Arama sonuçları: *

1. stereohearts

Starfield Balonu Patladı

Düşünsene xbox düşmanısın ve sürekli xbox oyunlarını kötüleyip duruyorsun
  2. stereohearts

Xbox Aniden Kapandı

Isındığından ötürü olabilir
  3. stereohearts

Xbox series s ten Memnun Musunuz ?

Hocam ayarlarınız mı bozuldu niye İngilizce konuşuyorsunuz
  4. stereohearts

Xbox Series S mi 1650 Sistem mi?

Sadece oyun oynama amacınız var ise konsolu öneririm. Xbox üzerinden video vs de izleyebilirsiniz ama bilgisayar kadar kullanışlı olmaz. Burada tercih yine size düşüyor 1646671778 Gamepass o sorunu çözüyor
  5. stereohearts

xbox series x mi daha iyi yoksa ps5 mi

Ok boomer sen ps5 te oyna baay
  6. stereohearts

🤦
  7. stereohearts

Ea oyunları? Gelecek Activision Blizaard oyunları? Saçmalamayın yani bir dünya oyun var içinde ki sen sadece forza oynayacaksan neden gamepass aldın git oyunu al?
  8. stereohearts

Laptop Xbox bağlantısını nasıl yapabilirim

Laptop ekranınızı hdmi kullanarak xbox'ı yansıtmak için kullanmak istiyorsunuz sanırım, bu imkansız
  9. stereohearts

Ps 5 bence mantıksız, özellikle oyun fiyatlarını dikkate alınca. Exclusive oyunları oynamak istiyorum ve manyak param var diyorsanız Ps 5 alın. Oyunlara 600-1000 lira veremem diyor iseniz Xbox alın
  10. stereohearts

Xbox artık alınır, Microsoft işi bitirdi.

Bence gayet güzel bir adım attı Microsoft, Call of Duty serisini eski haline getirirler bence. her şey biz oyunculara yarıyor
  11. stereohearts

Xbox Alınmaz mı bilindik değil

Aa bu ben
  12. stereohearts

Xbox Alınmaz mı bilindik değil

Xboxlar PlayStationlara göre daha alınabilir :)
  13. stereohearts

Xbox ve Pcden Çapraz Platform Desteği olmadan rainbow oynanılması mümkün müdür

Oynadığınız konsola veya pcye özel serverlara bağlandığınızdan ötürü hayır, oynayamazsınız. Ancak şu var ki bi arkadaşım geforce now ile xbox üzerinden r6 oynuyordu. O şekilde pc serverında sizinle oynayabilir.
  14. stereohearts

Xbox gamepassDeki oyunları türkçe oynayabilirmiyim

Desteği var ise oynarsınız, yok ise İngilizce oynarsınız. Hiç mi İngilizceniz yok?
  15. stereohearts

bedava 3 ay discord nitro + 2 ay ultimate game pass

Ben yaptım, ekstra bir bağlantı daha aldım. Steelseries ile uğraşmak istemeyen buyursun alabilir https://discord.com/billing/promotions/6cU65953RtnyNZyV7GS5E96P
  16. stereohearts

İthalatçı Garantili mi Türkiye Garantili mi ?

Türkiye garantisi daha mantıklı 1628191475 Arkadaşım amazon üzerinden türkiye garantili aldı, 3 kere servise gönderdi ve hep çok ilgiliydiler
Top Bottom