Neler Yeni

Rx 6600 ve ipad satılıp switch oled splatoon 3 edition alınır mı ?

Bor4

80+ Bronze
o halde mevzu oyunlarda bitiyor hocam. oyun kütüphanesini iyi incleyerek karar verin.
Galiba alicam elime bayramda parada geçti iyi alet peki dolap veya sahibinden gibi sitelerde satılan sıfır Switch ler güvenilir midir
Mesaj otomatik birleştirildi:

o halde mevzu oyunlarda bitiyor hocam. oyun kütüphanesini iyi incleyerek karar verin.
Yada bu model alınır mı https://www.trendyol.com/nintendo/switch-konsol-fortnite-edition-p-59077804

Son düzenleme:

Bor4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Galiba alicam elime bayramda parada geçti iyi alet peki dolap veya sahibinden gibi sitelerde satılan sıfır Switch ler güvenilir midir

Yada bu model alınır mı https://www.trendyol.com/nintendo/switch-konsol-fortnite-edition-p-59077804
Hocam 2. el piyasası hakkında net bilgim yok. Ben 0 aldım ürünü. Bu special editionlarda gayet alınabilir uçuk fiyat farkı yoksa. Performans farkı yok ama görünüş olarak farklı sadece.

Bor4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman

Bor4

80+ Bronze
Hocam dediğim gibi tek farkı görüntü. Hoşunuza gideni seçip alın derim. Performans falan aynı kalacak. Ha bana kalsa ben Splatoon 3 Edition satın alırdım, konsola özel bir oyun olduğundan ayrı da bi hava katıyor.
Attığım ürün alınır mı v2 ama güzel gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Attığım ürün alınır mı v2 ama güzel gibi
O fiyata OLED varken alınmaz. OLED özellikle el konsolu oldaklı kullanacaksan çok büyük fark yaratıyor hocam.

Bor4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Teşekkürler fakat alsam üzer mi pil süresi filan aynı ya
Pil süresi aynı değil hocam. OLED ekran daha tasarruflu oluyor. Üzmez ancak neden aynı fiyata daha iyisini alabilmek varkan V2 modeline yöneliyorsunuz ki? Switch V2 de gayet iyidir ancak dediğim gibi benzer fiyattan çok daha iyi ekrana sahip bir konsol varken almak mantıksız bence.

Bor4

80+ Bronze
Pil süresi aynı değil hocam. OLED ekran daha tasarruflu oluyor. Üzmez ancak neden aynı fiyata daha iyisini alabilmek varkan V2 modeline yöneliyorsunuz ki? Switch V2 de gayet iyidir ancak dediğim gibi benzer fiyattan çok daha iyi ekrana sahip bir konsol varken almak mantıksız bence.
9.5 k ayrıca özel sürüm fortnite skin versiyon normalde oled o paraya var ama sahibinden dolapta sıfır olarak satılıyor öyle mi yapmaliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
9.5 k ayrıca özel sürüm fortnite skin versiyon normalde oled o paraya var ama sahibinden dolapta sıfır olarak satılıyor öyle mi yapmaliyim
Hocam fortnite versiyonu olması görünüş dışında bir olay katmıyor. Oyunu oynarken pek bir etki yaratacağını sanmıyorum açıkçası ben.

Ben olsam ikinci dediğinizi yapardım güvenilir bir satıcıysa.

Bor4

80+ Bronze
Hocam fortnite versiyonu olması görünüş dışında bir olay katmıyor. Oyunu oynarken pek bir etki yaratacağını sanmıyorum açıkçası ben.

Ben olsam ikinci dediğinizi yapardım güvenilir bir satıcıysa.
Peki sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,907
Üyeler
165,901
Son üye
vortexquit
Top Bottom