Arama sonuçları: *

• Users: sezerbey98
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. sezerbey98

xbox series s alınır mı

Benim için monitör yakından TV ise uzaktan oynamak için vardır :d Haliyle 32" monitörü 4K'dan aşağı tercih etmezdim 27"'te bile 1080p bulanık görünmeye başlıyor. Series S alıcaksam ve COD MW2 gibi oynlar da oynayacaksam konsolda , bir de ek olarak PC'yi de bağlamak için 27" 2K 144Hz monitör...
  2. sezerbey98

xbox series s alınır mı

PC'si olan adamın Xbox'a ihtiyacı olmaz . Paran Series S alacak kadarsa PC upgrade etmek daha sağlıklı olabilir. Eğer amacın KONSOL KULLANMAK ise Series S zaten alınabilecek konsol 1680023628 Series S bence şaşırtıcı derece ucuz kalıyor performansına göre. Tamam 2K açamıyor pek fazla ama...
  3. sezerbey98

xbox series s alınır mı

Hocam 15K'ya RTX 3060 alır 4K ve 2K'da Xbox Series X'ten daha iyi oyun keyfi yaşarım . Ben Xbox Series X + PS5 kullanıyordum o zamanlar çok fazla kıyas videoları performans analizlerine bakardım 3060 ile Series X nerdeyse başa baş idi. Sonra dedim neden Series X'i satıp RX 6600XT sistem...
  4. sezerbey98

xbox series s alınır mı

Hocam Series X bu devirde alınmaz. RTX 3060 ile nerdeyse eşit güçte ama RTX 3060lı sistemler Series X 'ten daha ucuza satılıyor. Bence f/p oranı çok önemli. PS5 ayrı bir dünya çünkü adamlar exclusiveleri PCye getirse bile 1-2 sene exclusive olayını yaşatıyor ama Xbox bildiğin PC'den farksız oldu...
  5. sezerbey98

xbox series s alınır mı

Taşımak isterim Sistem alıp upgrade etmek istemem 1080p-2K bana yeterli Klavye Mouse şart değil Overclock , driver update kıl yün ile uğraşamam CSGO oynamak istemiyorum Ray Tracing istiyorum ama RTX 3050 bile alamıyorum diyorsan Series S mutlaka alınmalı. Series S bütçesi düşük olana Ray...
  6. sezerbey98

Kararsız kaldım PC mi Series S mi?

Bütçe işi tabii özel iştir ona bir şey diyemem maalesef. Fakat konsol alırsan 15K değil 13K ödemiş olucaksın zaten Yatarak oynamak PCde de olur . Gamepad takarsın usb alıcısı vardır Xbox koluyla oynanır. Steami de konsol moduna alırsın Xboxın evet BAZI OYUNLARINDA klavye mouse desteği var ama...
  7. sezerbey98

Kararsız kaldım PC mi Series S mi?

Ben RX 6900XT sistemden PS5 + Nintendo Switch + Series X bundle'ına geçmiştim. Zaten 4K 120hz monitörüm var demiştim. Evet konforu çeşitliliği öyle güzeldi ki başta muhteşem gelmişti. PC ne ya diyordum gülüp geçiyordum. Tam 1 sene sonra belki de 10 ay sonra ne oldu söylim mi ? - Hop Ubisoft'un...
  8. sezerbey98

PC olmasına rağmen Xbox Series S alınır mı?

Eğer GPU'n GTX serisi olsa önerirdim çünkü bende 1650Ti varken Xbox Series X almayı düşünüyorum 1650Ti ile çoğu oyunu Very Low oynuyorum çok canımı sıkıyor. Sende 3070 olduğu için gerekli değil. PS5 Slim çıksa ve series s gibi minik ve ucuz olsa belki olurdu ama sırf taşımak için asla Xbox alma .
  9. sezerbey98

RTX 3060 Max-P fiyatına 2K 144Hz + Xbox SX + MX330lu laptop alınır mı ?

Size hangisi daha uzun ömürlü ve daha rahat bir seçenektir ? 5-6 yıl götürsün , grafikler üzmesin yeterli. Bir yanda 2K 144Hz 17.3" 3060 laptoplar varken öte yanda 2K ekran + XBOX SX + MX330 laptop alınabilme ihtmali var. Kafa çok karışıyor .
  10. sezerbey98

Xbox Series X'te oyunları nasıl ucuza ediniyorsunuz ?

O zaman PS5 Pro'ya kaldık :D Bende PS'nin popülerliği cezbediyor. İniyorun Kadıköye ağzına kadar PS oyunlarıyla dolu . Hani elimdeki oyunu cüzi bir rakamla takas ediyorum ya bu beni inanılmaz rahatlatıyor. Umarım PS5 Pro , Xbox ile aynı veya daha güçlü bir konsol yapma işine girişir
  11. sezerbey98

Yok ama mesela bazı oyunlar PS5te Upscale olması olayı benim sinirimi bozuyor. Bi de Warzone hala 60 FPS. Sony ne yapıyor çözemedim ama çok satıyor konsolu da maşallah
  12. sezerbey98

Of ya bu nesil çok sinir bozucu . PS5 ile bütün oyunları oynuyorum . Hangi oyun duyrulsa bi gün sonrası alıyorum bitirip satıyorum. Fakat asla bir Xbox Grafiği kadar net görüntüler alamıyorum 4K bile olsa. Keşke şu ülkede Xbox da yaygınlaşsa benden mutlusu olmaz
  13. sezerbey98

E o zaman öyleyse ben bu konsolu aldığımda oyun alamam o halde
  14. sezerbey98

Hocam yazımı okuduysanız " Gamepass bana yetersiz " demiştim. Gamepass bana yetmiyor zevkime biraz ters oyunlar barındırıyor.
  15. sezerbey98

Merhaba ben PS5 kullanıcısıyım. PS5 kullanmamdaki en büyük etken exclusivelerden ziyade 2. el oyun al-sat-takasla olayı veya oyunları kiralama olayı. Çevremde konsolcu yok kardeşlik asla yapamam , Gamepass kütüphanesi de benim için yetersiz hatta ben AC oyunlarını çıktığı gibi alırım kutulu...
  16. sezerbey98

Playstation 5'ten Xbox Series X'e geçmek mantıklı mı ?

Arkadaşlar 3 haftadır PS5 sahibiyim. Çok memnunum . PS Collection olsun PS Plus olsun mükemmel oyunlar veriyorlar . Oyun kiralama ve al-sat ile oynayamadığım oyun yok. Fakat son zamanlarda Türkiye'de konsol rekabetçi farklı bir boyut aldı. Xbox o kadar övülüyor ki anlamayamadım bir türlü ...
  17. sezerbey98

Xbox Series X'in 4K performansından memnun musunuz ?

Sorum çok basit. Ben şuan pandeminin yoğun olduğu yerde oturuyorum maalesef tekno marketlerde deneyemiyorum. Hayatımda hiç 4K ekranım da olmadı. Geçmeyi düşündüğümden soruyorum. Xbox Series X'in 4K performansından memnun musunuz ? PCde oyun oynar gibi his veriyor mu size ? Ray tracinginden de...
Top Bottom