Arama sonuçları: *

1. HABAR

Boğaziçi Gamejam Başladı

Bitti bu arada, bazı hatalar olsa bile denemek isteyenler için link paylaşayım. https://maqo12.itch.io/no-way-to-good Diğer katılımcıların oyunları: https://itch.io/jam/bogazici-game-jam/entries
  2. HABAR

Boğaziçi Gamejam Başladı

Bir tema belirleniyor ve o temaya uygun oyun yapılıyor. Süre 48 saat. En basit haliyle bu şekilde ifade edebilirim. Tabii belli kuralları var bu söylediklerim haricinde ama, bu kadarı ne olduğunu ifade etmek için yeterli. Evet, oyun yapımcılarının kendilerini geliştirmelerine yönelik. Bu...
  3. HABAR

Boğaziçi Gamejam Başladı

@Contravolta biraz öyle olmuş :)
  4. HABAR

Boğaziçi Gamejam Başladı

Merhaba, bu haber için biraz geciktiğimi belirterek başlayayım. Boğaziçi Gamejam olarak bilinen ve 48 saat sürede belirlenen temaya göre oyun yapma etkinliği başladı. Etkinlik Boğaziçi Bilişim Kulübü (COMPEC) tarafından düzenleniyor. Yarışmanın teması "İyi olan kaybetsin" şeklinde açıklandı...
  5. HABAR

MSİ'ın 650-750W PSU'ları Satışta!

İç yapısı, zaman ayarlı: CWT üretimi bir ünite olacak, topolojilerden ve fan tipinden haberdarız şimdilik, sentetik testleri de ilerleyen günlerde göreceğiz. Core Reactor yurtdışında pahalıya gelmesine rağmen ülkemizde uygun fiyata satılıyor, o ürüne şu anda üst seviyede bütçeyi de göz önünde...
  6. HABAR

RTX 3080 Ti, RTX 3070 16 GB, RTX 3060 ve RTX 3050 doğrulandı

Oyun için 3090 alan yoktur herhalde de, onu da yapanın parası net çöpe gidecek. RTX3080'in 50-100 dolar üstüne 3080Ti çıkaracaklar, ohh, mis.
  7. HABAR

Technopat ekran kartının belleğine Crysis yükledi

Yazmışlar mıydı? 1603042749 Bilmiyorum, ben yazmadım. :)
  8. HABAR

Technopat ekran kartının belleğine Crysis yükledi

https://www.technopat.net/2020/10/18/gpu-ram-drive-ile-ekran-kartini-ssd-gibi-kullanma/ Zaten yazıda yapılan bir şey olduğundan bahsedilmiş. RAM'e işlettim sistemi kurmak isteyenler distrowatch üzerinden destekli dağıtımlara bakabilirler.
  9. HABAR

Nvidia, GeForce RTX 3070’in Performans Sonuçlarını Yayınladı!

ROG Strix gibi modeller o fiyatlara çıkar bence. Bakalım, o zamana dolar 10 lira mı olacak 11 lira mı.
  10. HABAR

Nvidia, GeForce RTX 3070’in Performans Sonuçlarını Yayınladı!

Bakalım bizim ülkemizde kaç bin liralara satılacak? 7000 ile başlıyorum.
  11. HABAR

Ryzen mini pc çıkmış

NUC alternatifi olamasa da güzel ürün, fonlanması bitti mi acaba? Takip edememiştim sonradan. ASRock Deskmini bunun kadar küçük olmasa da onu tercih ederdim açıkçası.
  12. HABAR

GALAX Yetmedi Anakart bile üretiyor !

Computex'te tanıtılmıştı değil mi? Videoyu izlemiştim önceden ama. Aynen haklısınız, Palit Dual modellerinde biraz daha sıcak çalışıyor genelde.
  13. HABAR

Tüm forumdaşlarıma sesleniyorum: GALAX, ASRock ve Palit; dandik değildir! Inno3D'den bu kadar emin olamam ama:D
  14. HABAR

Türkiye'ye gelecek miymiş? Getirise Akortek getirir anca :( 1591562107 2070Super ve 2080 super in WTF Editionları var, fiyatları da uygun RGB'li bir kart için. Sıcaklıkları da Gaming X Trio'dan iyi durumda.
  15. HABAR

Ayıp oldu ama, koskoca SilentX bunu bilmiyor mu :D Galax'ın amiral gemisi ekran kartlarından, RGB'sine vuruldum kendilerinin :D 1591561977 Work The Frames Edition.
  16. HABAR

WTF Edition öneriyorum kaç gündür forumda, o da ASRock gibi iyi işler çıkarıyor. :)
  17. HABAR

Ryzen 5 4600H ve Ryzen 7 4800H İşlemcili MSI Bravo Serisi Laptopların Fiyatları Belli Oldu

O değil de Webtekno ile zamanlamam mükemmel :D Bugün öğlen okumuştum haberi Notebookcheck'ten :D Zaten 10000 olacak, ne bekliyorsunuz? Maalesef ülkemizde durum böyle.
  18. HABAR

Ryzen 5 4600H ve Ryzen 7 4800H İşlemcili MSI Bravo Serisi Laptopların Fiyatları Belli Oldu

Geçtiğimiz sene çıkan MSI'ın Alpha model laptopları, anlaşılan o ki yerini "Bravo" serisine bırakıyor. Bravo serisinden laptopların incelemelerini YouTube'da görmüştük. (Kaynak: Techtesters) Mesela bu inceleme, bize bu laptopların yakında piyasaya sürüleceğinin sinyallerini veriyordu. Şimdi ise...
  19. HABAR

MSI'ın Z490 Serisi Anakartlarının Fiyatları Belli Oldu

Hepinize merhabalar. Twitter'da @momomo_us adındaki kullanıcı, Z490 anakartların fiyatlarını ortaya çıkardı. MSI'ın LGA 1200 soket yapılı olan Comet Lake-S işlemciler için kullanılacak Z490 çipsetli anakartlarının fiyatları belli oldu. En tepe noktada tahmin ettiğimiz gibi GODLIKE serisi...
  20. HABAR

Gigabyte P650B Güç Kaynağı İncelemesi

Hocam inceleme için teşekkürler, mümkünse kasanın içindeyken fotoğraf koyabilir misiniz?
Top Bottom