Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet

destrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
destrox
Seni ciddiye alamıyorum çünkü ciddiye alınacak biri değilsin! Eski mesajlarım orada duruyor Elder Scrolls'un yeni oyunu tüm platformlara gelecek Microsoft bu kadar sevilen oyundan çok para kazanmak isteyecektir demişim zaten yani senin dediğin gibi şeyler hiç demedim. Benim en arkasında olduğum konu Xbox konsol piyasasından çekilmeyecek dememdi ki öyle de oldu. ama siz rezil oldunuz :D
Ben nerede rezil oldum benim XBox konsol işinden çekiliyor, bir daha konsol üretmeyecek dediğim tek bir mesaj göster çocuk. Geçen hafta yaptığım varsayımların neredeyse hepsi çıktı, o savunduğun XBox ise çıkıp senin gibileri bir güzel çürüttü. Rakip konsola oyun getiriyor adamlar bunun ötesi yok.
İroniyi bile anlayamayan biriyle konuşmam daha fazla. Sony artık 3. parti firma oldu geçmiş olsun hepinize :D
Aynen ironi :ROFLMAO: Kimse XBox PC'ye oyun getiriyor diye adamlara 3. Parti falan demedi yaptığın bir ironi yok.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Yurt dışındaki Xbox fan boyları Xboxlarını satıp PS5 almış. Üstüne Xbox'a küfürler etmişler. Bu arkadaş hala Xbox'ı savunuyor bu çok komik işte :kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:
bir kaç fenomen dışında bunu yapan yok onlar da etkileşim için yaptılar dünkü açıklamalardan sonra tüm Xbox kullanıcıları övgüler yağdırdı Phil Spencer ve Microsoft'a ama sony sizi sattı artık 3. parti oyuncu oluyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xbox gamepad'i çok ses çıkardığı içinde insanlar şikayetçi.
2.5 yılda 4. dualsense'i alıyor insanlar bu kadar dandik bir cihaz yok başka

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Xbox oyunları PS'ye gelmeyecek diyen sen değil miydin? Sen rezil oldu asıl :kekw::kekw:

Sony'nin başkanı felan mısını yoksa gizli yerden bilgi felan mı geldi? Nasıl bu kadar eminsin?
3 tane link attım linklerin başlığını yazdım hala nereden biliyorsun diyor :D

Wanda Maximoff

80+ Bronze
Demi zaten Donanım arşivi XBox Series S fiyatına çok daha iyi sistemler topluyor, gider onlardan birini alırım ne yapayım XBox'u.
Xbox almanın hiçbir zaman anlamı yok ki tüm oyunları PC de var kol mu istiyorsun o da mükemmel çalışıyor ucuzluk mu PC den ucuzu yok oyunda konsol veya PC alırken ki fiyat mı PC kullanışından yine PC almak mantıklı

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Demi zaten Donanım arşivi XBox Series S fiyatına çok daha iyi sistemler topluyor, gider onlardan birini alırım ne yapayım XBox'u.
hadi çok daha iyi bir sistem toplasana merak ediyorum nasıl toplayacaksın :D

Xbox almanın hiçbir zaman anlamı yok ki tüm oyunları PC de var kol mu istiyorsun o da mükemmel çalışıyor ucuzluk mu PC den ucuzu yok oyunda konsol veya PC alırken ki fiyat mı PC kullanışından yine PC almak mantıklı
2.5 yıl da 4. dualsense i alırken şikayet etmeyeceksin ama :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom