Neler Yeni

İthalatçı Garantili mi Türkiye Garantili mi ?

WCAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Cengiz Balkiraz
Arkadaşlar selam!

XBOX Series S almayı planlıyorum. Bildiğiniz üzere İthalatçı Garantili ve Türkiye garantili oluyor.

Bunlar ne demek oluyo ? Hangisini seçsem daha iyi olur ? İthalatçı Garantililer daha ucuz oluyor

abdmtlcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Abdullah
ithalatçı garantisi ürünü ithal eden kişinin verdiği garanti Türkiye garantisi direk xbox ın garantisi yani muhattabın şirket ama istalatçı kullanıcı hatası diyip garantiyi pek umursamayabilir xbox ise bir şirket ve gerçek bir garanti veriyor

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
ithalatçı garantisi ürünü ithal eden kişinin verdiği garanti Türkiye garantisi direk xbox ın garantisi yani muhattabın şirket ama istalatçı kullanıcı hatası diyip garantiyi pek umursamayabilir xbox ise bir şirket ve gerçek bir garanti veriyor
Türkiye garantili olduğu zamanda pek umursamıyorlar en ucuz olanı alır geçerdim

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Utku EREN
Ben XBOX türkiye garantili olanı tercih ederdim . İthalatçı garantili olduğunda bi garanti durumunda sana desteği X firması sağlıyor. Ama XBOX türkiye garantiliyse desteği XBOX ın kendisi sağlıyor.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Arkadaşlar selam!

XBOX Series S almayı planlıyorum. Bildiğiniz üzere İthalatçı Garantili ve Türkiye garantili oluyor.

Bunlar ne demek oluyo ? Hangisini seçsem daha iyi olur ? İthalatçı Garantililer daha ucuz oluyor
Türkiye garantisi daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye garantili olduğu zamanda pek umursamıyorlar en ucuz olanı alır geçerdim
Arkadaşım amazon üzerinden türkiye garantili aldı, 3 kere servise gönderdi ve hep çok ilgiliydiler

Top Bottom