Battlefield 6 için AMD Radeon RX 6800 en stabil driver sürümü hangisi?

Reaksiyon skoru
23
AMD Radeon RX 6800 ekran kartı için Battlefield 6’da en stabil çalışan AMD Software (Adrenalin Edition) sürümü hangisidir? 25.10.1 ve 25.10.2 hata veriyor.

en güncelde stabil sürümü çekmelisin. 25.6.1 sürümündeyim iyi şuan.

AMD Radeon RX 6800 ekran kartı için Battlefield 6’da en stabil çalışan AMD Software (Adrenalin Edition) sürümü hangisidir? 25.10.1 ve 25.10.2 hata veriyor.
25.9.2 stabildi sanırım değilse 25.3.1 en sorunsuzu şu an.

Battlefield 6'yı sorunsuz sıkıntısız oynarken bir anda hiçbir şey değiştirmediğime rağmen, oyunu açıyorum ama yarım pencerede siyah ekran verip direk kapanıyor şuanda. Sebebini bilen var mıdır acaba?

Battlefield 6'yı sorunsuz sıkıntısız oynarken bir anda hiçbir şey değiştirmediğime rağmen, oyunu açıyorum ama yarım pencerede siyah ekran verip direk kapanıyor şuanda. Sebebini bilen var mıdır acaba?
tpm 2.0 ayarını yapmamış olabilrisiinz

en güncelde stabil sürümü çekmelisin. 25.6.1 sürümündeyim iyi şuan.
25.6.1 en stabil surum mu? Birde bu surumu indirirsem battlefield 6 icin en az 25.10.13.1 surumunu mu ne istiyor. Bu sorunu nasil cozebilirim? Ben 25.9.1 surumunde denedim de yine olmamisti. En sonunda bilgisayari sorunlarin baslamadan onceki noktaya sistem geri yukleme yaptim.

tpm anakarttaki güvenlik modülü oluyor hile önlemek için bf6 ve benzer tüm oyunlarda tpm açma zorunlu büyük ihtimal tpm güncellemesini yapmadıgınız için oyun sapıtıyor

anakartınızın son bios güncellemesini yapın eger bitlocker kullanıyorsanız şifrenizi saklayın bitloker kullanmıyorsanız bios update yapın geçin

25.9.2 sürümündeyim iyi şuan.
Bu tarz hatalar cikiyordu dun 2.9.1 deyken sonra sistem geri yukleme yaptim. Bu sorunlari nasil cozebilirim bf6 icin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tpm anakarttaki güvenlik modülü oluyor hile önlemek için bf6 ve benzer tüm oyunlarda tpm açma zorunlu büyük ihtimal tpm güncellemesini yapmadıgınız için oyun sapıtıyor

anakartınızın son bios güncellemesini yapın eger bitlocker kullanıyorsanız şifrenizi saklayın bitloker kullanmıyorsanız bios update yapın geçin
Anakartin biosunuda mi guncellemek gerekiyor bf6 icin?

Ekler

• 1000030679.webp
    1000030679.webp
    130.2 KB · Hit: 10
  • 1000030633.webp
    1000030633.webp
    159.1 KB · Hit: 10
Bu tarz hatalar cikiyordu dun 2.9.1 deyken sonra sistem geri yukleme yaptim. Bu sorunlari nasil cozebilirim bf6 icin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartin biosunuda mi guncellemek gerekiyor bf6 icin?
evet

Bios son sürüme güncellemiştim zaten de bir daha kontrol edeyim.

Geri