Arama sonuçları: *

1. PaLaaX

Yeni Togg Modeli T10F Tanıtıldı!

Çinlilerle rekabet etmesi lazım.
  2. PaLaaX

Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Friendly Fire.
  3. PaLaaX

Starlink Türkiye'ye geliyor!

Dostum Tüm coğrafyaya hakim olmak farklı şeyler... Derin konular, gördükten sonra sil :D
  4. PaLaaX

Her şey Amerikan güvenliği için.
  5. PaLaaX

Üstad sığ düşünüyorsunuz :) Starlink kontrolünü pentagona devretmiş zaten :D Askeri olarak sivil olarak lojistik olarak ve teknoloji olarak her şeyimiz ifşa olacak. Orman yangınlarına bile şüpheyle bakmaya başlayacağız. Üstelik 5G gibi zararları çok açık şekilde görülen şu dönemde. Sözde kıyamet...
  6. PaLaaX

Dostlarım kimse size daha pahalıya internet satmak için uzaya 42 bin uydu göndermez :D Üstelik bu kadar gelişmiş lazer teknolojileri varken... 1695311778 tabii ki biliyorum :D Fakat sanal ile reel çok farklı şeyler.
  7. PaLaaX

Onayladığına göre o zaman hepimize geçmiş olsun :D
  8. PaLaaX

Hükümet bizi düşünüyorsa reddeder ! Cevabı biliyorsunuz... Yeni dünya düzeni adım adım geliyor.
  9. PaLaaX

Xiaomi Mi Band 7 Duyuruldu

Aynısının tıpkısı :)
  10. PaLaaX

SE 2022 Fiyatı Belli Oldu! 10.999₺

Yine iphone 8 i kakalayacaklar.
  11. PaLaaX

Rockstar Games Açıkladı, GTA 6 Geliyor!

Zaten alamicam ki neden seviniyorum ?
  12. PaLaaX

Dünya'nın Sonu Geliyor!

E Biz yıllardır uyarıyoruz bunla ilgili şaşırmadım :D
  13. PaLaaX

Zaman Makinesi İcat Edilebilir!

Acaba Neden kuranda bahsedilmedi. belkide bahsedildi ? solucan deliklerine inanırım ve baya komplo duydum. kara deliklerde aynı şekilde. 1625921281 https://www.aklingolgesi.com/kuranda-zamanda-yolculuk-mumkun-mu/
  14. PaLaaX

İNTERNET EXPLORER, Bir devir sona erdi...

Yavaşta olsa yavaşlığının nedeninin virüs taradığından olması ve o kadar beddua yiyen explorer adamlığı... SERİ F Beyler...
  15. PaLaaX

RTX 3060'ın Mining Kısıtlamasının Kaldırıldığı İddiası!

Zaten alamazdık ki HD 6570 ile Dewamke
  16. PaLaaX

HP, HyperX'i satın aldı!

Ucuza almışlar yav
  17. PaLaaX

AHBAR'UL CANER HABER KUŞAĞI #1

Siyaset önemli, eskiden ilgilenmiyor ve etkilenmiyorduk. Şimdi ne kadar kaçarsak kaçalım, bizi içine çekiyor...
  18. PaLaaX

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk mühendislerin ürettiği sürücüsüz otobüsü test etti.

Feministlerde bir hikaye çıkarmıştı herkes doğru sanıyordu, hani kız bozuk diye dövüp sokağa atmışlar sözde hikaye bulunuyor asıl önemlisi ders çıkarmak tabii.
  19. PaLaaX

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk mühendislerin ürettiği sürücüsüz otobüsü test etti.

Reis yapıyor eğer batı rahatsız oluyorsa doğru yoldayız demektir ama tabiiki bunun bir yaptırımı var ekonomiyle indirmeye çalışıyorlar tayyibi.
Top Bottom