Tamam geçiş yapmayacağımPcde kekeme ve oyunlarda yoğun takılma yaşayan cok arkadaş olmuş , buna benfe dahilim , bir önceki sürüme hemen geri döndüm , driverın biraz adam edilmesi gerektiğini düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı sorumj yaşadım bir önceli sürüme geri döndüm , bu sürüm daha kurulabilecek bir halde değil fikrimce
öyle bir ayarda eklenmiş biraz karıştır bulursun.Olmadı öyle üstadım ama süper bir sey bu fps sınırlandırma isini düzeltsinler yeter. Bence yararı çok fazla sürücünün kendi üzerindeki ayarla yırtılmayı engellemeyi açtım ise de yaradı ama monitörüm zaten 100hz çoğu oyun bana 100 hzyi veriyordu zaten çoğu oyunun 1080p ultra da 60 fps kusursuz oynatması yetiyordu artık fps sabitleme isi tam olarak kusursuz sekilde gelirse ekran kartımı çıkartıp öpücem valla
Freesync ile çalışmıyorsa niye çıkarmışlar bunu, DLSS 3 bile freesync uyumlu.Arkadaşlar donma problemi WARZONE Da denendi. Freesync yi kapatın düzeliyor ve aktif oluyor afmf manuel olarak da AMD ayarinda oyun bölümünden aktif edin afmf yi kesinlikle freesync kapatın çünkü onu açınca FPS limitleniyor ve afmf limit koymanızı istemediği için droplaniyor
Hocam dediklerini actim fakat amd driverda yinede kullanilmiyor gözüküyor oraWindows UEFI kurulmamış. Resize BAR'ı açınca sistem CSM ayarını devre dışı bırakıyor. Boot sekmesinden CSM ayarını aktif et.
Ben denedim. RDR 2 de her şey high ayarda 97-104 fps alırken afmf açtım 198-205 fps ye çıktı. Shadow Tomb Raider da 5Başka denediniz mi hocam? Bendede aynı kart var yarın güncelleyip deneyeceğim. İhtiyacım yok kullanmak için ama merak ettim. Yazarsanız sevinirim .
CSM Support devre dışı bırakılmalı kullanabilmen için hocam? Windows arama kısmına msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?Hocam dediklerini actim fakat amd driverda yinede kullanilmiyor gözüküyor ora
hocam ben rdr2 de afmf açıkken hiç bir fps değiikliği olmuyor? ben mi birşeyi yanlış yapıyorum acaba siz nasıl aktifleştirdiniz?Ben denedim. RDR 2 de her şey high ayarda 97-104 fps alırken afmf açtım 198-205 fps ye çıktı. Shadow Tomb Raider da 5
65-80 aralığında alırken 146-165 fps lere çıktı.