Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Ben nerede rezil oldum benim XBox konsol işinden çekiliyor, bir daha konsol üretmeyecek dediğim tek bir mesaj göster çocuk. Geçen hafta yaptığım varsayımların neredeyse hepsi çıktı, o savunduğun XBox ise çıkıp senin gibileri bir güzel çürüttü. Rakip konsola oyun getiriyor adamlar bunun ötesi yok.

Aynen ironi :ROFLMAO: Kimse XBox PC'ye oyun getiriyor diye adamlara 3. Parti falan demedi yaptığın bir ironi yok.
yunuscum seni ciddiye alamıyorum kusura bakma :D senin iddialarının hepsi çürüdü Xbox yeni konsol çıkartıyor sony 3. parti oyun yayıncısı oldu geçmiş olsun :D

Wanda Maximoff

80+ Bronze
yunuscum seni ciddiye alamıyorum kusura bakma :D senin iddialarının hepsi çürüdü Xbox yeni konsol çıkartıyor sony 3. parti oyun yayıncısı oldu geçmiş olsun :D
Sen bana cevap ver elinde PC olan biri oyun PC si gidip neden Xbox alsın elinde hiçbir şey olmayan biri PC ve Xbox arasında kalsa neden Xbox alsın Xbox demek PC nin alt versiyonu demek daha neden aynı şeyi tekrar alsın insanlar

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Sen bana cevap ver elinde PC olan biri oyun PC si gidip neden Xbox alsın elinde hiçbir şey olmayan biri PC ve Xbox arasında kalsa neden Xbox alsın Xbox demek PC nin alt versiyonu demek daha neden aynı şeyi tekrar alsın insanlar
artık sony nin oyunları aynı gün PC ye de çıkacakken neden millet ps5 alsın?

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
artık sony nin oyunları aynı gün PC ye de çıkacakken neden millet ps5 alsın?
Sony'nin oyunları aynı gün PC'ye felan çıkmayacak. Xbox çıkartıyor diye neden Sony ilk günden çıkartsın. Kendini böyle avut xbox fan boyu :kekw::kekw::kekw::kekw:

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Sende okuma sorunu mu var ben sana PC ile Xbox kıyası soruyorum sen bana PS neden alsınlar diyorsun önce sorulara sorunun içeriğine göre cevap verme ile cevap ver
burası Xbox vs Play Station konusu play station hakkında konuşmayacaksan burada ne işin var?

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Sony'nin oyunları aynı gün PC'ye felan çıkmayacak. Xbox çıkartıyor diye neden Sony ilk günden çıkartsın. Kendini böyle avut xbox fan boyu :kekw::kekw::kekw::kekw:
Sana 3 ayrı linkte sony'nin en yetkili isminin açıklamasını attım hala inkar ediyorsun play station özel oyunu diye bir kavram kalmadı hepinize geçmiş olsun :D

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Sana 3 ayrı linkte sony'nin en yetkili isminin açıklamasını attım hala inkar ediyorsun play station özel oyunu diye bir kavram kalmadı hepinize geçmiş olsun :D
Daha erken çıkartmak istiyorlarmış ama bu PC'ye aynı günde çıkartmak anlamına gelmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşım ben sana Xbox dediğin şeyin PC nin alt versiyonu olduğunu anlatmaya çalışıyorum bugün neredeyse hepimizde oyun PC si var Xbox ın üs versiyonu var yani daha gidip neden Xbox alalım
İşte kabul etmiyor. Xbox'ın artık mantığı kalmadı diyorum adam bana klavye mouse takabilirsin diyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom