Neler Yeni

Msi’ın rx serisi laptopları yeni msi optimizasyonlu güncellemeyle çağ atladı!

Techno08

80+ Gold
Yani bak demek istediğim sistem denen görseldeki hariç diğer yerlerde erkran kartının modeli yazmıyor olması lazım deil mi ? Belki yanlış biliyorda olabilirim çünkü amd ekran kartlı laptoplarını ilk defa kullanıyorum

garipmiş hocam tam bilemiyorum çünkü dediğim gibi güncellemeden sonra benim de radeon sowtfare gitti ben en iyisi @Radeon RX 5500M hocamı etiketleyeyim o yardımcı olur.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Şimdi bu güncellemenin sahibi msi mı ynai amd ile herhangi bağlantısı yok. Nvidia allahtan performans arttırıyor ama valorant oyunu bozuyor fps gene aynı kalıyor.
Sadece şuanlık belli başlı oyunlarda destekleniyor bro hatta webtekno bu sabah haberini yayınladı bakabilirsin bende oradan öğrendim

Techno08

80+ Gold
Şimdi bu güncellemenin sahibi msi mı ynai amd ile herhangi bağlantısı yok. Nvidia allahtan performans arttırıyor ama valorant oyunu bozuyor fps gene aynı kalıyor.

bu güncellemenin sahibi msi. Valorantın optimizasyon sorunu var ondandır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSI sitesinden indirdiysen başlangıç kımına tam adını yaz uygulaması çıkıyor kardeşim

ben dragon centerden indirdim

TALHA MURAT

80+ Silver
Sadece şuanlık belli başlı oyunlarda destekleniyor bro hatta webtekno bu sabah haberini yayınladı bakabilirsin bende oradan öğrendim
Büyük ihtimal amd ile herhangi bir bağlantısı olmadığı içindir ve cidden fps arttı ise kalsın zararı olmaz.

Techno08

80+ Gold
Büyük ihtimal amd ile herhangi bir bağlantısı olmadığı içindir ve cidden fps arttı ise kalsın zararı olmaz.

normalde diğer amd güncellemelerinde ya 3 fps falan artıyordu ya da tam tersi fps düşüyordu. Bu güncellemeyle far cry5 gibi ekran kartı odaklı bir oyunda bile birden 10 fps arttı.

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M
Yani bak demek istediğim sistem denen görseldeki hariç diğer yerlerde erkran kartının modeli yazmıyor olması lazım deil mi ? Belki yanlış biliyorda olabilirim çünkü amd ekran kartlı laptoplarını ilk defa kullanıyorum
Hocam her şey normal ben bir terslik göremiyorum. Fsryi test edebildinizmi?

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Nvidia leş bu driver ile fps konusunda. Laptopu aldığımdan beri %20 fps düşüşü yaşadım ve her driverda bir fps sorunu yaşıyorum.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
amd’nin kendi yayımladığı driverler hâlâ problemli. Bu bahsettiğim son driver msi globalde olan ve msi’ın kendi düzenlediği bir driver ve devamı da gelecek sanırım. Ama evet yine de amd bazı şeyleri başarmaya başlıyor gibi
şimdi MSI, AMDye sen git kumda oyna driver işini bana bırak mı demiş? nerden baksan kral hareket.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan
AMD'nin hala driver için kat etmesi gereken yolu var diye düşünüyorum ama geldiği nokta da gayet başarılı bence
Radeon software kesinlikle nvidia expensive den daha kullanışlı,ikisinide kullanma imkanım oldu özellikle nvidianın hala keni sitesinden driver indirdiğinizde hala eski arayüzü kullanıyor fakat optimizasyon konusunda hala bir tık geride.

Techno08

80+ Gold
şimdi MSI, AMDye sen git kumda oyna driver işini bana bırak mı demiş? nerden baksan kral hareket.

olabilir çünkü msi’a driver konusunda ben de dahil birçok ağlayan vardı adamlar bıktı en sonunda 😂

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Yok test edemedim zaten belli başlı oyunlarda bu özellik varmış hepsinde yokmuş henüz bu arada neden bu driver kurduktan sonra ekranda saliselik bir titreme oluyor nadir oluyor sadece fakat garibime gitti msı üzerinden indirdiğim driver ile böyle bir sorun yaşamıyordum

Eski driver yüklesem mi ne dersin ?

Son düzenleme:

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M
Yok test edemedim zaten belli başlı oyunlarda bu özellik varmış hepsinde yokmuş henüz bu arada neden bu driver kurduktan sonra ekranda saliselik bir titreme oluyor nadir oluyor sadece fakat garibime gitti msı üzerinden indirdiğim driver ile böyle bir sorun yaşamıyordum

Eski driver yüklesem mi ne dersin ?
Bence yükleyin. WHQL recommended fsr sürücüsü çıkana kadar eksi driverda kalmak en mantıklısı.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Kaynak yada video var mı? Bende yazarım "şu kadar FPS arttı" , "şöyle oldu" , "böyle oldu" diye.

Top Bottom