Neler Yeni

GX, Oyuncular için tasarlanmış tarayıcı nedir?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Cengiz Han
konu açılalı biraz olmuş sanki he ?
Alıntıyı görüntüle
1 senelik rehber konusu ne olmuş? Son zamanlarda sık kullandığım için belki birisinin işine yarar diye yukarı taşıdım konuyu.

Senin şuan yaptığın konuyla alakasız yorumuna ne demeli :D uyarı aldıracak yorumlar arıyorsan argo, küfür kullanan yeni konu ve mesajlara git hadi belki amacına ulaşırsın.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
1 senelik rehber konusu ne olmuş? Son zamanlarda sık kullandığım için belki birisinin işine yarar diye yukarı taşıdım konuyu.

Senin şuan yaptığın konuyla alakasız yorumuna ne demeli :D uyarı aldıracak yorumlar arıyorsan argo, küfür kullanan yeni konu ve mesajlara git hadi belki amacına ulaşırsın.
Konuyla alakasız mesajlar uyarı sebebi olmadı en azından ben şu ana kadar sayısız kişi raporladım ve gördüm bir şey olmadı. He ona dayanarak mı yazıyorum tabii ki de hayır.
Konu sahibi konuyu taşımak isterse yükseltebilr senin yardımına ihtiyacı yok uyarı aldıracak yorumlar arayışında da değilim önüme çıktın söyledim kasma.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Cengiz Han
Konuyla alakasız mesajlar uyarı sebebi olmadı en azından ben şu ana kadar sayısız kişi raporladım ve gördüm bir şey olmadı. He ona dayanarak mı yazıyorum tabii ki de hayır.
Konu sahibi konuyu taşımak isterse yükseltebilr senin yardımına ihtiyacı yok uyarı aldıracak yorumlar arayışında da değilim önüme çıktın söyledim kasma.
Yahu sen kasma o zaman raporla geç. Belliki küçüksün gece gece uğraşmayacağım senle. Üsluba bak :D konu sahibi yükseltirmişte isterse. Kafaya bak mis. 3 bin mesajın yarısı Allah bilir böyle mesajlarla doludur. Git o kadar yanıtlanmamış konu var belki cevaplar da en iyi cevabı alırsın. Hadi yallah işine gece gece .

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Haziran 2019 yılında çıkarılmış olan OperaGX, tarayıcıyı bilenimiz kadar bilmeyenler de var.
Çoğumuz ne kadar da Chrome'a alışmış olsak ta orta düzey pc kullanan arkadaşlarımızın işine yarayacak, kullanışlı ve soft bir teması bulunmakta.
Nedir bu OperaGX, lafı uzatmadan kısaca özelliklerine hep beraber göz atalım.

Ram, Cpu Sınırlama
En önemli özelliklerinden diyebileceğimiz Ram ve Cpu kullanımını bilgisayarınızın özelliklerine dilediğiniz gibi sınırlandırabilir ve oyun oynarken, render yaparken tarayıcınız da kasma, donma olmadan gezinebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Network Limiter
Tarayıcınız'da ağ kullanımı limitlerini siz belirleyin. Network Limiter sayesinde tarayıcınızın indirme ve yükleme internet hız boyutunu siz belirleyin.
Alıntıyı görüntüle

GX Color Cfg
Tarayıcınızı kendiniz renklendirmeye ne dersiniz ? Opera, tasarım'da bir çok genişliği kullanıcılarına açık olarak paylaşmakta. Tarayıcı RGB olarak bir çok renk desteği sağlamakta.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

VPN, ADS Engelleme.
Güvenilir ve ücretsiz reklam engelleme, vpn, izleyici engelleme. Günümüz de çoğu reklam engelleyici programlar ücretli olarak yada bilgisayar üzerinde çeşitli izinler isteyerek eklenebilmekte GX, tarayıcı bu ve bunun gibi hizmetleri ücretsiz olarak sizlere sunuyor.
Alıntıyı görüntüle

Sade, kullanışlı tasarım.
Tasarım, ulaşım konusunda bize soft ve kullanışlı bir arayüz sağlıyor !
Alıntıyı görüntüle

GX Corner
GX Corner, oyuncular için tasarlanmış bir ana panel bu sayfaya ulaşmak bir tık uzağınız'da sizler için burada neler yer alıyor? Oyun çıkış tarihleri, ücretsiz yayınlanan oyunlar, oyun güncelleme notları, oyunlar ile ilgili eleştiriler, popüler oyunların indirimde olduğu güvenilir siteler yer almaktadır.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Opera GX, her geçen gün daha da kullanışlı bir hal alıyor ve geliştirilmiş olan her eklenti için eleştiriye açık bir tarayıcı tüm eklentilerinin yanında geri bildirim butonu bulunmaktadır bu kısımda olumlu/olumsuz eleştirileri kabul etmekteler ve güncellenmektedir.

vpn si de var efsane valla

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Cengiz Han

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Yahu sen kasma o zaman raporla geç. Belliki küçüksün gece gece uğraşmayacağım senle. Üsluba bak :D konu sahibi yükseltirmişte isterse. Kafaya bak mis. 3 bin mesajın yarısı Allah bilir böyle mesajlarla doludur. Git o kadar yanıtlanmamış konu var belki cevaplar da en iyi cevabı alırsın. Hadi yallah işine gece gece .
Aslında direkt yaş konusuna girmen senin yaşını ortaya koyuyor da neyse üslup olarak yanlış bir şey yaptığımı sanmıyorum ne dediysem yine derim lafımın arkasındayım.
Yine de kudurmak sana yakışır bir davranış değil.
Mesajlarımı da görme imkanın var buyur git 3-bin mesajın hepsini tek tek incele, konu dağılmasın diye daha uzatmıyorum bir derdin olursa özelden ya da durumdan ulaşırsan sevinirim.

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,032
İsim
Safa Uyğun

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Cengiz Han
Aslında direkt yaş konusuna girmen senin yaşını ortaya koyuyor da neyse üslup olarak yanlış bir şey yaptığımı sanmıyorum ne dediysem yine derim lafımın arkasındayım.
Yine de kudurmak sana yakışır bir davranış değil.
Mesajlarımı da görme imkanın var buyur git 3-bin mesajın hepsini tek tek incele, konu dağılmasın diye daha uzatmıyorum bir derdin olursa özelden ya da durumdan ulaşırsan sevinirim.
Bak bak konuşmalara aslanım benim bee. Arkadaşlarını da toplamışsın bakıyorum. Profilini inceledim 5 satırlık random atan adamsın pek bir şey beklemiyorum senden. Yaşın daha küçük olduğu için pek aldırış etmiyorum. Kudurmak değil bu. Sindiremediğim bir şey yok. Biraz olgun olmalısın. Gece gece milletin yorumuna "uyarı alıyorsun geçmiş olsun" diye çocukca mesaj yazacağına raporla geç. Bu yüzden olgun ol diyorum. Hadi bu da sana son mesajım.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Bak bak konuşmalara aslanım benim bee. Arkadaşlarını da toplamışsın bakıyorum. Profilini inceledim 5 satırlık random atan adamsın pek bir şey beklemiyorum senden. Yaşın daha küçük olduğu için pek aldırış etmiyorum. Kudurmak değil bu. Sindiremediğim bir şey yok. Biraz olgun olmalısın. Gece gece milletin yorumuna "uyarı alıyorsun geçmiş olsun" diye çocukca mesaj yazacağına raporla geç. Bu yüzden olgun ol diyorum. Hadi bu da sana son mesajım.
Burada abilik taslamanin lüzumu yok. Belki de gerçekten dediğin gibi büyüksündür (ya da değilsindir) amenna,

Ama unutma ki bu forumda ki yaşça küçük olan bir çok çocuk zeka ve bilgi konusunda büyüklerden epeyce önde :) hani bil istedim.

İstersen Instagram'dan ekliyim seni hem bi abi tanıdığımız olur ne dersin ?

Top Bottom