Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

The Semih

80+ Gold
Evet yine ben aylık mesaj okuma rutinine başlıyorum en son 109 da kaldım sanırım :D

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam ben bir şey merak ediyorum, neden direkt olarak çekilmek yerine Sony'i satın almıyorlar? Nede olsa Microsoft (tamamından bahsetmiyorum, Xbox ve oyun tarafını bilmiyorum) Sony'den daha büyük bir şirket. Neden bunu yapmak, en azından denemek yerine direkt ayrılıyorlar bu işten?
Parasını verip alabileceğin bir firma değil Sony. Şuan CD Project Redi bile kralı gelse alamaz çünkü firma istemiyor. Karşı firma satılmayı kabul etse bu sefer tekellik meselesinden dolayı onay alamaz. Bir firma rakip firmasını kolay kolay alamıyor yasal engeller çıkıyor.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Xbox gibi dolandırıcı bir firmaya hâlâ güvenen keriz var mı? Adamlar 31 Aralık'ta hediye verecez dediler birkaç saat sonra 2 tane kod paylaştılar. Kodların hiçbiri çalışmadı ve uğraşıyoruz dediler 1,5 aydır ses seda yok.

destrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
destrox
Evet Microsoft beklediğimiz açıklamayı yaptı ve "Hayır XBox oyunları PS'ye gelmeyecek!" diyen bütün fan-boyları rezil etti. 4 Tane XBox exc PS tarafına geliyor Indiana ve Starfield'ın bu 4 exc arasında olmadığını söylediler fakat asla getirmeyeceğiz demediler 3. Parti yayıncı olma yolundaki ilk adımını attı XBox. Nasıl PS oyunları yavaş yavaş PC'ye geldiyse, XBox oyunlarıda zamanla yavaş yavaş PS'ye gelecek. Açık açık her oyuncuya ulaşmayı hedeflediklerini söylediler bu da bunun 4 oyunla sınırlı kalmayacağını gösteriyor. Zaten o pazara el attıktan sonra devamını getirecekler öyle 4 oyunla falan bırakmazlar. He ayrıca burada elemanın teki PS oyunlarının zamanla XBox'a geleceğini söylemişti, Phill bile buna inanmıyor. Kendisi PS ve Nintendo oyunlarının XBox'a gelmesini istiyormuş ama bunun pek mümkün olmadığını düşünüyor.

Ayrıca XBox Gamepass neredeyse hiçbir ilerleme kaydetmemiş. Hatta neredeyse değil, doğrudan kaydetmemiş desek sırıtmaz 1M artış yaşamışlar sadece. Önceden XBox live dahil 33M kullanıcı vardı zaten, şimdi 34M olmuş. Şimdi çıkıp bir XBox fan-boyu "Core üyelerin dahil olduğunu kanıtla" diyecek, bu tipler çıkıp kendilerini daha da rezil etmeden kanıt:

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,567
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,276
İsim
Oğuz Oğuz
Ben her zaman dedim xbox oyun yapsın sony konsol. (tabi sony en azından yılda 2 defa exclusive oyun çıkarmalı)

Evet Microsoft beklediğimiz açıklamayı yaptı ve "Hayır XBox oyunları PS'ye gelmeyecek!" diyen bütün fan-boyları rezil etti. 4 Tane XBox exc PS tarafına geliyor Indiana ve Starfield'ın bu 4 exc arasında olmadığını söylediler fakat asla getirmeyeceğiz demediler 3. Parti yayıncı olma yolundaki ilk adımını attı XBox. Nasıl PS oyunları yavaş yavaş PC'ye geldiyse, XBox oyunlarıda zamanla yavaş yavaş PS'ye gelecek. Açık açık her oyuncuya ulaşmayı hedeflediklerini söylediler bu da bunun 4 oyunla sınırlı kalmayacağını gösteriyor. Zaten o pazara el attıktan sonra devamını getirecekler öyle 4 oyunla falan bırakmazlar. He ayrıca burada elemanın teki PS oyunlarının zamanla XBox'a geleceğini söylemişti, Phill bile buna inanmıyor. Kendisi PS ve Nintendo oyunlarının XBox'a gelmesini istiyormuş ama bunun pek mümkün olmadığını düşünüyor.

Ayrıca XBox Gamepass neredeyse hiçbir ilerleme kaydetmemiş. Hatta neredeyse değil, doğrudan kaydetmemiş desek sırıtmaz 1M artış yaşamışlar sadece. Önceden XBox live dahil 33M kullanıcı vardı zaten, şimdi 34M olmuş. Şimdi çıkıp bir XBox fan-boyu "Core üyelerin dahil olduğunu kanıtla" diyecek, bu tipler çıkıp kendilerini daha da rezil etmeden kanıt:
İzlediğim kadarıyla özel oyun konusunda bu 4 oyunu başka platforma çıkarmaları tüm oyunlarını başka platformlara çıkacağı algısına kapılmayın dedi phil

destrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
destrox
İzlediğim kadarıyla özel oyun konusunda bu 4 oyunu başka platforma çıkarmaları tüm oyunlarını başka platformlara çıkacağı algısına kapılmayın dedi phil
Phill şu anlık 4 oyuna odaklandıklarını söyledi. Hatta "Bir oyunun başka bir platforma çıkmasını asla göz ardı etmememiz gerektiğini düşünüyorum" gibi bir şeyde demişti. Yani şu anlık 4 oyun getiriyorlar, sadece 4 oyun getirip bırakacaklarını düşünmek fazla iyimser olur. Bir kere giriştiler bu işe, devamı elbet gelecek. He direkt bütün XBox excleri yağdırmazlar bencede fakat açıklamalara bakarsak yavaş yavaş hepsi gelecek. Bu XBox'un 3. Parti yayıncı oluşunun ilk adımıydı sadece. Gp kısmında ilerleyiş kaydetmemişler zaten bu gidişle yaptıkları oyunlardan adam akıllı kar edemeyecekler bile.

Bu bir söylenti, o yüzden yorum yapmayacağım pek fazla. Fakat XBox'un şu an ki gidişatına bakarsak, adamlar rakip konsolun 3. parti yayıncılığını yapıyor bildiğin.

Son düzenleme:

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
İyice delirdi :D:D:D Xbox'ın 3. parti yayıncı olduğu falan yok kendi kendine bir yalan attı ortaya aylardır ona inanıyor köyün delisi gibi geziyor forumda :D
Phil Spencer 4 tane Xbox özel oyununun PS’ye geleceğini açıkladı. Hani gelmeyecekti noldu? Sadece 4 oyunla sınırlı kalır dersin şimdi.

tugrafk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Tuğra
buradan bir xbox gecti umarim boyle bi karar iptal edilir bu sene daha xbox almistim

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Evet bazı sony fanboylarının iddia ettiği gibi Xbox konsol üretmekten vazgeçmiyor aksine bu yıl sonunda yeni donanım hakkında gelişmeler olacağını söylediler. Burada çakma hesaplarla gezenler yine yalanlara devam ediyor :D Rezil olup yazmaya devam etmezler umarım! Özellikle Starfield ve Indiana Jones diğer platformlara gelmeyecek diye belirttiler. Ama birileri yalan atmaya devam ediyor!

Xbox Yeni donanım bu yıl çıkıyor

Phil Spencer, yaptığı açıklamada dört adet Xbox özel oyununun PlayStation 5 ve Nindendo Switch’e geleceğini ifade etti: “Dört oyunu diğer konsollara taşıma kararı verdik.” Ancak bu oyunların neler olduğu açıklanmadı.

Oyunların ismi açıklanmasa da bazı ipuçları verildi. Buna göre bu dört oyundan ikisi topluluk odaklı oyunlar, diğer ikisi ise daha küçük oyunlar olacak. Yani birkaç haftadır dolaşan Starfield ve Indiana Jones gibi büyük oyun iddiaları şimdilik doğru değil. Phil Spencer, bu iki oyunun dörtlü arasında yer almadığını doğruladı. Ancak kapıyı tamamen kapatmayarak ileride bir ihtimal gelebileceklerinin de sinyallerini verdi.

Bu arada Xbox Başkanı Sarah Bond, Microsoft'un konsol donanımı işinden çıkmak istemediğini söyledi. Hatta ekibin, donanım konusunda halihazırda tatil döneminde paylaşacağı heyecan verici şeylerinin olduğunu söyledi. Önceki sızıntılar Microsoft'un Xbox Series X'in geliştirilmiş Wi-Fi ve daha fazla verimliliğe sahip tamamen dijital bir versiyonunu geliştirdiğine işaret ediyordu.

Mesaj otomatik birleştirildi:

İptal edilmez. Artık Xbox 3.parti yayıncı olacak.
neye dayanarak bunu söylüyorsun? Dün Xbox'ın en yetkili ismi çıkıp açıklama yapıyor öyle bir şey olmayacak diyor sen hala aksini söylüyorsun kaynağın ne? cidden sizde bir sıkıntı var :D

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
neye dayanarak bunu söylüyorsun? Dün Xbox'ın en yetkili ismi çıkıp açıklama yapıyor öyle bir şey olmayacak diyor sen hala aksini söylüyorsun kaynağın ne? cidden sizde bir sıkıntı var :D
Sen ciddi misin? Hala 3.parti yayıncı olmayacak diyorsun gerçekten sende sıkıntı var. 4 tane Xbox özel oyunu PS ve Switch’e gelecek.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,035
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom