Arama sonuçları: *

1. PANTÜRK

🔥🔥🔥NVİDİA 5000 SERİSİ TANITILDI ve FİYATLARI BELLİ OLDU!🔥🔥🔥

1050 ti neyinize yetmiyor hayinler
  2. PANTÜRK

İntel ARC B580 Ortaya Çıktı !

evet çöp kart inşallah kimse almaz
  3. PANTÜRK

ddr4 de f/p hazır sistemde 18-19 bin olur. yakın zamanda.
  4. PANTÜRK

ben intelin çıkardığı siyah mat çıkış kartını çok beğendim görsel olarak. Almadım daha hazır sistem olarak hakkını verecek bir fiyatlandırma ile alacağım.
  5. PANTÜRK

bu 2k, 1080p kısmında optimizasyon sıkıntısı var çözerler yakında. arc 750 de geliştirdiklerine şahit olduk.
  6. PANTÜRK

ben şuanda bileşen olarak tek olarak ekran kartı almazdım. Hazır sistemler daha uyguna geliyor. B580 in yavaş yavaş 9 bin bandına düşeceğini düşünüyorum. İllaki alacak olsam rx 7700 xt veya rx 7800 xt alırdım ama şuanda tekli olarak fiyat avantajları yok. Zor bir zamanda tekli ürün arıyorsun...
  7. PANTÜRK

1-2 aya gelir diye düşünüyorum. Bilgim yok.
  8. PANTÜRK

İNTEL ARC B580 RAKİPLERİ VE MUADİLLERİ KARŞILAŞTIRMASI (TechPowerUp)

12 GB VRAM YAPISI İLE NET OLARAK 4060 8GB MODELİNİ GERİDE BIRAKIYOR. 6700 XT MODELİ İLE MUADİL OLABİLECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİM HALA AYNI DÜŞÜNCEDEYİM.
  9. PANTÜRK

SAF GÜÇ ORANLARI VE BAŞLANGIÇ FİYATI
  10. PANTÜRK

Ürün sadece belli başlı kişilere gönderilmiş 1 hafta sonra test ve tanıtım ambargosu kaldırılmış olacak ve ilgili videolar piyasaya düşecek. Şuanda kullanıcıların test verisi yok. 1 hafta sonra göreceğiz.
  11. PANTÜRK

ASROCK B580 KUTU AÇILIMI 4060ti gücünde olacağını düşünüyorum. 12 GB ram ve fiyatı sebebiyle alma sebebi olacaktır.
  12. PANTÜRK

Sıcaklıkları ve stabilitesi iyi olursa alınır. Ya adam gibi kart çıkartırlar ya da ince h3sapda colorful frisby ile satılmamaya mahkumlar.
  13. PANTÜRK

ilk olarak sıcaklık mevzusunu çözmeleri gerekiyor.
Top Bottom