Sekibayashi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
bilinmiyormuydu zatenOnayladığına göre o zaman hepimize geçmiş olsun
Yediğiniz her halt artık bilinecek...
bilinmiyormuydu zatenOnayladığına göre o zaman hepimize geçmiş olsun
aynen öyle sanki bilmiyordular da şimdi bilceklerbilinmiyormuydu zaten
Sen galiba kendini güvende güvende sanıyorsun. Karşına 14 yaşında panelci velet çıkmamış galiba LSLSSLSKDLDLLDOnayladığına göre o zaman hepimize geçmiş olsun
tabii ki biliyorumya kanka insta whatsapp kullanmıyor musun twitter falan ? google klavye bile senin ne yazdığını hükümetlere satıyor siz deli misiniz o çok güvendiğiniz google bile satıyor her veriyi
bir bana çıkmadı galibaSen galiba kendini güvende güvende sanıyorsun. Karşına 14 yaşında panelci velet çıkmamış galiba LSLSSLSKDLDLLD
kral +18 içerikli video izlediğimizi tüm devletler biliyor sıkıntı yokDostlarım kimse size daha pahalıya internet satmak için uzaya 42 bin uydu göndermez
Üstelik bu kadar gelişmiş lazer teknolojileri varken...
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabii ki biliyorum
Fakat sanal ile reel çok farklı şeyler.
Üstad sığ düşünüyorsunuzbir bana çıkmadı galiba
kral +18 içerikli video izlediğimizi tüm devletler biliyor sıkıntı yok
yasalar mı çok geri başımızdakiler mi çok geride kaldı anlamıyorum.bir bana çıkmadı galiba
kral +18 içerikli video izlediğimizi tüm devletler biliyor sıkıntı yok
Üstad sığ düşünüyorsunuz
Starlink kontrolünü pentagona devretmiş zaten
Askeri olarak sivil olarak lojistik olarak ve teknoloji olarak her şeyimiz ifşa olacak.
Orman yangınlarına bile şüpheyle bakmaya başlayacağız.
Üstelik 5G gibi zararları çok açık şekilde görülen şu dönemde.
Sözde kıyamet senaryosunun projektörleri olacak bunlar
Hele şu dönemde iklim krizi diye milleti keklemeye başladılar 2030 diye bir reset hedefi koymuş adamlar.
Komplo değil de sorgulamak diyelim.
Kafaya folyoları sarmaya başlayın
kanka yalnız amerikanın türkiyede bir sürü askeri üssü var zatenHer şey Amerikan güvenliği için.
Dostum Tüm coğrafyaya hakim olmak farklı şeyler...kanka yalnız amerikanın türkiyede bir sürü askeri üssü var zaten
Alıntıyı görüntüle