Arama sonuçları: *

1. Hudzell

🔴ASUS Kablosuz Ekran Kartı Üretti

Kartlara destek takmak iyice şart oldu desene.
  2. Hudzell

Recep Baltaş yüzünden Technopat sponsorluk kaybetti!

Benim sponsorluğum yok ben Baltaş'ın dediklerine hak veriyorum. Türkistan hakkındaki açıklamaları hariç yanlışı yok.
  3. Hudzell

Windows oyunları artık Android'de!

Kanzi baya emek verilmiş konuya. Bu arada Google'ın kendi orjinal emulatorü var android uygulamalar için onu kullanıyoruz vesselam.
  4. Hudzell

Sapphire, RX 6500XT Pulse 8GB Ekran Kartını Doğruladı!

Şakamatikler ya.
  5. Hudzell

Yeni Nesil Seyir Füzesi "ÇAKIR"

Allah bu tür yeniliklerini devamını nasip etsin. Gururlandım.
  6. Hudzell

Gaming.Gen.Tr Mağazında Hırsızlık Olayı Yaşandı! - Geçmiş Olsun

Bu kartların kendilerine özel numaraları olmuyor mu ? Elbet birinden birini test ederler. Belki numaradan konum bulma gibi sistem falan vardır. Yani elbet vardır ya ?
  7. Hudzell

Apple, lansmanında Türkçe Rock şarkısı çaldı

Ben ilk görünce baya şaşırdım aynı sıfır bir sahnesi gibi olmuş yürüyüşü ile falan :D siz ne düşünüyorsunuz ? 22:36'dan oynatın zaman ayarlı.
  8. Hudzell

NFT HAKKINDA BİLGİ LAZIM

Tasarımcılık üzerine bilgim var ancak ciddi bir şekilde uzun bir süre uğraşıp yaptığım bir şey olmadı. Bu konuda para tam olarak nereye harcanıyor anlayamadım, tasarımın öne çıkmasını falan mı sağlıyor ?
  9. Hudzell

NFT HAKKINDA BİLGİ LAZIM

Tasarım yapıp satılmıyor mu ? Tam olarak neye yatırım yapılıyor ?
  10. Hudzell

429 TL - FuryLevel Rampage FURY Z Mouse (Fiyat + Özellik + Kutu görseli eklendi!)

Tasarım olarak güzel umarım daha ucuza çıkar duruma göre alabilirim.
  11. Hudzell

AMD RDNA 3 Mimarisi ve Radeon RX 7900 XT Detayları Sızdı

Nvidia her türlü bunu geçer moruq :kekw: komik numara o.O2
  12. Hudzell

OnePlus Nord2 5G Tanıtıldı

Moruk şayomiden şaşmayın (!) şaka bir yana özellikleri gayet iyi özellikle de 90 hz olması güzel bir artı olmuş.
  13. Hudzell

GX, Oyuncular için tasarlanmış tarayıcı nedir?

Burada abilik taslamanin lüzumu yok. Belki de gerçekten dediğin gibi büyüksündür (ya da değilsindir) amenna, Ama unutma ki bu forumda ki yaşça küçük olan bir çok çocuk zeka ve bilgi konusunda büyüklerden epeyce önde :) hani bil istedim. İstersen Instagram'dan ekliyim seni hem bi abi...
  14. Hudzell

Aslında direkt yaş konusuna girmen senin yaşını ortaya koyuyor da neyse üslup olarak yanlış bir şey yaptığımı sanmıyorum ne dediysem yine derim lafımın arkasındayım. Yine de kudurmak sana yakışır bir davranış değil. Mesajlarımı da görme imkanın var buyur git 3-bin mesajın hepsini tek tek incele...
  15. Hudzell

Konuyla alakasız mesajlar uyarı sebebi olmadı en azından ben şu ana kadar sayısız kişi raporladım ve gördüm bir şey olmadı. He ona dayanarak mı yazıyorum tabii ki de hayır. Konu sahibi konuyu taşımak isterse yükseltebilr senin yardımına ihtiyacı yok uyarı aldıracak yorumlar arayışında da değilim...
  16. Hudzell

konu açılalı biraz olmuş sanki he ?
  17. Hudzell

uyarı yakındır geçmiş olsun
  18. Hudzell

Discord çok gazlısın bebeğim | Microsoft ❌ Discord

başlığı görünce daha başka şeyler anladım :oops:
Top Bottom