Arama sonuçları: *

1. PhanTomX

Ryzen 4000 Serisi Laptoplarda!

2060 lı model ne kadar? 1590277839 burdan bakabilirsin çok bi testi yok ama performans açısından gayet başarılı
  2. PhanTomX

2023 Yılına Kadar Her Eve En Az 100 Mbit İnternet Desteği !

aslında bı kaç yıl içinde olabilecek bişey bize 3 ay önce fiber alt yapı geldi bi çok mahalleye de gerekli çalışmalar hızlı şekilde yapılır ise sorun olmaz belki 2023 e kalmaz
  3. PhanTomX

AMD Ryzen 3100 ve 3300x Fiyatları belli oldu!

en yakın rakibi 3500x
  4. PhanTomX

belli olmaz burası Türkiye :D
  5. PhanTomX

Komachi Ensaka tarafından yapılan fiyatlandırmaya göre, Ryzen 3100 ve 3300X fiyatı resmiyet kazanmış oldu. Ryzen 3 3300X 120 dolar ve Ryzen 3 3100 104 dolara satışa çıkacak. Ancak bu fiyatların tray veya kutulu işlemciler için olup olmadığı belirtilmemiş. Ayrıca vergilendirme için de herhangi...
  6. PhanTomX

Bir Sonraki Bilgisayarınız Bir Bilgisayar Olmayabilir!

zaten alamayacağım için umrumda değil pc olup olmadığı ama güzelmiş :D
  7. PhanTomX

Ryzen 5 4600H ve Ryzen 7 4800H İşlemcili MSI Bravo Serisi Laptopların Fiyatları Belli Oldu

1k$+Türkiye = 2k$ keşke böyle olmasaydı :(
  8. PhanTomX

İphone SE 2020'den Kullanıcıları Üzecek Haber Kutusundan O Aranan Ürün ÇIKMADI!

bu telefon bana göre tamamen saçmalık bildiğin para tuzağı ama alıcısı vardır mutlaka küçük ekran sevenler alıcaktir
  9. PhanTomX

Sony, Mayıs Ayında PlayStation 5'i TANITABİLİR!

%50 vergi geldi daha fazla kazık yediğimize göre artık konsol alabiliriz
  10. PhanTomX

Çinli Şirket Zhaoxin'in KX-U6780A İşlemcisi ile Uygulama ve Oyun Testlerini Gerçekleştirdi?

galiba bı işlemci vardı yanlış ta hatırlıyor olabilirim işletim sistemi de olabilir ancak böyle bir proje vardı sanırım
  11. PhanTomX

Çinli Şirket Zhaoxin'in KX-U6780A İşlemcisi ile Uygulama ve Oyun Testlerini Gerçekleştirdi?

aynen çünkü intel AMD çok güçlü rakip piyasayı tamamen domine etmiş durumdalar arkasında güçlü bir finansman ve politik güç gerek
  12. PhanTomX

bu firma bildiğim kadari ile orduya işlemci veriyor seri üretim ile o kadar olacağını düşünmüyorum ve devlet destekli olur muhtemelen
  13. PhanTomX

:D kaç milyon nüfus var sonuçta pire gibiler yeminle boş durmuyolar
  14. PhanTomX

uygun fiyatlı olur ise çok uygun fiyatlara idarelik sistemler daha iyi fiyatlara alınabilir 1587238916 Çinli bi kere abi :D
  15. PhanTomX

AMD Ryzen 4000 Serisi CPU'lar B450 Yonga Seti ile Uyumlu Olabilir?

amd bunu destekliyor ise muhtemelen yapicaklardir
  16. PhanTomX

AMD Ryzen 4000 Serisi CPU'lar B450 Yonga Seti ile Uyumlu Olabilir?

olabilir değil sanırım resmi açıklama geldi am4 soketler de kullanıla bilecek zaten 2020 yılına kadar kullanılacaktı ekim ayı gibi bekliyorum ben Ağustos ekim arası
  17. PhanTomX

5G HAYATIMIZI NASIL DEĞİŞTİRECEK?

kanser yapıyor kanser uzak durun Kappa 😬
  18. PhanTomX

Samsung S20 Ultra'da sorunlar büyüyor!

Samsung hâlâ exynos kullanmaya çalışıyor aynı fiyata sattığı snapdragon modelleri daha performanslı Türkiye gibi Ülker'e exynos versiyonu satıyor kendi leride milli imkan kapsamında exynos kullanıyor lar ama kendileride memnun değil sp olan modellerin daha iyi fotoğraf çektiğini söyleyenler bile var
Top Bottom