Neler Yeni

Sony, Mayıs Ayında PlayStation 5'i TANITABİLİR!

FatihSn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
FATİH SUNA
Geçtiğimiz aylarda teknik özellikleri tanıtılan Playstation 5 'in bugün atılan bir iddia ile mayıs ayında tanıtılabileceği söyleniyor.Japon şirket beklenin aksine sonbaharda değil mayıs ayında yeni nesil konsolu tanıtabilir.Microsoft'un yeni konsolu xbox series x mayıs ayında tanıtmak niyetinde beklide sony microsoft'un bu hamlesine cevap vermek istiyor .Playstation 5 'in ilk etapta 5 ila 6 milyon adet üretileceği açıklanmıştı. Sony mayıs ayında konsolu tanıtıp, sonbaharda üretimi arttırabilir.Yeni oyun konsolu için düşünülen fiyatın 499 dolar ila 549 dolar arasında olacağı iddialar arasında.Dün, konsollara %50 ek vergi geleceği belirtilmişti,bununlar beraber konsolun mayıs ayında tanıtılsa bile ülkemizde 6000-8000 TL arası bir fiyatla gelme ihtimali oldukça yüksek..

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Konsol en iyi şekilde 7000₺ olacaktır. Oyunlar da 500₺. XBOX'ın konsollarının daha ucuza olacağını düşünüyorum, game pass de var. Hele Xbox One X desteklenmeye devam ederse bence bu neslin kazananı Xbox olacak Türkiye'de. Gamepad in daha iyi ele oturması da çok iyi Xbox ın.

Yani tanıdığım PS kullanan arkadaşlarım bile yeni konsola gram sevinmiyor :/.

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
%50 vergi geldi daha fazla kazık yediğimize göre artık konsol alabiliriz

FatihSn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
FATİH SUNA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konsol en iyi şekilde 7000₺ olacaktır. Oyunlar da 500₺. XBOX'ın konsollarının daha ucuza olacağını düşünüyorum, game pass de var. Hele Xbox One X desteklenmeye devam ederse bence bu neslin kazananı Xbox olacak Türkiye'de. Gamepad in daha iyi ele oturması da çok iyi Xbox ın.

Yani tanıdığım PS kullanan arkadaşlarım bile yeni konsola gram sevinmiyor :/.
ps5 dolar kurundan dolayı zaten yüksek gelecekti belkide micrsofot türkiye için bir kampnaya vs yaparsa dediğin gibi yeni nesil xboxa geçer

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
PS4 pro bile en ucuz 5000 olmuş bunu 10k ya alırız artık

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
ps5 dolar kurundan dolayı zaten yüksek gelecekti belkide micrsofot türkiye için bir kampnaya vs yaparsa dediğin gibi yeni nesil xboxa geçer
Açıkçası Microsoft un Türkiye'ye özel kampanya yapacağını zannetmiyorum (ama aslında Xbox one X PS 4 Pro ya göre özellikle Türkiye'de gayet ucuza oldu diye hatırlıyorum, gamepass de sudan ucuz özellikle ilk aylarında.) ama gamepass in ucuza oyun sunması ve hiç olmazsa yeni nesil konsollar göre daha ucuz ama yine de gayet güçlü bir konsol olan Xbox One X e destek sunarsalar ki sunacak gibi duruyorlar, bu nesil Xbox kazanabilir Türkiye'de. Xbox ın kazanması hem rekabeti arttırır hem de fanboyları azaltacağı için açıkçası gayet iyi olur bence.

FatihSn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
FATİH SUNA
Açıkçası Microsoft un Türkiye'ye özel kampanya yapacağını zannetmiyorum (ama aslında Xbox one X PS 4 Pro ya göre özellikle Türkiye'de gayet ucuza oldu diye hatırlıyorum, gamepass de sudan ucuz özellikle ilk aylarında.) ama gamepass in ucuza oyun sunması ve hiç olmazsa yeni nesil konsollar göre daha ucuz ama yine de gayet güçlü bir konsol olan Xbox One X e destek sunarsalar ki sunacak gibi duruyorlar, bu nesil Xbox kazanabilir Türkiye'de. Xbox ın kazanması hem rekabeti arttırır hem de fanboyları azaltacağı için açıkçası gayet iyi olur bence.
xbox ps5 e nazaran daha uygun fiyatlar çıkar ve gamepass sistemini tam otutturur ise alır gider türkiyede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom