supremekalel
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
AMD Radeon RX 6800 ekran kartı için Battlefield 6’da en stabil çalışan AMD Software (Adrenalin Edition) sürümü hangisidir? 25.10.1 ve 25.10.2 hata veriyor.
25.9.2 stabildi sanırım değilse 25.3.1 en sorunsuzu şu an.AMD Radeon RX 6800 ekran kartı için Battlefield 6’da en stabil çalışan AMD Software (Adrenalin Edition) sürümü hangisidir? 25.10.1 ve 25.10.2 hata veriyor.
tpm 2.0 ayarını yapmamış olabilrisiinzBattlefield 6'yı sorunsuz sıkıntısız oynarken bir anda hiçbir şey değiştirmediğime rağmen, oyunu açıyorum ama yarım pencerede siyah ekran verip direk kapanıyor şuanda. Sebebini bilen var mıdır acaba?
O ne oluyodu?tpm 2.0 ayarını yapmamış olabilrisiinz
25.6.1 en stabil surum mu? Birde bu surumu indirirsem battlefield 6 icin en az 25.10.13.1 surumunu mu ne istiyor. Bu sorunu nasil cozebilirim? Ben 25.9.1 surumunde denedim de yine olmamisti. En sonunda bilgisayari sorunlarin baslamadan onceki noktaya sistem geri yukleme yaptim.en güncelde stabil sürümü çekmelisin. 25.6.1 sürümündeyim iyi şuan.
tpm anakarttaki güvenlik modülü oluyor hile önlemek için bf6 ve benzer tüm oyunlarda tpm açma zorunlu büyük ihtimal tpm güncellemesini yapmadıgınız için oyun sapıtıyorO ne oluyodu?
Bu tarz hatalar cikiyordu dun 2.9.1 deyken sonra sistem geri yukleme yaptim. Bu sorunlari nasil cozebilirim bf6 icin?25.9.2 sürümündeyim iyi şuan.
Anakartin biosunuda mi guncellemek gerekiyor bf6 icin?tpm anakarttaki güvenlik modülü oluyor hile önlemek için bf6 ve benzer tüm oyunlarda tpm açma zorunlu büyük ihtimal tpm güncellemesini yapmadıgınız için oyun sapıtıyor
anakartınızın son bios güncellemesini yapın eger bitlocker kullanıyorsanız şifrenizi saklayın bitloker kullanmıyorsanız bios update yapın geçin
evetBu tarz hatalar cikiyordu dun 2.9.1 deyken sonra sistem geri yukleme yaptim. Bu sorunlari nasil cozebilirim bf6 icin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anakartin biosunuda mi guncellemek gerekiyor bf6 icin?
Bios son sürüme güncellemiştim zaten de bir daha kontrol edeyim.tpm anakarttaki güvenlik modülü oluyor hile önlemek için bf6 ve benzer tüm oyunlarda tpm açma zorunlu büyük ihtimal tpm güncellemesini yapmadıgınız için oyun sapıtıyor
anakartınızın son bios güncellemesini yapın eger bitlocker kullanıyorsanız şifrenizi saklayın bitloker kullanmıyorsanız bios update yapın geçin