Arama sonuçları: *

1. B

ÖĞRENCİ TEŞVİĞİ YÖNETMELİĞİ YAYINLANDI

Tablet için de geçerli mi acaba ?
  2. B

Cayma Hakkı Kaldırılıyor

Hayır pc, telefon ve akıllı saat yazıyor ekstradan buz dolabı, televizyon vb. kurulum gerektiren ürünlerde deniyor.
  3. B

Cayma Hakkı Kaldırılıyor

Kullanıcılar mağazadan alınca nasıl korunmuyorsa internetten alınca da korunmasın. Aldın vazgeçtin gibi bir olay olmasın. Adamın elinde tek stok vardır satmıştır sen aldın gitti döndü derken 1 hafta zaten parayı siteden 1 ay sonra alıyor sen almasan başkası alacakken 1 haftayı yedin gibi...
  4. B

Cayma Hakkı Kaldırılıyor

Değil niye diyeceksiniz mağazaya gittiniz mağazadan aldınız ertesi gün gidip iade edebilir misiniz ? Hesabınızı iyi yapmanız gerekiyor her zaman. 1 Kişi böyle oldu diye bu uygulama da iptal edilmemeli zaten.
  5. B

Cayma Hakkı Kaldırılıyor

Belki bunu gören firmalar 0 ölü piksel garantisi kaldırabilir. Bilemiyorum.
  6. B

Cayma Hakkı Kaldırılıyor

Dostum ayıplı ürünler için geçerli değil bunlar. Düzgün ürünler için konuşuluyor. Gerçi monitör üreticileri 5 pixelden azını ayıplı olarak görmüyor ama bilmiyorum.
  7. B

Cayma Hakkı Kaldırılıyor

Yanlış anlamadıysam eğer ayıplı malda tüketici ödemiyor kargoyu . Madde 11 : Ancak, tüketiciye teslim edilen malın Kanunun 8 inci maddesi kapsamında ayıplı olması durumunda tüketici iadeye ilişkin masraflardan sorumlu tutulamaz. 1661275019 Sevinmek değil bu satıcıya hak verilmesi dostum...
  8. B

Cayma Hakkı Kaldırılıyor

Ben iade ettin demedim ediyorsanız dedim.
  9. B

Cayma Hakkı Kaldırılıyor

Kusurlu malı iade edebiliyorsunuz zaten. Sorun çıkarırlarsa da atıyorum bir laptop aldınız iade etmek istiyorsunuz garantiden destek alarak ürünün kusurlu olduğunu doğrulatarak en kötü ihtimalle THH başvuru yapabilirsiniz.
  10. B

Cayma Hakkı Kaldırılıyor

Gördüğüm kadarıyla bilgisayar, telefon ve akıllı saat demişler. Kusura bakmayın ama çok da iyi olmuş. İnsanlar bazı şeylerin ... çıkardı. Adam 25 TL'ye aldığı mouseyi beğenmedim deyip iade ediyor satıcı da gelirken 20 tl kargo parası ödüyor oluyor zararı bilmem kaç TL. Sürekli mağdur durumda...
  11. B

iPhone 13 Geliyor! Apple Event BAŞLADI!!!

Açıkçası 13 deki sinema modu baya iyi 11 i de 12 yi de aratır o özelliği. Onun haricinde işlemcisi de daha iyi. TR fiyatını bilmiyorum o yüzden tam yorum yapamıyorum. 1631642329 13 bin olacağı söyledi shiftdelete alınmaz fhjsafhjsafas
  12. B

iPhone 13 Geliyor! Apple Event BAŞLADI!!!

Teknoloji sabit kalırsa gelişilemez de ondan neden iphone 7 den 8 e 10 a 11 12 e geçildiyse aynı sebepten 13 e geçildi. Herkes geçecek diye bir şartta yok ben 12 kullanmaya devam edeceğim. Kamerasındaki sinematik mod baya güzelmiş olmuş.
  13. B

[Özel Röportaj] Türk Telekom ve AYKOME - Internet Muhabbetleri #1

TT'nin otomatik cevabı bu artık. Ankastreden modemime cat 6 kablo çektim 2 ay önce. Yani kablo ile ilgili bir sorun yok.
  14. B

[Özel Röportaj] Türk Telekom ve AYKOME - Internet Muhabbetleri #1

TT aldığımdan beri yaşamadığım sorun kalmadı gerçekten 2 3 hafta da bir hız ile ilgili bir sorun yaşıyorum. 1 saat önce internet gitti 2 dakika sonra geldi geldiğin de hız bu. Normal de 48 49 hız alıyorken şimdi 20 25 bile alamıyorum. Arıyorum direk kayıt oluşturuyorlar. 10 dakika önce 50 olan...
  15. B

Bazı Google Servislerindeki Erişim Sorunu!

Bir kaç kere f5 at geliyor sonra bir daha f5 at bir daha gidiyor abi :)
  16. B

Bazı Google Servislerindeki Erişim Sorunu!

Geldi şu an youtube ben de .
Geri