Arama sonuçları: *

1. Gordiac

Yeni MSI AMD Laptoplar!

Benim işlemci nedense yük altında aşırı güç tüketiyor buda ısınmasına sebep oluyor ekran kartım 72 ' iken işlemci 78 buluyor resmen biraz tuhaf bir durum açıkcası bios'tan ayarlayalım dedik bir türlü ayarı bulamadım @Radeon RX 5500M arkadaş bu ayarı bulursa çok sevinirim gerçekten
  2. Gordiac

Yeni MSI AMD Laptoplar!

bir şey merak ettim sende overclok ayarı varmı ? Ben bios içerisine girdiğimde göremiyorum ondan sordum
  3. Gordiac

Msi’ın rx serisi laptopları yeni msi optimizasyonlu güncellemeyle çağ atladı!

Yok test edemedim zaten belli başlı oyunlarda bu özellik varmış hepsinde yokmuş henüz bu arada neden bu driver kurduktan sonra ekranda saliselik bir titreme oluyor nadir oluyor sadece fakat garibime gitti msı üzerinden indirdiğim driver ile böyle bir sorun yaşamıyordum 1624449102 Eski driver...
  4. Gordiac

Sadece şuanlık belli başlı oyunlarda destekleniyor bro hatta webtekno bu sabah haberini yayınladı bakabilirsin bende oradan öğrendim
  5. Gordiac

MSI sitesinden indirdiysen başlangıç kımına tam adını yaz uygulaması çıkıyor kardeşim
  6. Gordiac

Yani bak demek istediğim sistem denen görseldeki hariç diğer yerlerde erkran kartının modeli yazmıyor olması lazım deil mi ? Belki yanlış biliyorda olabilirim çünkü amd ekran kartlı laptoplarını ilk defa kullanıyorum
  7. Gordiac

Şimdi dediğin sürücüyü indirdim fakat şöyle bir sorun yok sürücü üzerinde ekran kartım görünmüyor ustam bunu nasıl halledicem dc falan varsa atabilme imkanın var mı oradan ulaşayım sana
Top Bottom