Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Sen ciddi misin? Hala 3.parti yayıncı olmayacak diyorsun gerçekten sende sıkıntı var. 4 tane Xbox özel oyunu PS ve Switch’e gelecek.
Gelecek olanlar 2 tanesi topluluk oyunu diğer ikisi ise küçük oyunlar. Starfield ve Indiana Jones'un gelmeyeceğini özellikle belirtti adam daha ne desin mesela sizi ikna etmek için?

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Gelecek olanlar 2 tanesi topluluk oyunu diğer ikisi ise küçük oyunlar Starfield ve Indiana Jones'un gelmeyeceğini özellikle belirtti adam daha ne desin mesela sizi ikna etmek için?
Sence 4 oyunla mı sınırlı kalacaklar? Biraz mantık yürüt. Bir sürü oyun gelecek. Sadece 4 tane değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xbox Yeni donanım bu yıl çıkıyor
Xbox’ın yeni donanımı çıksa ne olacak ki? Kimse almayacak. Xbox almanın mantığı kalmadı.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
PlayStation 5 Satışlarının Düşeceğini Açıklayan Sony, PC'ye Oyun Yağdıracak

Sony'nin geçici patronu Hiroki Totoki, PlayStation özel oyunlarının PC'ye gelmeye devam edeceğini söyledi. Sony, bunu daha fazla para kazanmak ve oyun bölümünün kârlılığını artırmak için yapacak.

Yani Neymiş Play Station Özel Oyunları diye bir şey kalmıyor arkadaşlar Sony 3. Parti oyun firması olmaya doğru gidiyor!

Sence 4 oyunla mı sınırlı kalacaklar? Biraz mantık yürüt. Bir sürü oyun gelecek. Sadece 4 tane değil.
Nereden biliyorsun bir sürü oyun geleceğini? böyle bir açıklama var mı?
Xbox’ın yeni donanımı çıksa ne olacak ki? Kimse almayacak. Xbox almanın mantığı kalmadı.
Xbox yeni konsol çıkarmayacak diye 10 aydır kafa ütülüyordunuz rezil oldunuz susun artık bu konuda :D

Son düzenleme:

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Nereden biliyorsun bir sürü oyun geleceğini? böyle bir açıklama var mı?
Oyunlardan daha fazla para kazanmak için bir sürü oyunlarını getirecekler. Biraz mantık yürüt diyorum nerden biliyorsun diyor bana.

Yani Neymiş Play Station Özel Oyunları diye bir şey kalmıyor arkadaşlar Sony 3. Parti oyun firması olmaya doğru gidiyor!
Aynen kanka biraz kendini avut böyle. Xbox 3. parti yayıncı olunca Xbox fan boyları kafayı yedi.

Xbox yeni konsol çıkarmayacak diye 10 aydır kafa ütülüyordunuz rezil oldunuz susun artık bu konuda :D
Yav konsol çıkarsa ne olacak satacak mı? Xbox almanın mantığı kalmadı diyorum rezil oldunuz diyor. Allah akıl fikir versin.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Oyunlardan daha fazla para kazanmak için bir sürü oyunlarını getirecekler. Biraz mantık yürüt diyorum nerden biliyorsun diyor bana.
Arkadaşım iddia ettiğiniz her şey yalan çıkıyor sen hala neyi savunuyorsun kanıtın ne?
Aynen kanka biraz kendini avut böyle. Xbox 3. parti yayıncı olunca Xbox fan boyları kafayı yedi.
Aynı yola Sony'de girdi daha dün en yetkili isim Hiroki Totoki PlayStation özel oyunlarının PC'ye gelmeye devam edeceğini söyledi. Sony, bunu daha fazla para kazanmak ve oyun bölümünün kârlılığını artırmak için yapacak. EEE ne oldu şimdi sony 3. parti yayıncı mı oldu Play Station almanın mantığı kaldı mı? :D

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Aynı yola Sony'de girdi daha dün en yetkili isim Hiroki Totoki PlayStation özel oyunlarının PC'ye gelmeye devam edeceğini söyledi. Sony, bunu daha fazla para kazanmak ve oyun bölümünün kârlılığını artırmak için yapacak. EEE ne oldu şimdi sony 3. parti yayıncı mı oldu Play Station almanın mantığı kaldı mı? :D
Oyunlar çıktığı gibi PC’de olmayacak 3-4 yıl sonra PC’ye gelecek. Ama Xbox’ın özel oyunları ilk günden PC’ye de geliyor ve Xbox özel oyunları PS ve Switch’e gelecek. Ama PS özel oyunları Xbox ve Switch’e gelmeyecek. Mantık bile kuramıyorsun.

destrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
destrox
XBox'un sadece 4 oyun getirip bırakacağını düşünenler için elimde çok güzel bir köprü var. XBox'un şu an ne yapacağı belli, gidişatı belli. Hangi firmanın bir pazara girip yarıda bıraktığını gördünüz? Bugün 4 oyun getirir yarın 2 oyun getirir ertesi gün bir 4 oyun daha getirir bir bakmışsın hepsi PS tarafına gelmiş. Adamlar açık açık rakip konsola oyun getiriyoruz diyorlar. Microsoft XBox Fan-boylarını güzel rezil etti. Normalde rekabetin bu düzeyde azalmasını, Sony'nin büyük bir üstünlük kurmasını istemezdim ama güzel oldu. Savunduğunuz firma böyle rezil eder işte sizi :ROFLMAO:

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Oyunlar çıktığı gibi PC’de olmayacak 3-4 yıl sonra PC’ye gelecek. Ama Xbox’ın özel oyunları ilk günden PC’ye de geliyor ve Xbox özel oyunları PS ve Switch’e gelecek. Ama PS özel oyunları Xbox ve Switch’e gelmeyecek. Mantık bile kuramıyorsun.
Senin mantığınla gidersek Sony özel oyunları ilk günden PC ye getirecek biraz mantık mı yürütsen! değil 3-4 bir yıl bile beklemeyecekler hemen çıkartacaklar!

Xbox özel oyunları PS’ye gelecek dedik sen inanmadın. Ne oldu şimdi senin dediğin şey yalan çıktı.
ben öyle bir şey demedim hatta yeni Skyrim oyunu her platforma çıkacak çünkü deli gibi seven kitlesi var Microsoft buradan çok para kazanmak isteyecek dedim.

destrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
destrox
Ve bence Sony'nin bu yaptığı gayet mantıklı. Sony ilk gün getirmiyor oyunlarını PC tarafına, konsol tarafında oyunun suyunu sıkıp ardından PC tarafına getiriyor. Bu mantıkla XBox başından beri 3. Parti yayıncıydı, her oyunları ilk günden PC'ye geliyor! :ROFLMAO:

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
XBox'un sadece 4 oyun getirip bırakacağını düşünenler için elimde çok güzel bir köprü var. XBox'un şu an ne yapacağı belli, gidişatı belli. Hangi firmanın bir pazara girip yarıda bıraktığını gördünüz? Bugün 4 oyun getirir yarın 2 oyun getirir ertesi gün bir 4 oyun daha getirir bir bakmışsın hepsi PS tarafına gelmiş. Adamlar açık açık rakip konsola oyun getiriyoruz diyorlar. Microsoft XBox Fan-boylarını güzel rezil etti. Normalde rekabetin bu düzeyde azalmasını, Sony'nin büyük bir üstünlük kurmasını istemezdim ama güzel oldu. Savunduğunuz firma böyle rezil eder işte sizi :ROFLMAO:
Sen hiç konuşma ya çakma hesapla gelip yazıyorsun seni ciddiye alamıyorum kusura bakma :D Savunduğun firma sizi güzel rezil ediyor tüm Play Station özel oyunları artık PC ye geliyor :D ayrıca Xbox'ın konsol piyasasından çıkacağına sananlara elimde güzel bir ay var dolunay hem de istersen özelden yaz fiyatta anlaşırız :D

Ve bence Sony'nin bu yaptığı gayet mantıklı. Sony ilk gün getirmiyor oyunlarını PC tarafına, konsol tarafında oyunun suyunu sıkıp ardından PC tarafına getiriyor. Bu mantıkla XBox başından beri 3. Parti yayıncıydı, her oyunları ilk günden PC'ye geliyor! :ROFLMAO:
O iş değişti artık adam kesin konuşuyor kısa süre içinde PC ye gelecek oyunlar Sony artık 3. parti yayıncı oldu Play Station özel oyunları diye bir kavram kalmadı geçmiş olsun PSciler :D

https://www.engadget.com/sony-wants-its-playstation-exclusives-to-come-to-pc-earlier-212001939.html

başlıkta bile Sony, PlayStation'a özel oyunlarının PC'ye daha erken gelmesini istiyor diyor :D

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
3-4 bir yıl bile beklemeyecekler hemen çıkartacaklar!
Kaynak?

O iş değişti artık adam kesin konuşuyor kısa süre içinde PC ye gelecek oyunlar Sony artık 3. parti yayıncı oldu Play Station özel oyunları diye bir kavram kalmadı geçmiş olsun PSciler :D
Xbox 3.parti yayıncı olduğu için kendini böyle mi avutuyorsun yazık.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Sony, PlayStation'a özel oyunlarının PC'ye daha erken gelmesini istiyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR