Arama sonuçları: *

1. B

EKRAN KARTSIZ MT2 İÇİN İŞLEMCİ ÖNERİSİ

sanal pc kullanmıcam proxy ile açıyorum diğer cl leri
  2. B

anakart konusunda bilgisayara arada spoof atmamız gerekiyor bu anakartı daha once duymadım spoof atma durumunda sıkıntı çıkarır mı ?
  3. B

siznen m2 ssd önerisi de alabilir miyim 1tb lık 7000 5000 olanlar var 3000 1500 olanlar var burda sayılar arttıkça çığır açıyor mu bilmiyorum açıkcası 1730912058 hocam arb olmadan olanı da mevcut mudur rgb cok aradıgım bır sey degıl fıyatı bır mıktar burdan kısabılırsem ıyı olabılır
  4. B

iyi ramden kastınız 2x16 yeterli olur mu
  5. B

elimde suanlık sadece ekran kartım var rog 1070 bıldıgım kadarıyla metın2 ıcın herhangı bır ekran kartı takılı olması yetıyor elımde baska parça yok 20 25k arası butcem var 1730911649 64gb a çıkmanın bir anlamı yok sanırım 32 fazlasıyla yeter mi
  6. B

HOCAM METİN2 DEN BAHSETMEK İSTEMİŞTİM UZUN SÜRE METİN2 DE KULLANICAM BU ALACAGIM PC YI NE KADAR COK AÇARSA O KADAR İYİ NİYETİM 30 35 40 A KADAR AÇMASI AÇIKCASI BÜTÇEM DE 20 25K ARASI TOTAL 30 AMA 5 İNİ MONİTÖRE AYIRMAYI DÜŞÜNDÜM
  7. B

hocam işlemci de 3d olayı metin2 için bir artısı var mıdır + olarak bu işlemci tek başına 18k fiyat çıkıyor 25 ın baya ustune cıkıcak gıbı total sıstem hani en baba her seyı 20 25k arası ayarlayabılıcegım bır sıstem olursa cok sevınırım uzun bır süre sadece metin2 oyunu için kullanıcam 30 40 cl...
  8. B

ELİMDE Kİ BÜTÇE 20 25K ARASI KENDİ EKRAN KARTIM VAR SADECE METİN2 İÇİN 30 40 CL ÇOK RAHAT AÇICAK BİR SİSTEME İHTİYACIM VAR AKLIMDA KALAN SEY SIMDILIK HANGI ISLEMCIYI SECECEGIM VE RAM KONUSUNDA MT2 İÇİN 16X2 İLE 8X4 ARASINDA ÇOK FARK VARMI ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
Top Bottom