolların bir geleceği yok 5-10 yıl içinde stream sistemine geçecek herkes Microsoft buna öncü oluyor diyor bunu anlaması zor mu? :D

Rezil olan belli David kimmiş yahu? :D odasından çıkmayıp göbeğini kaşıyarak David kimmiş yahu diyen sensin! David kimmiş :D
David'i Sony ile kıyasa sokarak kim olduğunu söyledim abisi ben. Hani bu adam kim ki biz bunun sözüne bakarak yola çıkalım anlamında. Sony çıkıp açıklama yapmadığı sürece anlamı yok. Okuduğunu anlayan biri olsaydın kafan alırdı zaten söylediğim şeyleri. Ayrıca 5-10 yıl diyorsun ben burada 2-3 gün sonra kesinleşecek bir şey hakkında yorum yapıyorum sen "5-10 yıl sonra böyle olacak!" Diyerek varsayım yapıyorsun. Aynen 2070'de uçan arabalar olacak bence, gel tartışalım bunu da. Rezil herif seni.

yenigeldim

80+ Silver
Yav adamlar geçen nesil kaybettiğini kabul etti zaten bu nesil niye kaybettik demesin? Piyasanın en büyüğü olması hiçbir şey ifade etmiyor yeni firmalar aldılarda ne oldu hala rezalet oyunları. Geçen yıl iki tane balon patlattı adamlar. Ki oyunlarını Ps'ye getirmeleri = savaşı kaybetmeleri bu kadar basit neyi zoruna gidiyor? Sony konsol satışı para kazandırmıyor dedi evet ama çıkıp biz oyunlarımızı XBox'a getiriyoruz demedi :D Eğer öyle bir şey deseydi emin ol Sony savaşı kaybetti derdim. He XBox çıkıp henüz bir açıklama yapmadı kesin bir şey demek doğru değil fakat Phill yalanlamadı bunları. Eğer bu söylentiler doğru çıkarsa XBox 3. Parti yayıncı olacak ve bu savaşın bir anlamı kalmayacak, çünkü kaybetmiş olacaklar.

Oyun firmaları aldı diyorsun bu oyunları çıkıp Ps'ye getirdikten sonra o firmaların hiçbir anlamı kalmayacak yok strateji yapıyormuş da Sony tarafına oyunları getirip para kazanacakmış da :D Nasıl strateji bu? XBox konsolları artık satmayacak satmayacak, böyle bir strateji yok. Mesela elemanın biri çıkıp "Ooo XBox da Indiana Jones varmış XBox alayım ben" demek yerine, aynı oyunun Psde de olduğunu görüp "Hem Indiana Jones oynayacağım, hem de Sony oyunlarını oynayacağım. Bunu almak daha mantıklı" deyip gidip Ps'yi tercih edecek. Böylece Ps alıp hem sony oyunlarına para verip Sony'e para kazandıracak, Hem de XBox oyunlarını Ps'den satın alıp yine aynı şekilde Sony'e bir miktar para kazandıracak. Yani bu her türlü Sony'nin işine geliyor XBox konsolları zaten satmıyor artık hiç satmayacak kendinizi avutmayın.

Ayrıca XBox'un nintendoya rakip olabileceğine cidden inanıyorsan iyi güldüm, Nintendo yerden yere vurur XBox'u el konsolu konusunda rakipsizler XBox 40 yıl uğraşsa Zelda gibi bir başyapıt çıkaramaz o potansiyelde değiller, olamayacaklarda bu gidişle.

Sen XBoxda Ps oyunlarını oynayamayıp, PSde XBox oyunlarını oynayabiliyorsan konu kapanmıştır. Yani XBox çok iyi bir 3. Parti yayıncı olabilir ama konsol savaşlarını kaybedecekler kimse çıkıp XBox kar etmeyecek XBox batacak falan demiyor. En azından ben demiyorum. Konsol savaşını kaybetmiş olacaklar kendi oyunlarını Ps tarafına getirdikten sonra istedikleri kadar konsol çıkarsınlar kim niye satın alsın bana mantıklı bir sebep söyle? Cod oyunlarıda ilk günden gpye gelmeyecekmiş zaten. Eee?
Multi hesap ban sebebi değil mi? @Mehmet Yılmaz

destrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
destrox
Konu sahibi ban yiyor ve başka bir hesap onun devamı şekilde ps fanlığı yapıyor.
Ps fanlığı yaptığım falan yok nereden çıkardın? Arkadaş gerçeği kabullenemiyor. XBox 3. Parti yayıncı olursa konsol savaşı bitecek diyorum ve bunda herhangi bir yanlış yok??? Sonuna kadar doğru. Burada çıkıp PS vs 3. Parti yayıncı tartışması mı yapacağız?

yenigeldim

80+ Silver
Ps fanlığı yaptığım falan yok nereden çıkardın? Arkadaş gerçeği kabullenemiyor. XBox 3. Parti yayıncı olursa konsol savaşı bitecek diyorum ve bunda herhangi bir yanlış yok??? Sonuna kadar doğru. Burada çıkıp PS vs 3. Parti yayıncı tartışması mı yapacağız?
Ya siz anlamıyor musunuz? Deli gibi ps savunuyorsun ama xbox ın genel karı ps den fazla, açtığım konsol ha ps olmuş ha xbox olmuş ne önemi var. Bu kadar savunacak kadar işsiz güçsüz insanlar mısınız? Aynı fiyat zaten hangisini oynayacaksan gider alırsın, ne kastınız ya. Sanki kızınıza koca alıyonuz. 400-500 dolarlık mal bunlar, bu kadar konuda birbirinize girmeye değmez. Kazansan nolcauk ps den hisse mi alacaksın.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Diyarhan
Xbox iyice kendini batırıyor. Adamların çok derin planı yoksa bu politika çok kötü. Ps kanadı da adam akıllı excluseve oyun çıkarmıyor çoğu pc ye geliyor. Xbox oyun piyasasını alıp tekelleştirip sadece abonelik sistemi yapmak istiyor. Oyunu satmak yerine kiralamak her zaman daha kazançlı. PS güzel hamleler yapmazsa 10 sene sonra çocuklarımız hızlı tüketim oyunlar oynayacak.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
God of War gibi bir seri hakkında şu tarz yorum yapmak senin gibi boş bir XBox Fan-boyuna yakışırdı zaten. Aynen abisi her oyunu 90+ alan bir seri güzel değil, aynen öyle. Buna karar verende -3 IQ XBox fan-boyu olan hola. Ben de sana diyorum ki şimdi, sen bu oyuna 10/10 veren Ign tarzı alanların yanında kimsin çocuk? Ne vasfın var senin burada günlerdir ağlaya ağlaya XBox savunmaya çalışıp kendini rezil etmen dışında? :ROFLMAO: Ben buraya geleli 2 gün oldu olmadı anında rezil ettim seni. Yazık sana.
Kimin kimi rezil ettiği ortada çoluk çocuk oyunlarını seven bir kitlesiniz belirli bir yaşın üstündeki hiç kimseye bu oyunları oynatamazsın çünkü zeka olarak çok daha olgunlar ve gerçekçi şeyler arıyorlar. siz kendinize uygun şeyler takılıyorsunuz devam edin böyle :D
God of War evreni hakkında hiçbir şey bildiğin yok değil mi? Hatta senin hiçbir konuda bir şey bildiğin yok. Boş boş atıp tutuyon öyle rezil ediyon kendini. Bu mitolojide de böyledir, tanrılar yeryüzünde mücadele eder ki bunlar bildiğimiz düz dünyalar değil. Araştır.
sen bendeki mitoloji kitaplarını görsen oturur önümde diz çökersin iskandinavdan tut, yunan oradan latin amerika mitolojilerine kadar hepsine az çok hakimim. tanrı konsepti başlı başına yanlış diyorum bunu bile anlamıyorsun tanrı insanlarla bu kadar muhattap olmaz olursa tanrı değildir. bunu anlaması zor mu :D
David'i Sony ile kıyasa sokarak kim olduğunu söyledim abisi ben. Hani bu adam kim ki biz bunun sözüne bakarak yola çıkalım anlamında. Sony çıkıp açıklama yapmadığı sürece anlamı yok. Okuduğunu anlayan biri olsaydın kafan alırdı zaten söylediğim şeyleri. Ayrıca 5-10 yıl diyorsun ben burada 2-3 gün sonra kesinleşecek bir şey hakkında yorum yapıyorum sen "5-10 yıl sonra böyle olacak!" Diyerek varsayım yapıyorsun. Aynen 2070'de uçan arabalar olacak bence, gel tartışalım bunu da. Rezil herif seni.
ağlayacaksan hiç girme bu konulara 5-10 yıl sonra konsol diye bir şey kalmayacak bunu sektörü takip eden herkes söylüyor zaten. sektör hakkında zerre bilgin yok ama çok konuşuyorsun! bilmediğin konularda susmayı öğren biraz. o kötü kazulet gibi PS5 ler elinizde kalacak tasarım felaketi cihazlar resmen bu devirde kazulet gibi cihazları kullanıcıya sundular şaka gibi ve bunu savunanlar var :D

destrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
destrox
Ya siz anlamıyor musunuz? Deli gibi ps savunuyorsun ama xbox ın genel karı ps den fazla, açtığım konsol ha ps olmuş ha xbox olmuş ne önemi var. Bu kadar savunacak kadar işsiz güçsüz insanlar mısınız? Aynı fiyat zaten hangisini oynayacaksan gider alırsın, ne kastınız ya. Sanki kızınıza koca alıyonuz. 400-500 dolarlık mal bunlar, bu kadar konuda birbirinize girmeye değmez. Kazansan nolcauk ps den hisse mi alacaksın.
Genel karı PS'den fazla olsun olmasın bu beni hiçbir şekilde ilgilendirmiyor. Ki dediğin gibi PS fanı olsaydım ilgilendirirdi. Fakat burada arkadaş hazmedemiyor ve gerçeğe karşı çıkıyor.

Eğer XBox 3. Parti yayıncı olursa, kendi oyunlarını PS tarafına getirirse artık XBox almanın bir mantığı kalmayacak arkadaşım. Adamlar gidin PS alın bizim konsolumuzu almayın diyor. Yani bu açık açık Sony'nin galibiyeti demek, bunun nesini anlamıyorsunuz? Ben XBox bitecek XBox batacak demiyorum konsol savaşını kaybedecekler diyorum ki söylentiler doğru çıkarsa öyle olacak. Bu kadar basit.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
PS fanlığı yaptığı yokmuş deli gibi PS savunup bu yaptığı fanlık olmuyormuş :D yan hesaplarla gelmeyin artık rezil olup duruyorsunuz!

Genel karı PS'den fazla olsun olmasın bu beni hiçbir şekilde ilgilendirmiyor. Ki dediğin gibi PS fanı olsaydım ilgilendirirdi. Fakat burada arkadaş hazmedemiyor ve gerçeğe karşı çıkıyor.

Eğer XBox 3. Parti yayıncı olursa, kendi oyunlarını PS tarafına getirirse artık XBox almanın bir mantığı kalmayacak arkadaşım. Adamlar gidin PS alın bizim konsolumuzu almayın diyor. Yani bu açık açık Sony'nin galibiyeti demek, bunun nesini anlamıyorsunuz? Ben XBox bitecek XBox batacak demiyorum konsol savaşını kaybedecekler diyorum ki söylentiler doğru çıkarsa öyle olacak. Bu kadar basit.
Ben ve hatta sektörde ki çoğu kişi de (buna oyun yapımcıları dahil) ortada konsol diye bir şey kalmayacak diyor bunun neyini anlamıyorsun? çok mu zor şunu anlamak?

yenigeldim

80+ Silver

Ya tamam demek ki öyle bu kadar yangın yapacak kadar hayatsız mısınız? İşiniz gücünüz okulunuz aileniz kız arkadaşınız falan da mı yok. Her gün ps daha iyi diye yazıp duruyonuz.

destrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
destrox
ağlayacaksan hiç girme bu konulara 5-10 yıl sonra konsol diye bir şey kalmayacak bunu sektörü takip eden herkes söylüyor zaten. sektör hakkında zerre bilgin yok ama çok konuşuyorsun! bilmediğin konularda susmayı öğren biraz. o kötü kazulet gibi PS5 ler elinizde kalacak tasarım felaketi cihazlar resmen bu devirde kazulet gibi cihazları kullanıcıya sundular şaka gibi ve bunu savunanlar var :D
Ulan 5-10 yıl sonra konsol kalmayacak diyerek varsayım yapan sensin (XBox'un rezilliğini gizleme çabası) burada ağlaya ağlaya XBox'un rezilliğini savunmaya çalışan sensin, ben şuraya geleli 2 gün olmuş olmamış. Ben mi ağlıyorum? Yav hadi bak işine :D Elindeki konsol yakında çöp olacak açık açık bunu hazmedemiyorsun sen. Rezil olmuşsun zaten olacağın kadar, ben sana gülüyorum burada haline üzülüyorum adamların sizi düşürdüğü duruma bak diyorum. Çıkmış bana ağlayacaksan girme diyorsun :D

Kimin kimi rezil ettiği ortada çoluk çocuk oyunlarını seven bir kitlesiniz belirli bir yaşın üstündeki hiç kimseye bu oyunları oynatamazsın çünkü zeka olarak çok daha olgunlar ve gerçekçi şeyler arıyorlar. siz kendinize uygun şeyler takılıyorsunuz devam edin böyle :D
Aynen uzaya çıkıp gezegenleri gezdiğimiz bir oyun çok gerçekçi :ROFLMAO: Daha adam akıllı savunma bile yapamıyorsun. Gerçekçilik arıyorsak niye oyun oynuyoruz? Oyun dediğimiz şeyler girip kafa dağıttığımız eğlence ürünleri. Ve bunların türleri var yani yukarıda kendinde demiştin bunu benim kendimle çeliştiğimi iddia ediyorsun bir de :D Neyse yaşına veriyorum belli ki küçüksün daha.

Tanrı konsepti başlı başına yanlış diyorum bunu bile anlamıyorsun tanrı insanlarla bu kadar muhattap olmaz olursa tanrı değildir. bunu anlaması zor mu :D

Tanrı dedikleri kişiler iskandinav mitolojisinde insanüstü güce sahip olan kişiler, tanrılar bu evrenlerde yaratıcı olmuyor ki Odin veya Thor yaratıcı değil zaten. Ayrıca tanrılar kendi aralarında ayrılıyor savaş tanrısı, ölüm tanrısı, gök gürültüsü tanrısı, gibi gibi. Tanrı konsepti sana saçma geliyorsa geliyor bu kimin umurunda? Bu konsept seviliyor ve satıyor bu kadar basit sen kimsinde çıkıp buna yanlış diyorsun abisi?

PS fanlığı yaptığı yokmuş deli gibi PS savunup bu yaptığı fanlık olmuyormuş :D yan hesaplarla gelmeyin artık rezil olup duruyorsunuz!
Aynen aynen yan hesap :ROFLMAO: Bakalım Microsoft da haftaya rezil edecek mi seni?

Ya tamam demek ki öyle bu kadar yangın yapacak kadar hayatsız mısınız? İşiniz gücünüz okulunuz aileniz kız arkadaşınız falan da mı yok. Her gün ps daha iyi diye yazıp duruyonuz.
Ben burada tartışmaya başlayalı 2 gün bile olmamıştır ne anlatıyon sen. Git günlerdir şurada ağlayıp zırlayan XBox fancığına söyle bunları, bana değil.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,598
Üyeler
164,704
Son üye
gasdasassa
Top Bottom