İntel ARC B580 Ortaya Çıktı !

Mali kriz içerisindeki İntel`in ekran kartı pazarından çekilmesi beklenirken ARC B580 Ekran Kartı yanlışlıkla sızdı !
Asrock ortaklığında yapılan GPU Amazon`da yanlışlıkla listelendi !
Sızıntılara göre kart 12 GB GDDR6 bellekler ile gelecek ve bant genişliği 192 Bit olacak !

Kaynak : Pc Hocası

Alıntıyı görüntüle
Alacağım ama para yok. RX6600 ile devamke. :kedi:

Sıcaklıkları ve stabilitesi iyi olursa alınır. Ya adam gibi kart çıkartırlar ya da ince h3sapda colorful frisby ile satılmamaya mahkumlar.

İntel fazla geç girdi ekran kartı piyasasına.
Aslında geç girmedi. Yıllar sonra tekrar döndü ama geç sayılabilir.
intel_i740_nude.jpg

images (3) (21).jpeg

ASROCK B580 KUTU AÇILIMI

4060ti gücünde olacağını düşünüyorum. 12 GB ram ve fiyatı sebebiyle alma sebebi olacaktır.

ASROCK B580 KUTU AÇILIMI

4060ti gücünde olacağını düşünüyorum. 12 GB ram ve fiyatı sebebiyle alma sebebi olacaktır.
TR de yok demi şuan , keşke test videosuda atsaymış eleman atar yakında yani zahmet olur :)

TR de yok demi şuan , keşke test videosuda atsaymış eleman atar yakında yani zahmet olur :)
Ürün sadece belli başlı kişilere gönderilmiş 1 hafta sonra test ve tanıtım ambargosu kaldırılmış olacak ve ilgili videolar piyasaya düşecek. Şuanda kullanıcıların test verisi yok. 1 hafta sonra göreceğiz.

Çıksa nolacak özellik olarak arc a770 ve 750 den kötü görünüyor...

Ucuz olursa RTX 4060 niyetine alınır. Başka da umudum yok bu karttan.

Bende alicam arc 750 var ısınma harici bir problem yok oda 70 dereceyi geçmiyor yaz kış bende onu anlamıyorum yazın aynı kışında aynı nasıl oluyor anlamak zor

4060 ayarı olacak demişler. Yalnız vram konusunda daha iyi ama 1080p kartı olacaksa vramin çok da bi önemi kalmıyor.

4060 ayarı olacak demişler. Yalnız vram konusunda daha iyi ama 1080p kartı olacaksa vramin çok da bi önemi kalmıyor.
VRAM 1080p için de önemli. Bak 4060 hata verip oyunu bile açamıyor. 3060'ın daha iyi olduğunu söylüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,061
Üyeler
184,881
Son üye
tvcuneyt
Geri