Arama sonuçları: *

1. SEYİT ONBAŞI

Çin Roketi Bugün Dünya'ya Düşüyor!!! (DÜŞTÜ)

Bu arada suanda hindistani biraz geçti
  2. SEYİT ONBAŞI

Intel 20 milyar dolar yatırımla iki çip fabrikası kuruyor.

Çözer azcik olsa bile cozee
  3. SEYİT ONBAŞI

39 Yıllık Commodore 64 İle Mining Yapmak?

İyi para (!)
  4. SEYİT ONBAŞI

Kripto Para İle Ödeme Alımı Satımı Yasaklandı !!!

Sevinsen ne olucakki kripto paraların piyasasına etki etmeyecek
  5. SEYİT ONBAŞI

Zaman Makinesi İcat Edilebilir!

Baya tartıştık arkadaşlarla beynim biraz duzeldi sanirim sabahliyacagim arkadaşlarla birlikte çoklu boyutlardan girdik marsa kac yilda gidilirden ciktik
  6. SEYİT ONBAŞI

Insanlarla dalga gecip boş boş konusursan iste boyle adami mum gibi ederler
  7. SEYİT ONBAŞI

Tamam daha iyi zaten eger enerji degilde başka yakit turu kullanilirsa cok uzun surer en az 3 yil 1617843738 Hah hah hah
  8. SEYİT ONBAŞI

En az 9ay demissiniz yani ortalamaya vurusan 1-5 yil eder gidis gelis 3 yil yine 3 yil ediyor
  9. SEYİT ONBAŞI

Gidiş geliş en az 3 yıl kankam EN AZ 3 YIL
  10. SEYİT ONBAŞI

Orda allaha dua edecen
  11. SEYİT ONBAŞI

6aya uydu gider insan dolu bir uzay araci degil
  12. SEYİT ONBAŞI

Bende onu kastetdim zaten asıl sureyi uzatan yakıtın yeterince olmamasi yakiti az kullanmak icin uzaydayken motoru kapatirlar buda hiz düsüklugune sebep olur uzayla aram iyidir 1617842904 Neyse gece gece beyin firtinasi yaptik iyi oldu
  13. SEYİT ONBAŞI

Dostum uydularda yakıt yok sadece rokete yakiti koyuyorlar o uyduyu uzaya cikariyor ve uzaya birakiyor
  14. SEYİT ONBAŞI

Birde yakitlar uydularda ne bir yakit var ne birsey uzaya birakiyolar gidiyor o
  15. SEYİT ONBAŞI

uydular uzayda ivme yakalayabiliyolar insanli uzay araclari sabit bir hizda giderler. Dostum bende araştirma yapiyorum ama benim demek istedigim sey su 10 yila marsda koloni bile kurabiliriz isinlanmayi bulabiliriz ama zamanda yolculuk yapmak biraz mantiksix geliyor bana mesela dünya yuvarlak...
  16. SEYİT ONBAŞI

Çokda bilimliyim dostum zate yapay zeka var kaniti bile var telefonlar mesela geçit açma bencr imkansiz isinlama ilerleyen zamanlarda olabilir 1617842193 Nerde kankam aya bile suanda o hizda gidemeyiz
  17. SEYİT ONBAŞI

Hocam imkansiz isik hizinin %1 ine ulassak marsa sadece 300 ile 400 gün arasinda giderdim suanda marsa gitmete kalkissak 7 yilda gidiyoruz
  18. SEYİT ONBAŞI

30 yil icinde sadece robotlar yapilabilit ust duzey robotlar başkada hicbirsey olmaz be zaman makinesi ki oyle birsey olsa farkina varardik ne bir isinlanma falan
  19. SEYİT ONBAŞI

Stranger things de karanlik boyuta geciyoardi hersey ayni gercek dunya gibi ama boyutlar farkli
  20. SEYİT ONBAŞI

Eger zaman makinesi 2050ye kadar icat edilse zaten bunun farkına varirdik dostum yani illaki bir 2021 yani simdiki zamana gelip veya gecmise gidip biri bunu fark etirirdi
Top Bottom