Arama sonuçları: *

1. ProBruzeer

Hangi El konsolunu almalıyım

Nintendo oyunları beni PC oyunlarından daha çok sarıyor. Bu kişiden kişiye göre değişir, oyunları incelemelisin. Elimde el konsolu olarak Switch Oles ve Rog Ally var, ikisinden birini seçecek olsam Switch’i alırdım. En çok zaman harcadığım oyun platformu kendisi.
  2. ProBruzeer

Nintendo Switch OLED'im ne kadar eder?

normalde 6500-7500 civarına gidiyor konsol ancak özellikle animal crossingden dolayı hesapla beraber üzerinde 1000 lira daha yazabilirsiniz bence.
  3. ProBruzeer

Rx 6600 ve ipad satılıp switch oled splatoon 3 edition alınır mı ?

Hocam fortnite versiyonu olması görünüş dışında bir olay katmıyor. Oyunu oynarken pek bir etki yaratacağını sanmıyorum açıkçası ben. 1688070551 Ben olsam ikinci dediğinizi yapardım güvenilir bir satıcıysa.
  4. ProBruzeer

Pil süresi aynı değil hocam. OLED ekran daha tasarruflu oluyor. Üzmez ancak neden aynı fiyata daha iyisini alabilmek varkan V2 modeline yöneliyorsunuz ki? Switch V2 de gayet iyidir ancak dediğim gibi benzer fiyattan çok daha iyi ekrana sahip bir konsol varken almak mantıksız bence.
  5. ProBruzeer

O fiyata OLED varken alınmaz. OLED özellikle el konsolu oldaklı kullanacaksan çok büyük fark yaratıyor hocam.
  6. ProBruzeer

Hocam dediğim gibi tek farkı görüntü. Hoşunuza gideni seçip alın derim. Performans falan aynı kalacak. Ha bana kalsa ben Splatoon 3 Edition satın alırdım, konsola özel bir oyun olduğundan ayrı da bi hava katıyor.
  7. ProBruzeer

Hocam 2. el piyasası hakkında net bilgim yok. Ben 0 aldım ürünü. Bu special editionlarda gayet alınabilir uçuk fiyat farkı yoksa. Performans farkı yok ama görünüş olarak farklı sadece.
  8. ProBruzeer

o halde mevzu oyunlarda bitiyor hocam. oyun kütüphanesini iyi incleyerek karar verin.
  9. ProBruzeer

hocam bu konuda dediğim gibi oyunlara ve ihtiyacınıza göre bakmanız lazım. eğer sene içerisinde günde yol yapıyorsanız evden uzak kalıyorsanı switch bence sizin adınıza daha mantıklı bir tercih olur. ama diyorsanız nintendo oyunları beni çok cezbetmedi elimdeki pcde oynamak istediğim oyunları...
  10. ProBruzeer

Hocam OLED modeline sahibim. Performans olarak tıpatıp aynı da olsalar OLED modelin ekran boyutu ve özellikleri çok daha önde. Ayrıca televizyona bağlanmayı ve joyconlarla 2 kişi bir switchen oyun oynamayı da desteklemiyor. Bence 1 ay daha sabredip OLED modele yönelmeniz daha mantıklı. Lite...
  11. ProBruzeer

Switch elimdeki cihazlardan en çok kullandığım. Eğer oyunları sana hitap ediyorsa al, özellikle sık sık arkadaşlarla vs. buluşuyorsan Mario Kart tarzı oyunlar büyük artı. Ama Batı oyunları daha çok ilgini çekiyorsa değmez.
  12. ProBruzeer

nintendo switch lite almalı mıyım?

bende bu şekilde gözüküyor
  13. ProBruzeer

oyun vs. yüklediniz mi? kullanılmayan yeriniz olabilir gözüken.
  14. ProBruzeer

Switch Pro Controller alınır mı?

Switch için 3. parti başka bir firmanın controllerı var elimde ancak normal controller almayı düşünüyorum. Kullanan var mı? rahatlığı nasıl?
  15. ProBruzeer

The Legend of Zelda Tears of Kingdom çıkıyor

Bence doğru karar hocam hayırlı olsun. Hangi versiyonu düşünüyorsunuz?
  16. ProBruzeer

rica ederim. oyunlar için de e-shop prices adlı siteyi kullanın. hangi oyunun hangi ülkede en ucuz fiyata satıldığı gözüküyor. kutusuz değil sanal halleri tabii. ben genelde kutulu tercih ediyorum ancak iyi fırsatlar çıkabilir karşınıza.
  17. ProBruzeer

öncelikle hayırlı olsun hocam. hayır bende bu şekil bir oynama yok iki joyconum da sapasağlam yerine oturuyor.
  18. ProBruzeer

daha uygun fiyatlı oyunlar var. switchte ülkelerin pazarlarında fiyatlar değişiyor ve ülkeden ülkeye çok iyi fırsatlar oluyor. bir oyunun hangi ülkede en uygun olduğunu gösteren siteler var. kutulu almak isterseniz maalesef nintendonun özel oyunları 1600-2000tl bandında ancak zelda totk sanal...
  19. ProBruzeer

Zelda PSPlerde yok ki hocam 1684782670 valla ben bayıldım parayı hocam yolda falan deli gibi oynuyorum şu craft sistemi özellikle harika olmuş :D
  20. ProBruzeer

Oyun 2 gündür elimde ve kesinlikle muazzam olmuş dostlar. Emulatorlerde vs. varsa oynayın geçin derim. Özellikle önceden BOTW oynayıp seven varsa buna bayılacaktır.
Top Bottom