Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Sony, PlayStation'a özel oyunlarının PC'ye daha erken gelmesini istiyor

Daha erken getirmek istiyor ve ilk günden pc'ye çıkartacak farklı kavramlar :kekw::kekw::kekw::kekw:

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Senin mantığınla gidersek daha erken gelen ilk gün de çıkarır değil mi :D
Biraz bozuldun sanki :D
Sana tek bir soru soracağım. Xbox almanın mantığı kaldı mı kaldıysa ne onu bana söyle. Yurt dışındaki Xbox fan boyu insanlar bile Xbox'a küfür ediyor ve Xboxlarını satıp PS5 almışken hala Xbox'ı savunman komik geliyor.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Emre Altun
Yunus yine formunda gece rüyasında gormus galiba😄

destrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
destrox
Sen hiç konuşma ya çakma hesapla gelip yazıyorsun seni ciddiye alamıyorum kusura bakma :D Savunduğun firma sizi güzel rezil ediyor tüm Play Station özel oyunları artık PC ye geliyor :D ayrıca Xbox'ın konsol piyasasından çıkacağına sananlara elimde güzel bir ay var dolunay hem de istersen özelden yaz fiyatta anlaşırız :D
Ben XBox konsol işlerini bırakacak ya da XBox batacak falan demedim. Bu adamlar 3. Parti yayıncı olarak da konsol çıkarabilir buna herhangi bir şey diyen yok. Ayrıca benim yanımda sen çakma gibi duruyorsun daha çok, hesabın 18 aralık 2023'de açılmış benim hesap 2022'den beri var. Ayrıca buradaki herhangi bir kişinin seni ciddiye aldığını falan mı düşünüyorsun da bana çıkıp "Seni ciddiye alamıyorum" diyorsun :ROFLMAO: Ayrıca PS savundum diye nerede rezil oldum ben? Ben hiçbir zaman çıkıp PS oyunları PC'ye gelmeyecek diye bir şey demedim, aksine hepsi teker teker PC'ye gelecek. Sen ise XBox 3. Parti yayıncı falan olmayacak Sony'e oyun yok şöyle böyle dedin attın tuttun savunduğun adamlar seni rezil etti. Bu kadar basit uzatmaya gerek yok Microsoft gereken cevabı verdi zaten sana
O iş değişti artık adam kesin konuşuyor kısa süre içinde PC ye gelecek oyunlar Sony artık 3. parti yayıncı oldu Play Station özel oyunları diye bir kavram kalmadı geçmiş olsun PSciler :D
Şu yazdığına herhangi bir şey dememe gerek bile yok yanmışsın sen baya. Bir de kendinle çelişmen yok mu. Hani XBox 3. Parti yayıncı değildi? Madem oyunları ilk günden PC'ye getirmek bir firmayı 3. Parti yayıncı yapacak, o zaman XBox başından beri 3. Parti yayıncıymış yav bak sen şu işe.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Emre Altun

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Sana tek bir soru soracağım. Xbox almanın mantığı kaldı mı kaldıysa ne onu bana söyle.
Harika bir multimedya cihazı olması 180 civarı oyunda mouse klavyeyi desteklemesi ister PC gibi ister oyun konsolu gibi kullan. Sana bir soru sorucağım Play Station almanın ne mantığı kaldı artık tüm oyunlar PC ye de gelecek hem de aynı günden?

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Ben XBox konsol işlerini bırakacak ya da XBox batacak falan demedim. Bu adamlar 3. Parti yayıncı olarak da konsol çıkarabilir buna herhangi bir şey diyen yok. Ayrıca benim yanımda sen çakma gibi duruyorsun daha çok, hesabın 18 aralık 2023'de açılmış benim hesap 2022'den beri var. Ayrıca buradaki herhangi bir kişinin seni ciddiye aldığını falan mı düşünüyorsun da bana çıkıp "Seni ciddiye alamıyorum" diyorsun :ROFLMAO: Ayrıca PS savundum diye nerede rezil oldum ben? Ben hiçbir zaman çıkıp PS oyunları PC'ye gelmeyecek diye bir şey demedim, aksine hepsi teker teker PC'ye gelecek. Sen ise XBox 3. Parti yayıncı falan olmayacak Sony'e oyun yok şöyle böyle dedin attın tuttun savunduğun adamlar seni rezil etti. Bu kadar basit uzatmaya gerek yok Microsoft gereken cevabı verdi zaten sana
Yurt dışındaki Xbox fan boyları Xboxlarını satıp PS5 almış. Üstüne Xbox'a küfürler etmişler. Bu arkadaş hala Xbox'ı savunuyor bu çok komik işte :kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Emre Altun
Harika bir multimedya cihazı olması 180 civarı oyunda mouse klavyeyi desteklemesi ister PC gibi ister oyun konsolu gibi kullan. Sana bir soru sorucağım Play Station almanın ne mantığı kaldı artık tüm oyunlar PC ye de gelecek hem de aynı günden?
Bu da mantikli valla ps oyunlarini pc getiriyor

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Sana bir soru sorucağım Play Station almanın ne mantığı kaldı artık tüm oyunlar PC ye de gelecek hem de aynı günden?
3-4 yıl önceden PS Exc oyunları oynamak. Dualsense cihazındaki tetikler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Harika bir multimedya cihazı olması 180 civarı oyunda mouse klavyeyi desteklemesi ister PC gibi ister oyun konsolu gibi kullan.
Xbox yerine neden PC almıyorum o zaman? Xbox yerine gider PC alırım daha iyi. Xbox'ın almanın mantığı kalmadı hala kabul etmiyorsun.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Seni ciddiye alamıyorum çünkü ciddiye alınacak biri değilsin! Eski mesajlarım orada duruyor Elder Scrolls'un yeni oyunu tüm platformlara gelecek Microsoft bu kadar sevilen oyundan çok para kazanmak isteyecektir demişim zaten yani senin dediğin gibi şeyler hiç demedim. Benim en arkasında olduğum konu Xbox konsol piyasasından çekilmeyecek dememdi ki öyle de oldu. ama siz rezil oldunuz :D
Şu yazdığına herhangi bir şey dememe gerek bile yok yanmışsın sen baya. Bir de kendinle çelişmen yok mu. Hani XBox 3. Parti yayıncı değildi? Madem oyunları ilk günden PC'ye getirmek bir firmayı 3. Parti yayıncı yapacak, o zaman XBox başından beri 3. Parti yayıncıymış yav bak sen şu işe.
İroniyi bile anlayamayan biriyle konuşmam daha fazla. Sony artık 3. parti firma oldu geçmiş olsun hepinize :D

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
3-4 yıl önceden PS Exc oyunları oynamak. Dualsense cihazındaki tetikler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3-4 yıl olayı yalan oldu ilk günden gelecek artık :D ayrıca dualsense den herkes şikayetçi swift olayı milleti canından bezdirdi.
Xbox yerine neden PC almıyorum o zaman? Xbox yerine gider PC alırım daha iyi. Xbox'ın almanın mantığı kalmadı hala kabul etmiyorsun.
aradaki farkı halen anlamıyorsan o senin sorunun!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,440
Üyeler
161,288
Son üye
hasanoğlu
Top Bottom