Radeon Software >Oyun > RDR 2'ye basın AFMF yi etkinleştirin > oyuna girin. Sonra isterseniz kapayabilirsiniz.hocam ben rdr2 de afmf açıkken hiç bir fps değiikliği olmuyor? ben mi birşeyi yanlış yapıyorum acaba siz nasıl aktifleştirdiniz?
Radeon Software >Oyun > RDR 2'ye basın AFMF yi etkinleştirin > oyuna girin. Sonra isterseniz kapayabilirsiniz.hocam ben rdr2 de afmf açıkken hiç bir fps değiikliği olmuyor? ben mi birşeyi yanlış yapıyorum acaba siz nasıl aktifleştirdiniz?
aynısını yaşadım bugün eski sürüme dön kanka ben de mouse hep takılıyorduYa arkadaşlar ben de bunu yapınca chrome edge yani tarayıcılar hep takılıyor mouse falan yanii acıkcası bir fps artısı da görmedim drop yiyprum hatta hep 2 k oynuyorum 6700xt ile yardımcı olursanız sevinirim ayarlarından hiç anlamam
Saçmalık ya cidden varya saçmalıkk parayla rezil oluyoruz yeminle pişmanlık bu amdaynısını yaşadım bugün eski sürüme dön kanka ben de mouse hep takılıyordu
rx 6750xt
bende yeni geçtim afmf yi palworldde açmak için bi sorun yaşamadım isterseniz sil yükle yapın bibu sürüme geçmeyen varsa beklesin geçmesin
mavi ekran veriyor. ekran boştayken garip garip yırtılmalar oluyor.
geçmeyin sakın
hayret normalde millet sorunsuz kullanır ben ceremesini çekerdim şuanda tam tersiRx 6700xt ve rx6800de çok fazla drop yediğim için 23.12.1e döndüm. Bu kadar drop yediğim tek sürücü bu oldu desem yeridir
yok bu sefer bende mutlu mesut kullanıyorum genelde tam tersi küfür kıyamet şeklinde kullanırdımBi ben mutlu mesut kullanıyorum bu sürücüyü galiba
Bende vallaBi ben mutlu mesut kullanıyorum bu sürücüyü galiba