softwaredevelopers
80+ Bronze
Aman tanrım!Crystaldiskmark yapsaydılar da nasıl? Bir performans verdiğini ne kadar hızlara çıktığını görseydik keşke.
Aman tanrım!Crystaldiskmark yapsaydılar da nasıl? Bir performans verdiğini ne kadar hızlara çıktığını görseydik keşke.
Ets 2rx580 8gb'a ne yüklenir?(!)
Hayır şunu merak ettim teorik bilgi dışında A320 anakarta hız aşırtma videosu yokken A320 ile hız aşırtma yaptığımda bu arkadaşların kitlesi alakasız şekilde "çalıntı içerik çalıntı" içerik diye saçma sapan yorumlar yazmışlardı buna da yazmışlar mıZaten yazıda yapılan bir şey olduğundan bahsedilmiş. RAM'e işlettim sistemi kurmak isteyenler distrowatch üzerinden destekli dağıtımlara bakabilirler.GPU RAM Drive ile Ekran Kartını SSD Gibi Kullanma
GPU RAM Drive adlı araç ile RTX 3090 ekran kartının 24 GB belleÄinin bir kısmını SSD olarak kullanıp içine Crysis yükledik. GeçtiÄimiz günlerde ortayawww.technopat.net
Yazmışlar mıydı?Hayır şunu merak ettim teorik bilgi dışında A320 anakarta hız aşırtma videosu yokken A320 ile hız aşırtma yaptığımda bu arkadaşların kitlesi alakasız şekilde "çalıntı içerik çalıntı" içerik diye saçma sapan yorumlar yazmışlardı buna da yazmışlar mı