Parasını verip alabileceğin bir firma değil Sony. Şuan CD Project Redi bile kralı gelse alamaz çünkü firma istemiyor. Karşı firma satılmayı kabul etse bu sefer tekellik meselesinden dolayı onay alamaz. Bir firma rakip firmasını kolay kolay alamıyor yasal engeller çıkıyor.Hocam ben bir şey merak ediyorum, neden direkt olarak çekilmek yerine Sony'i satın almıyorlar? Nede olsa Microsoft (tamamından bahsetmiyorum, Xbox ve oyun tarafını bilmiyorum) Sony'den daha büyük bir şirket. Neden bunu yapmak, en azından denemek yerine direkt ayrılıyorlar bu işten?
132 de kalmıştım bendeEvet yine ben aylık mesaj okuma rutinine başlıyorum en son 109 da kaldım sanırım
İzlediğim kadarıyla özel oyun konusunda bu 4 oyunu başka platforma çıkarmaları tüm oyunlarını başka platformlara çıkacağı algısına kapılmayın dedi philEvet Microsoft beklediğimiz açıklamayı yaptı ve "Hayır XBox oyunları PS'ye gelmeyecek!" diyen bütün fan-boyları rezil etti. 4 Tane XBox exc PS tarafına geliyor Indiana ve Starfield'ın bu 4 exc arasında olmadığını söylediler fakat asla getirmeyeceğiz demediler 3. Parti yayıncı olma yolundaki ilk adımını attı XBox. Nasıl PS oyunları yavaş yavaş PC'ye geldiyse, XBox oyunlarıda zamanla yavaş yavaş PS'ye gelecek. Açık açık her oyuncuya ulaşmayı hedeflediklerini söylediler bu da bunun 4 oyunla sınırlı kalmayacağını gösteriyor. Zaten o pazara el attıktan sonra devamını getirecekler öyle 4 oyunla falan bırakmazlar. He ayrıca burada elemanın teki PS oyunlarının zamanla XBox'a geleceğini söylemişti, Phill bile buna inanmıyor. Kendisi PS ve Nintendo oyunlarının XBox'a gelmesini istiyormuş ama bunun pek mümkün olmadığını düşünüyor.
Phil Spencer wants Sony and Nintendo games on Xbox, but says he doesn’t expect it | VGC
He says Xbox’s multiplatform plans are “not some kind of bartering system”…www.videogameschronicle.com
Ayrıca XBox Gamepass neredeyse hiçbir ilerleme kaydetmemiş. Hatta neredeyse değil, doğrudan kaydetmemiş desek sırıtmaz 1M artış yaşamışlar sadece. Önceden XBox live dahil 33M kullanıcı vardı zaten, şimdi 34M olmuş. Şimdi çıkıp bir XBox fan-boyu "Core üyelerin dahil olduğunu kanıtla" diyecek, bu tipler çıkıp kendilerini daha da rezil etmeden kanıt:
Phill şu anlık 4 oyuna odaklandıklarını söyledi. Hatta "Bir oyunun başka bir platforma çıkmasını asla göz ardı etmememiz gerektiğini düşünüyorum" gibi bir şeyde demişti. Yani şu anlık 4 oyun getiriyorlar, sadece 4 oyun getirip bırakacaklarını düşünmek fazla iyimser olur. Bir kere giriştiler bu işe, devamı elbet gelecek. He direkt bütün XBox excleri yağdırmazlar bencede fakat açıklamalara bakarsak yavaş yavaş hepsi gelecek. Bu XBox'un 3. Parti yayıncı oluşunun ilk adımıydı sadece. Gp kısmında ilerleyiş kaydetmemişler zaten bu gidişle yaptıkları oyunlardan adam akıllı kar edemeyecekler bile.İzlediğim kadarıyla özel oyun konusunda bu 4 oyunu başka platforma çıkarmaları tüm oyunlarını başka platformlara çıkacağı algısına kapılmayın dedi phil
Phil Spencer 4 tane Xbox özel oyununun PS’ye geleceğini açıkladı. Hani gelmeyecekti noldu? Sadece 4 oyunla sınırlı kalır dersin şimdi.İyice delirdi Xbox'ın 3. parti yayıncı olduğu falan yok kendi kendine bir yalan attı ortaya aylardır ona inanıyor köyün delisi gibi geziyor forumda
İptal edilmez. Artık Xbox 3.parti yayıncı olacak.buradan bir xbox gecti umarim boyle bi karar iptal edilir bu sene daha xbox almistim
neye dayanarak bunu söylüyorsun? Dün Xbox'ın en yetkili ismi çıkıp açıklama yapıyor öyle bir şey olmayacak diyor sen hala aksini söylüyorsun kaynağın ne? cidden sizde bir sıkıntı varİptal edilmez. Artık Xbox 3.parti yayıncı olacak.
Sen ciddi misin? Hala 3.parti yayıncı olmayacak diyorsun gerçekten sende sıkıntı var. 4 tane Xbox özel oyunu PS ve Switch’e gelecek.neye dayanarak bunu söylüyorsun? Dün Xbox'ın en yetkili ismi çıkıp açıklama yapıyor öyle bir şey olmayacak diyor sen hala aksini söylüyorsun kaynağın ne? cidden sizde bir sıkıntı var